Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Apple MacBook
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark06 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Akkor kijelenthetjük, hogy hibás VGA-t adtak el nekem? Ph-ról vettem egy elvileg megbízható sráctól, elvileg kaptam rá 1 vagy 3 hónap garit. Mindkettőbe benne vagyok, úgyhogy visszaadom ezt a remek darabot
Csak azt se tudom, hogy mit mondjak, eléggé ért a témához, én meg megfogalmazni se tudom szakmai nyelven.
A hőmérséklet szerintem normális, iszonyat módon fűt a 3870x2. Ezt sok helyen írják. Logout-on van is egy cikk a 3870x2 vízhűtéséről valami tű és víz címmelkriszbon, joshi: köszi a segítségeteket, megteszem a mefelelő lépéseket, mert nekem is csalódás volt első perctől kezdve a teljesítmény, csak akkor még bizonytalan voltam mert nem volt összehasonlítási alapom. Majd írok ide hogy mi lett a történet vége
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RTX 3060Ti 8GB Videókártya /Jótállással!/Dobozos!/Beszámitás!/Posta ok!
- Sapphire Pulse RX 6700 XT - garancia - eladó!
- Gainward RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X Phoenix - Új, 2 év garancia - Eladó!
- KFA2 RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X SG Plus 1-Click OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE Radeon RX 6750 XT 12GB DDR6 Pulse
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Samsung A54 128/8GB Fehér / ÚJSZERŰ állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest