-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark06 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz suttogotibi #5547 üzenetére
Core2vel szebb lenne.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz suttogotibi #5619 üzenetére
Tényleg sokkal nem rősebb egy E6750 alapon mint egy 6400+ de a tuninpotenciál beleszámít,főleg 3dmark eredménynél. Én is AMD-s voltam...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Szpisti
addikt
válasz suttogotibi #6009 üzenetére
Rover mester rakja be egyedül... De türelem, mindenkit betesz a listába előbb utóbb...
-
Rover623
félisten
válasz suttogotibi #6009 üzenetére
Pont abban a néhány órában linkelted, amikor a 8800-as családot szétválasztottam...a nagy melóban lankadt a figyelmem...bocsi...
primus inter pares
-
Lui76
őstag
válasz suttogotibi #6650 üzenetére
Érdekes hogy ugyanazon CPU pontszám mellett neked 11k fölött van a pontszámod !
az SM 2.0 nekem csak 4868 pedig nekem 700-on a GPU.www.kezmuveskeramia.hu
-
Drang
tag
válasz suttogotibi #6788 üzenetére
milyen hutes van a karin???
-
Rover623
félisten
válasz suttogotibi #6901 üzenetére
A proci viszi a vállán a rendszert, de rendesen...primus inter pares
-
Rover623
félisten
válasz suttogotibi #10081 üzenetére
Csak 59 pontot javultak a driverek tavasz óta...?
Szvsz a procidat kellene már cserélni, nem látszik a 9800GTX előnye a 8800GTS-hez képest...visszafogja a procc erősen...
[ Szerkesztve ]
primus inter pares
-
Johni5
őstag
válasz suttogotibi #21738 üzenetére
Az elsőből hiányzik a memori és a detail ablak.A másodikból a detail ablak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest