Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Wlac1

csendes tag

Hali!
    A Superlux hd681 EVO-m tönkrement, a Takstar HD2000-esem pedig már nagyon lelakott állapotban van, amit egy sony ECMCS3-as mikrofonnal használtam játékra, ezeknél szeretnék egy jobb headsetet. Sima alaplapi hangkártyáról (Asus H97 plus) voltak meghajtva.

(1) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
    Zene, podcastok (Spotify), Játék (WoW).

(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
    Nagyon max 50-60 ezer Ft.

(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli?
    Ha ebben az árkategóriában van olyan wireless megoldás ami sokkal jobban szól mint az említett fejhallgatók akkor talán wireless, és ha már olyan akkor valami olyasmi amit egy iphoneról is tudnék hallgatni mindenféle egyéb kütyük beszerzése nélkül. Ha nincs akár egy hangkártya + vezetékes headset is jó lehet.

(4) Fül köré illeszkedő (circumaural) vagy fülre ülő (supraaural)?
    Szerintem mindegy, de elég nagy elálló füleim vannak, a HD681 EVO 1-2 óra viselése után 1-2 órával már úgy éreztem leszakadnak a füleim, a HD2000 kényelmesebb volt.

(5) Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
    Mikrofonos.

(6) Milyen hangzást vársz?
    Stereo.

(7) Milyen csatlakozású legyen?
    Jack (3.5mm) vagy USB.

(8) Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
    Sima alaplapi hangkártya (Asus H97 plus).

(9) Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök?
    Mindegy, lehetőleg minél kevésbé gamer kinézet.

Előre is köszönöm!

• Wlac1

csendes tag

Hali! Új mikrofonos fejhallgatót szeretnék venni, olyan 10-15 ezer forintos árban. Játékra, és beszélgetésre lesz használva elsősorban. Elég nagy füleim vannak, ezért valami olyat szeretnék ami nem kapaszkodik teljes súlyával a fülkagylóimra, vagy valami olyasmi mint a korábbi logitech h110-esem volt. Előre is köszönöm a választ!

Új hozzászólás Aktív témák