- Itt a Razer-féle PC Remote Play szolgáltatás
- Sok gyártó szavaz a hagyományos tápcsatlakozóra a GeForce RTX 5060 sorozatnál
- Az instabil gazdasági helyzet miatt nő a PlayStation 5 ára
- Még erősebb verziót hozott USB Type-C-s tápegységéből a Raspberry Pi
- Skálázhatóvá tenné a ferroelektromos memóriákat az FMC és a Neumonda
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hardverben erősít a Tab Active5 Pro
- Házimozi haladó szinten
- Milyen házat vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
joshua7
veterán
válasz
Taifa Díaz #595 üzenetére
Így fixen ez legyen ok.
De tényleg az a legegyszerűbb, hogy elkezded terhelni csak a cpu-t, közben meg monitorozod, mennyire megy föl a frekvencia.
jones: hűtések?
-
jones965
Modder
válasz
Taifa Díaz #597 üzenetére
Azért mert le volt tiltva az automatikus online connect. Nemsokára belinkelem a win8 alatti eredményt is.
-
Taifa Díaz
őstag
Mindegy, az a lényeg, hogy nem tudjuk. Így nincs értelme alapórajeles 3dmark teszteket futtatni, legalábbis a listára biztosan nem kerülhetnek fel.
A túlhajtásos résznél kellene lennie, de ott csak három automata oc funkció van, ezek 4, 4.2, és 4.4 Ghz-re teszik az FX8320 órajelét.
Ha nem így szerepel, hogy Turbo, akkor milyen néven kereshetem még? Nem csak téged kérdezlek, bárkitől elfogadok ötletet.
Szóval kicsit fura a bios, de le nem cserélném a lapot semmi pénzért. -
joshua7
veterán
válasz
Taifa Díaz #592 üzenetére
Sok-sok éve nem volt AMD-m, így passz. De nem is ide tartozik a téma.
Bekapcsolt turbónál nincs fixálva a fesz?
Csak amiatt biztos nincs.
Igen, a C1 és társai miatt ugrál az.
A legegyszerűbb: indíts egy Cpu-z-t, majd eressz a gépre egy Prime-ot vagy más cpu-terhelő progit. Egyből ki fog derülni. -
Taifa Díaz
őstag
Nos, nézegettük eme Biostar gyöngyszem biosát egy helybeli "hardverguruval"
- szervizt üzemeltet egyébként, ami elég nekem, hogy higgyek a tapasztalatainak -, és úgy néz ki, hogy ez a gyártó nem élt ennek az opciónak a biosba építésével.
Ami a Turbo Off mellett szól: ha megnézed, mindegyik cpu-z ablakban ilyen feszek vannak, hogy 1.2 V, 1.15, de van egyszer 0.96 V is. Bekapcsolt turbónál nincs fixálva a fesz? Én nem tudom, csak kérdezem. Úgy gondolom, nem lenne normális, hogy így ugrál a fesz. Vagy az csak a C1EState, a 7-esre levett fsb szorzó miatt? -
ffodi
veterán
Ha meglesznek a RAM-ok lefuttatom.
Egyébként a procit lehet feszelni, lényegében alig melegszik. Egyedüli gond, hogy léggel viszonylag alacsony órajelen wall-osnak tűnik.
Szerk.: A listában MSI-ként szerepel a vga-m, pedig Sapphire, ahogy írtam is, csak MSI BIOS van rajta. Ehhez kérnék szépen egy javítást.
-
ffodi
veterán
válasz
radi8tor #585 üzenetére
Valamivel 9k alatt, 8755 volt a vége a "legfrissebb" listás eredményem szerint, hogy pontos legyek. Mindenesetre ebben van még bőven, a proci is kényelmes órajelen ment, a ramok is csak DC-ben mentek, stb.. Majd ha meglesz a másik két memória modul, akkor megnézem újra emeltebb órajelekkel.
-
ffodi
veterán
Egy friss bemelegítő eredmény az új rendszerrel:
4930k @ 4,5 GHz - D14
2x8 GB 2133 MHz CL9
Sapphire HD7970 3 GB ref @ 1250/2000 MHz (MSI BIOS-szal) - Alpenföhn Peter 79xx
Driver: 13.10b - tess on
Win8 x64 (bclk csesztetés nélkül természetesen)
Semmi tweakKérném a listára, de csakis azért, mert ezzel első leszek.
Komolyabb tesztek később.........
-
joshua7
veterán
válasz
Taifa Díaz #581 üzenetére
A Fire Strike kell csak dx11-es karinál. Viszont sajna itt is az van, mint a Vantage topikban - biztosra kéne menni, hogy turbo off.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
jones965
Modder
válasz
#35434496 #561 üzenetére
Az eredményhez gratulálok, szép!
Csak gonoszkodva jegyzem meg, hogy ilyen órajel mellett még legalább 1000 (ezer) pontot hagytál benne.
Azt meg nem értem, hogyha a HWBOT-ra is töltöd az eredményeket, akkor az extrém tesztet miért nem futtatod. Az legalább pontokat is ér. -
laca000
őstag
Le lehet ezt a tesztet futtatni 1080p-ben, vagy a fölött?
Van valakinek 1080p-s SLI vagy CF eredménye, mondjuk GTX680-al, HD7970-el?
Van-e gyakorlati értelme 1080p fölött Intelre váltani?
Kíváncsi lennék, de nagyon, mit mutat ott a tesztprogram, 720p-ben sok hasznát látom.Köszönöm
-
Johni5
őstag
válasz
BlessedElroy #551 üzenetére
P.Ü ment!
-
BlessedElroy
senior tag
Hali!
A kérdésem az lenne, hogy az ingyenesen letölthető basic verziónál lehetséges csak a fire strike-ot futtatni?
Vagy csak én vagyok bamba? Nem tudom beállítani, az összes tesztet indítja demókkal együtt. Az meg kva sok idő. -
Tarill
őstag
bocsi, én vagyok vak vagy a kombinált listán tényleg nincs 3dmark 2013?
-
Akcok94
senior tag
-
MZsoltee
veterán
A listát hol találom? Nincs benne az 1. hszben.
-
laca000
őstag
válasz
Zod tábornok #501 üzenetére
Nem mondanám.
Stock Titan 8900 pont
Új hozzászólás Aktív témák
Kombinált 3DMark lista
2013-as eredmények "A" nézetben találhatók
A listához kell a következő: Benchmark részeredményei, CPU-z CPU fül, CPU-z Memory fül, GPU-z Graphics card fül! Ezen kívül driver verzió, CPU órajele, VGA gyártója a hozzászólásba, amennyiben a képről nem derül ki.
Kepfeltoltes.hu, imageshack.us felejtős, ajánlott a Prohardver képfeltöltője vagy más magyar oldalak.
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest