Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
sasa311
veterán
De észrevettem

De rájöttem, hogy ebbe a gépbe, ami most van marhaság beletenni ezt a kártyát (egyik, hogy 300W a táp, tegnap megnéztem
) és az egész úgy szar, ahogy van, kéne venni egy újat. Szóval azt szeretném kérdezni, hogy ez most egyszeri akció, vagy ''lesz máskor is'' hasonló árba. Mert akkor mindenképp téged foglak keresni (reményeim szerint 1-2-3 hét) amikor elkezdem összeszedni az alkatrészeket. 
Ja és esetleg Pci-es?
mert akkor az új lap már nem agp-s lenne
Aktív témák
Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Apple asztali gépek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kuponkunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- CORSAIR K100 AIR
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) és az egész úgy szar, ahogy van, kéne venni egy újat. Szóval azt szeretném kérdezni, hogy ez most egyszeri akció, vagy ''lesz máskor is'' hasonló árba. Mert akkor mindenképp téged foglak keresni (reményeim szerint 1-2-3 hét) amikor elkezdem összeszedni az alkatrészeket. 
mert akkor az új lap már nem agp-s lenne