- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark2001 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
joshua7
veterán
válasz Overlocker #2395 üzenetére
Na igen, ide durva proci kell csak, látva a HD5850 órajeleit...
GTX580-hoz kellene a márkája, a driver meg a proci hűtése.
Semper Fi
-
Achill3uS
nagyúr
válasz Overlocker #2395 üzenetére
nice bro
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Achill3uS
nagyúr
nincs, 2010 ota mar nem benchelek, gulftown volt az utolso rendszer, sandy bridget nem tuningoltam soha, uh ezek maradtak amiket azota az ujabb technologia sem tudott megdonteni
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
helkis
veterán
ja.. az csak egy hosszabbító...
a cosmos1100-ben abból a hosszabbítóba van bekötve a bekapcs-gomb, és az sokszor jól jön, ha a reset sem segít.. illetve az alaplapi gombokat betakarják a kieg-ventik.."Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Achill3uS
nagyúr
válasz joshua7 #2383 üzenetére
köszönöm a feltöltést, akkor, hogy legyen CF eredményem is, eztis kérném listába 16 nov. 2008-bol.
http://hwbot.org/submission/792370_achill3us_3dmark2001_se_radeon_hd_4870x2_118424_marks
thx
-
Achill3uS
nagyúr
csak a poén kedvéért, kérném listába a 12 máj. 2009-ei eredményemet
http://hwbot.org/submission/852235_achill3us_3dmark2001_se_geforce_gtx_295_125521_marks
screen 125419-rol van csak [link]
thx"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
kop8
őstag
6870-es eredmény:
[link]GIGABYTE Z77X-UD5H / i7 2600k Scythe Mugen 2 / 20GB DDR3 1600Mhz / RX570 / Corsair RM550 ----Thermaltake Commander MS-I----xiaomi mi5/ mi14
-
törölt tag
Lejárt a szerkesztési időm. Az előző eredmény nálam sem lehet hiteles, mert nekem sem váltott fel teljes sebességre, és így csak 800MHz-en ment a proci. Ez van, sajnos! Nem elég a terhelés neki, hogy felkapcsoljon.
-
Johni5
őstag
Asus 5870
[112548][ Szerkesztve ]
-
Skodry
aktív tag
Nem lett hiteles a mérés mert a gpu-m nyugalmi állapotban van Nem indul meg a 3d markt 2001SE-től hogy lehetne ezt kiküszöbölni, hogy nem váltos enerigatakarékosra?
[ Szerkesztve ]
"Ha ez a nap nem a barátod volt, akkor valószínűleg a tanárod volt!"
-
Skodry
aktív tag
Fogalmam sincs elötte nem néztem meg.
Igazából a hűtést akarom passzívra csak nem találok olcsót és jót, ezért megtámogattam egy ventivel, ami csendes, de a műanyag takaró így már fogatható fel, ezért alternatív megoldást választottam, hogy a kis venti is tudjon funkcionálni. Erdemény : ronda ,de 12% fölé nem megy a kis venti nagy pedig 44-en dolgozik és csendes! Teszt során elérte az 52 fogkot de nem kapcsolt rá egyik sem.[ Szerkesztve ]
-
Skodry
aktív tag
21201 pont ez kevésnek tűnhet de x64 oprendszerem van(win7)
-
Skodry
aktív tag
-
Skodry
aktív tag
Egy átalakított "Rondán átalakított" Sapphire HD3650-et fogok tesztleni 512 DDR3 memória szigoruan tuning nélkül ,befejtem ,amit a gyár nem akart befejezni. Nagyn csendes és 35fokos lett , de ronda.
-
kop8
őstag
válasz joshua7 #2363 üzenetére
Hogy lett az én pontszámom 10k-val kevesebb??
A memória időzítése és a vga memóriánál a +25mhz ennyit számítana?
Vagy jobb lenne 4 magon csinálnom a tesztet?[link]
Még rá kell gyúrnom a dologra, mert le vagyok maradva...[ Szerkesztve ]
GIGABYTE Z77X-UD5H / i7 2600k Scythe Mugen 2 / 20GB DDR3 1600Mhz / RX570 / Corsair RM550 ----Thermaltake Commander MS-I----xiaomi mi5/ mi14
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Meglátjuk, mit bír a proci..zetorgnál 4.7@1.32 volt, én meg nem leszek rest behűteni ablakban, ha az kell, csak menjen 5G fölé..a hűtést ha minden jól megy, egy HR-02 fogja biztosítani..vízre/jégre nincs ingerem.
A 580 Lightning mondjuk ágyúval verébre kategória 01-06 ig -
MongolZ
addikt
-
gabo9201
senior tag
Most teszteltem egy elég retro P3-as konfigot
Asus CUSL2-C
Intel Pentium 3 1GHz alapon
512MB 133MHz SDRAM
ASUS V7700 GeForce 2 GTS
Quantum Fireball 20GB (ATA-100)
Windows Xp SP23DMark2001: 3091 pont
Később ki fogom próbálni a VGA-t egy 2400+ -os Athlon mellett is.
