Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fabio
csendes tag
-
Fabio
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni a következő problémában:
Van egy Toshiba laptopom, egy Realtek HDMI audio outputtal. Ezt egy HDMI kábellel összekötöttem a TV-vel. A TV optikai csatlakozással pedig az 5.1-es erősítővel van összekötve. Viszont a baj az, hogy a hang csak sima sztereó.
A Realtek honlapjáról letöltöttem a High Def kodekeket, és egy K-lite codec pack is van a gépen. A driver is a legfrissebb. Ráadásul a Realtek audio manager progi konfigjában csak sztereó hangszórókat lehet kiválasztani.
Fogalmam sincs mi lehet a megoldás. Van esetleg valakinek valami jó ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest