- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Aktív témák
-
alter1
csendes tag
ápping
-
alter1
csendes tag
app
-
alter1
csendes tag
egyenlőre még itt próbálkozom. UP!
-
valdimir2
tag
Amit kersel az elég ritka cuc más is keresi itt Menj átt a Hardwerre.
-
alter1
csendes tag
up! senki??? jertek mán.
-
alter1
csendes tag
fel. nobody???
-
alter1
csendes tag
nnno! senkinek sincs ilyen elcserélni való brutálkártyája?
-
alter1
csendes tag
fel.
-
alter1
csendes tag
fel!
-
alter1
csendes tag
up.
-
alter1
csendes tag
FEL!
-
alter1
csendes tag
déli up.
-
alter1
csendes tag
szevasztok! A téma adott. Voodoo5 5500 zsugát keresek, és adok érte egy Ati Radeon 9600 karit cserébe. VGA-t szereztem másikat, így a Radeonra nincs szükségem, azonban szeretnék beszerezni egy ilyen vudut (nosztalgia rulz!). Az ajánlat sztem korrekt, viszonyításul: Voodoo3 3000 PCI-t 4 k-ért vettem, és most lett volna egy srác aki elcserélte volna velem a stuffot a fentebb írtak szerint, csak 1 órával lekéstem a seftről. Ilyen 20k meg egyéb ajánlatokkal lécci ne gyertek, mert (kis túlzással) annyiért rendelek az E-bayről kettőt. Ha itt nem jön össze a dolog, azt is fogom tenni. A lényeg hogy a kari jó (gyári) állapotban legyen (no húzás, gyári hűtés, tökéletesen működjön, miegyéb). A Radeonról PÜ-ben küldök infot az érdeklődőknek, amúgy fatya kis cucc, első tulaja vagyok. Várom az ajánlatokat, üdv mindenkinek!
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest