Hirdetés
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
Aktív témák
-
gerlaip
addikt
válasz
zsoltee10
üzenetére
Szóval megfogadtam a tanácsot. A kareszom amúgy inno3D-s GF4Ti4200 64 Mb-s karesz. Kb 10 hónapos. A ram és a gpu órajelét mostanában csak egyszer-kétszer húztam. Elindítottam az egyik új gémet (Mercedes Benz World Racing) és egy óra játék után rengeteg textúra hibás volt.
Az aszfalt kék piros sárga kockás, a fák lombja kék zöld kockás. (már egyszer tapasztaltam ilyet UT2003-nál, tehát nem a gáma rossz) 44.03-as driver helyett 41.09-es, de minden maradt. Ráadásul jobban akdat a játék is. (AMikor az UT-vel csinálta ezt visszatettem még a 30.82-est is, azzal is ez volt a hiba, de aztán máshl nem nagyon jelentkezett (Colin 2.0, a kocsik ablakai textúra hibásakká váltak néha, valamint GTA Vice Citynél a por-füst effektek apró szines pixelesek lettek, szintén néha)
A Thermaltake vga hűtő ventilátora működik. A kártya egy óra játék után sem tűzforró. Levettem a hűtőt. Rengeteg pasztát tettem rá anno, amikor lecseréltem az eredeti hűtőt erre, hogy jó legyen.
most viszont a gpu középső részém viszont volt egy kis csupasz rész, levétel után. Azon a területen sem a vga hűtőn sem a GPU-n paszta. (Lehet, hogy csak a lefeszítéskor képződő vákuum miatt???)
Emiatt lehet hibás működés?
Még annyit, hogy a hétvégén 3 napi kemény gémelés közben nem jött elő a hiba, csak egyszer, de rövid ideig. Aztán két nap szünet után nagyon erősen előjött. (kék piros sárga zöld négyszögek a rendes textúra megjelenítés helyett.) Megadta magát a kártya????
Segítsetek!!!!
:O
Aktív témák
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 - 1 ÉV GARANCIA, NÉVRE SZÓLÓ SZÁMLA, UTÁNVÉT - PCROLL Webáruház
- GIGABYTE RTX 4080 Super 16GB GDDR6X WindForce V2 - Gari 2027.11.20. -ig - Eladó!
- ASRock RX 9070 XT 16GB GDDR6 TAICHI OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- ASUS GeForce RTX 3070 STRIX OC 8GB GDDR6 eladó akár beszámítással is
- MSI RTX 4070 12GB GDDR6X VENTUS 2X OC - 1 év garancia - Eladó!
- 27% ASUS VY249HF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad 40AN Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen1)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest