- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Aktívan készül az LPDDR6 és DDR6 szabvánnyal a JEDEC
- Fujifilm X
- Androidos fejegységek
- SONY LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
alter1
csendes tag
ápping
-
alter1
csendes tag
app
-
alter1
csendes tag
egyenlőre még itt próbálkozom. UP!
-
alter1
csendes tag
up! senki??? jertek mán.
-
alter1
csendes tag
fel. nobody???
-
alter1
csendes tag
nnno! senkinek sincs ilyen elcserélni való brutálkártyája?
-
alter1
csendes tag
fel.
-
alter1
csendes tag
fel!
-
alter1
csendes tag
up.
-
alter1
csendes tag
FEL!
-
alter1
csendes tag
déli up.
-
alter1
csendes tag
szevasztok! A téma adott. Voodoo5 5500 zsugát keresek, és adok érte egy Ati Radeon 9600 karit cserébe. VGA-t szereztem másikat, így a Radeonra nincs szükségem, azonban szeretnék beszerezni egy ilyen vudut (nosztalgia rulz!). Az ajánlat sztem korrekt, viszonyításul: Voodoo3 3000 PCI-t 4 k-ért vettem, és most lett volna egy srác aki elcserélte volna velem a stuffot a fentebb írtak szerint, csak 1 órával lekéstem a seftről. Ilyen 20k meg egyéb ajánlatokkal lécci ne gyertek, mert (kis túlzással) annyiért rendelek az E-bayről kettőt. Ha itt nem jön össze a dolog, azt is fogom tenni. A lényeg hogy a kari jó (gyári) állapotban legyen (no húzás, gyári hűtés, tökéletesen működjön, miegyéb). A Radeonról PÜ-ben küldök infot az érdeklődőknek, amúgy fatya kis cucc, első tulaja vagyok. Várom az ajánlatokat, üdv mindenkinek!
Hirdetés
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest