Hirdetés

Aktív témák

• gerlaip

addikt

válasz zsoltee10 #21 üzenetére

Szóval megfogadtam a tanácsot. A kareszom amúgy inno3D-s GF4Ti4200 64 Mb-s karesz. Kb 10 hónapos. A ram és a gpu órajelét mostanában csak egyszer-kétszer húztam. Elindítottam az egyik új gémet (Mercedes Benz World Racing) és egy óra játék után rengeteg textúra hibás volt.

Az aszfalt kék piros sárga kockás, a fák lombja kék zöld kockás. (már egyszer tapasztaltam ilyet UT2003-nál, tehát nem a gáma rossz) 44.03-as driver helyett 41.09-es, de minden maradt. Ráadásul jobban akdat a játék is. (AMikor az UT-vel csinálta ezt visszatettem még a 30.82-est is, azzal is ez volt a hiba, de aztán máshl nem nagyon jelentkezett (Colin 2.0, a kocsik ablakai textúra hibásakká váltak néha, valamint GTA Vice Citynél a por-füst effektek apró szines pixelesek lettek, szintén néha)

A Thermaltake vga hűtő ventilátora működik. A kártya egy óra játék után sem tűzforró. Levettem a hűtőt. Rengeteg pasztát tettem rá anno, amikor lecseréltem az eredeti hűtőt erre, hogy jó legyen.
    most viszont a gpu középső részém viszont volt egy kis csupasz rész, levétel után. Azon a területen sem a vga hűtőn sem a GPU-n paszta. (Lehet, hogy csak a lefeszítéskor képződő vákuum miatt???)
    Emiatt lehet hibás működés?

Még annyit, hogy a hétvégén 3 napi kemény gémelés közben nem jött elő a hiba, csak egyszer, de rövid ideig. Aztán két nap szünet után nagyon erősen előjött. (kék piros sárga zöld négyszögek a rendes textúra megjelenítés helyett.) Megadta magát a kártya????

Segítsetek!!!!
    :O

Aktív témák