Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ThorsHUN

őstag

Huuu gyerekek nagyon rendesek vagytok, hogy igy karacsony elott szakitotok ram idot:)
    /konnycsepptorlesaszemsarkabol ;)

Tenyleg koszonom a segitseget. Ugy nez ki, hogy Csaba kollega jotanacsai es ovo szavai ellenere igencsak preferalom a Medusat, de abbol is csak a hagyomanyos valtozatot, aminek a beszerzesere karacsonyig minimalis az esely:( Lehet csak unnepek utan fogom megkapni a karacsonyi ajandekomat:(

Igazabol azert dontottem igy, mert inkabb a jatekos tipus vagyok es nem zenehallgatos fajta. Tudom, hogy igy a hangok minosege nem lesz csucscupi, de az en botfulem szamara inkabb a jatekokban levo terhangzas elvezete az ami elonyt elvez a zenehallgatassal szemben.

Zalman tuti kilove, (ugyan lehet kapni valahol meg akar ma is, de) nem javasolta a hozzaerto Csaba mester. Hiszek neki, mert ugy tunik igencsak ert a dolgokhoz:)

Medusarol eddig rosszat nem nagyon hallottam (bar Csaba ezt is dobozhangunak minositette), de ha a fulessel szemben levo elvarasaimat kellene valakihez hasonlitanom, akkor inkabb allok kozelebb Harry kollegahoz, akitol ezuton is elnezest kerek a telefonos zaklatasert:)

A Genius-tol megmondom oszinten azert felek, mert nem tudtam felprobalni a fejemre. A Medusa nagyon kenyelmes, (kivetettem a dobozbol es felprobaltam, eloszor azt mondtam kicsi, aztan meglattam, hogy boven lehet meg huzni:) ) elfer benne a fulem is, szal korrektnek tunt.
    Ha nem sikerul beszerezni a Medusa hagyomanyos nem USB-s verziojat akkor Genius lesz belole plusz egy miki...
    Apropo miki:
    Lattam, hogy a Zalman gyart fejhallgatohoz mikrofont. Lehet ezt mas gyarto termekeihez is csatolni?

Új hozzászólás Aktív témák