Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen egeret válasszak?
- Funkcionalitásra kihegyezett, USB4-es SSD ház a TerraMaster fémjelzésével
- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
Tudom - direkt írtam is, h nekem kell erősítő. Amúgy ismerem a felépítését, rá is fogom kötni a hangrendszert.
Örülök, h kényelmes, remélem engem sem fog zavarni.
Felpróbálás: MMben vannak kiállított darabok a hifi osztályon, ott lehet próbálgatni, ezek direkt erre vannak, csak ugye az 5.1es headset a PC részlegnél van, és még nem láttam egyet sem kiállítva.
Ma reggel körbetelefonáltam a MediMarkt-okat, sehol nincs, csak a budaörsi üzletben, 1 darab. Direkt lefoglalom, és mondom, h ma érte megyek. Átkocsikáztunk, ami azért nem kis út. Mondom, h mit akarok, erre - pont az nincs, mert ellopták. Mi a f/szt képzelnek ezek? hogy lehet onnan ellopni vmit, ami ráadásul le is van foglalva, vagyis 'elvileg' nincs a vásárlók közelében
Új hozzászólás Aktív témák
- Videós, mozgóképes topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Formula-1
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!