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóság: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=gabo9201
-
Hunork
veterán
Üdv mindenkinek!
Igazi nosztalgikus érzés fogott el, mikor megláttam, hogy él a topik...
Nagy hirtelen csináltam én is Default tesztet, a képeken rajta minden, de röviden:
E2180 Cpu
Asus 8800GS
2x1 GB RAMLehet, hogy beteg vagyok, de nekem a Nature blokk még mindig kedves, mintha Van Gogh egyik festménye kelne életre...a demo meg különösen oltári!
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
joshua7
veterán
HD4850: 102618
Semper Fi
-
Badman 4ever
őstag
válasz joshua7 #2352 üzenetére
Rendben, köszönöm!
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
joshua7
veterán
válasz Badman 4ever #2351 üzenetére
Az XT-s sajnos nem jó, nincs rajta Memory fül.
A másik jó, azt majd fölteszem, amikor frissítem a listát.Semper Fi
-
Badman 4ever
őstag
válasz Badman 4ever #2350 üzenetére
Íme a 9600 XT-s eredmény és az azóta készült HD 3650 AGP-s, ami még nincs a listán, ha jól tudom.
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
Badman 4ever
őstag
válasz joshua7 #2348 üzenetére
Mindjárt előkeresem őket, valószínűleg meg vannak még.
-
joshua7
veterán
válasz Badman 4ever #2347 üzenetére
Azok automatikusan importálódtak a régi listáról. Tudom frissíteni őket, de kellenének a szabályoknak megfelelő képek hozzá.
Semper Fi
-
Badman 4ever
őstag
válasz joshua7 #2345 üzenetére
Nagyszerű, köszönjük!
Átbogarászva a listát észrevettem, hogy a jelenleg 84-es számú eredményemnél a Pentium III-S mellett 304 MHz-es memória órajel van írva, ami csak 152 MHz, mert SDR, nem kell 2-vel szorozni (amúgy ugyanez igaz a 83-as és 87-es eredményekre, bár nem az enyémek.
-
helkis
veterán
no ez is? akkor elég ultimate lesz ez a lista!
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
-
denieBoy
tag
[ Szerkesztve ]
DaVe
-
Baco83
tag
-
Mentafagyi2
csendes tag
CPU típusa : QuadCore AMD Phenom II X4 Black Edition 965, 3400 MHz (17 x 200)
Videokártya: ASUS EAH5570 series (1024 MB)3DMark2001SE: 38042 Pötty
-
mcs
veterán
Athlon X2 7850BE @ 3,1 Ghz
MSI GeForce 8400GS 256 MB DDR2 @ stock 460/800 Mhz[ Szerkesztve ]
-
xxman
senior tag
24647pont
Egy régebbi gépemmel: 1Mag : 2.5Ghz , 2Gb Ram 800Mhz , 250GB HDD, 9500GT 512Mb ddr2 (passzív)I just wanna have some fun.
-
törölt tag
Sziasztok!
Eszembe jutott egy érdekes teszt. Arra gondoltam, hogy mi lenne, ha letesztelném a VGA-t virtuális gépen, vajon mit bír! Ehhez a VmWare Workstation 7-es verzióját használtam, amelyikben benne van a 3D támogatás.
Az eredeti gép fontosabb adatai: Intel Pentium D945 3.4 GHz-es proci, 2 giga RAM, Gigabyte Radeon HD 5670-es VGA 1 giga RAM-mal, 160 gigás vinyóval, és Windows 7 Home Premium 32 bites rendszerrel. Az eredeti gépen a 3DMark 2001 a procilimit és a Win7 miatt csupán 23000 pont körüli eredményt ér el.
A VmWare-re pedig egy Windows XP Professional-t tettem föl, és erre telepítettem a 3DMark 2001SE benchmarkot. Az emulált gépben csak 1magos procit és 1 giga RAM-ot állítottam be.
Az eredmény: 8170 pont -
MrTwister
őstag
Bocsi az OFF-ért, de hátha hasznos lesz! Aki ilyen üzenetet kap 3DMark 11 alatt: "window_focus_lost: Keyboard focus lost" v. "Workload work failed with error message: window_focus_lost " az kapcsolja ki a képernyőkímélőt(screensaver off!) !!!! Már 2 napja szenvedek vele, tiltottam nod32-t minden nyavaját aztán ennyire egyszerű volt a megoldás!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
Overlocker
veterán
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
-
klepto
addikt
Csak érdekességképen lefuttattam én is, de meglepődve láttam, hogy nem vagyok ezzel egyedül
Intel i5 2500 procival az eredményem:
15356
Ez jó?Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
AMD Power
titán
-
Badman 4ever
őstag
Most néztem, a 3DMark2001-hez már nincs ilyen opció, csak a 05-höz és a 06-hoz.
-
Skodry
aktív tag
válasz Badman 4ever #2325 üzenetére
Azt, hogy is ?
-
Badman 4ever
őstag
Most már magunknak kell feltölteni a listára az eredményeket.
-
Skodry
aktív tag
15519 DE mivel is?
int HD3100Kérem a ranglistára
[ Szerkesztve ]
-
Badman 4ever
őstag
válasz Májsztró #2321 üzenetére
Nem hiszem, hogy ennél sokkal több jönne össze, a proci itt is limitál, olyan 10000 pont körül lesz a vége.
-
Májsztró
addikt
válasz Badman 4ever #2318 üzenetére
Simán lehetne több is ,csak nem találtam még hozzá normális meghajtót. Ezzel az omegával amúgy minden megy hiba nélkül de pl egy opengl tesztprogramot sem futtat le. ATT-ben ami van húzás céljából az a kék körbe-körbe pörgő űrhajószerű. Például az sem jön el , azt írja ,hogy nincsen opengl eszköz.
-
Badman 4ever
őstag
-
Atom_Anti
senior tag
A tovább fejlesztett V moddingos 3dfx csúcs PC-m:
4495 pötty[ Szerkesztve ]
-
Badman 4ever
őstag
válasz Májsztró #2317 üzenetére
Szép eredmény ettől a géptől.
-
perempe
veterán
E2160
P31-DS3L
1GB DDR2-800 (1 modul)
Gigabyte 2600XT 256MB (passzív hűtés)
22292 pont* Brahms: 4. szimfónia *
-
perempe
veterán
Sempron 140
Gigabyte GA-MA74GM-S2H, integrált VGA (HD2100, 128MB shared)
1GB memória
DirectX 9.0c
6608 pont (3DMark2001 SE)* Brahms: 4. szimfónia *
-
kriszbon
őstag
-
Zadia
senior tag
Nem látom az eddiggi eredményeimet a toplistán!!!
MIÉRT??
Ha nem él a topik akkor szüntessétek meg.
-
Badman 4ever
őstag
Egy kicsit sikerült több pontot kipasszírozni a gépemből az előző 8512-es eredményemet megjavítva:
8728 pontAndroid: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
Alister71
nagyúr
Listára kérném: 45288
Alister from Hell
-
Alister71
nagyúr
Egy fincsi kis X1650XT-s eredmény: 35262
Listára kérném!!!! Pár komolyabb kártyát megszégyenít!! HD3650?
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Badman 4ever
őstag
A Prohardveres 3DMark2001 toplistával összevetve korrektnek tűnik.
-
Chapel
addikt
A configom az adatlapomon így lett 55450 pötty, kérdésem ez így korekt?
proci 3200-re húzva már évek óta amúgy semmi tuning.Kiváncsiság hajt csak
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
törölt tag
Én anno azzal a 9200SE karival még FIFÁ-ztam is. Igaz, hogy 640x480-ban ment a 2005-ös FIFA, de akkor még CRT monitorom volt, és ez a felbontás nem okozott gondot. Én is azért használtam a sima PCI-t, mert az alaplapon nekem sem volt AGP. A gépet már régen eladtam, de még a mai napig is működik, internetezős és irodai PC-ként.
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz #93794560 #2303 üzenetére
Ez egy Sapphire, szintén passzív, jó a képe analógon is, 1440x900ban.
Catalyst 6.5CP az utolsó ami normálisan működik vele. Ha nem 64bites lenne, ahogy a kedves eladó anno hírdette, használhatóbb lenne játékra is..
Egy 2.8as HTs Prescott van alatta 1GB RAMmal, sajna only PCI alaplap. -
törölt tag
Nekem 2004 környékén volt egy sima Northwood magos, 2.4 GHz-es P4-esem, és ehhez anno kipróbáltam egy sima PCI, nem PCI-Express, Radeon 9200SE 128 MB videokártyát, s erre kaptam 3975 pontot, 4.11-es Catalyst driverrel. Csak érdekességképpen említem.
A videokari passzív hűtéses volt, de rendkívül szép képet adott. VisionTek gyártány.[ Szerkesztve ]
-
Skodry
aktív tag
Hihetelnel nde igaz
Drit 2 15FPS lowon 1024 be
Integrált HD3100al
12897"Ha ez a nap nem a barátod volt, akkor valószínűleg a tanárod volt!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- World of Warships
- Politika
- Autós topik
- Elite: Dangerous
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- EVGA Nvidia GTX 1080 Ti FTW3 ICX 11Gb
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Fair Áron / NVIDIA GeForce Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest