-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark2001 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
NÉMÓ510 #2605 üzenetére
Igen szerintem tökéletes
az , hogy mennyit lehet kihozni még így is belőlle az a nagyok dolga , én sem értek annyira hozzá. Tény egyébként , hogy ennek a benchnek xp kell. Így ricsi barátomnak ebben igaza vanÉs szerintem ő is úgy értette a dolgot , hogy xp alatt jóval jobb eredményt lehet elérni . . Ami nem jelenti azt , hogy win 7 alatt nem lehet jól odapirítani
-
NFree
addikt
válasz
NÉMÓ510 #2600 üzenetére
Az , hogy milyen rendszeren futatod a 3d markot az sztem mind1, alapórajeles eredmény lásd 1hsz. ott benne van mi számít alaperedménynek, szerintem megfelel ha a procit alapórajelen futattad(turbó órajel nem számít alaperedménynek) tehát a te esetedben aszem 3,4ghz re kéne beálítani a procit a szorzó fixre állításával 34x s akkor alaperedménynek fog számítani, ram 1600 az alap ,ha felette futtatod nem számít alapnak, időzítés mind1.
mind1 melyik 3dmarkot milyen op-al futtatod
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest