Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Projektor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Home server / házi szerver építése
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
SLI-nek van értelme 3dsmax-nál?
1 év múlva venni még egy kártyát?
-
rii
nagyúr
sziasztok
kolleganőm imseri a 3dsmax-ot és ha lesz neki gép akkor azt szeretném megkérdezni, hogy mondjuk egy
1050 ti 4 gb helyett milyen kártyák jöhetnének még szóba amiket kihasznál a 3dsmax, ha lehetne kérnem olyat h melyik mennyivel tud többet ( az árat megnézem majd én, csak azt lenne jóü látni, hogy melyik kártya mennyivel ad többet .... renderben vagy bármi .... )túl sok mozgástér persze nincs juteszmbe .-(
100.000 -150.000 Ft-ig bezárólag körülbelül .... -
rii
nagyúr
köszönöm!
munkatársnőmnek csak 1 monitor lesz majd
( én itthon 2 db 20"-ossal vagyok ... 2005 óta dual head-en tudok csak dolgozni normálisan )én is intelt vettem, de csak az osx miatt ...
azért a 8 mag az finom .-)ram ból lehettényleg az lesz amit írtál, kap 16-ot, aztán később megint 16-ot
PS-t használ döntő többségében - csak ha lenne bika gépe 3dmax-ozni is tudna - és a PS meg lazán megeszik 32 gb-ot is, SSD-re scratch-el, és abból is elfogyaszt 90 GB-ot egy 30.000px x 30.000 px-el képnél.a mem árak miatt abból is csak 250-es fog tudni kapni, pedig egy 500-as jobb lenne, gigabyte-os TIF-eknél.
-
rii
nagyúr
sziasztok
milyen videokártyát tudnátok ajánlani 50.000-70.000 környékén, amit a 3dMax szeret?
(kolleganőmnek próbálom összeszedni az alkatrészeket)most látom volt szó az 1050ti -ről ...
a CPU-ban kérdeznék inkább ... 100.000 Ft körül melyik lenne jó?
Ryzenből? -
rii
nagyúr
'tom... ez maya, meg 3dsmax.. de strata HUN ebbok-PDF
-ről hallott már valaki? esetleg látta azt, aki már hallott róla ...
google magasról vastagon sz*rik rám ... nem haver. -
rii
nagyúr
válasz
Menthirist
üzenetére
a heyzet az, hogy 200.-230.000 volt a keret, és a Core I7-es konfig múlt hét pénteken 320.000-nél tartott ...
erre rábólintott atyai, meg mindenféle jóváhagyással ... és a mostani állás meg 340.000 ...de teljesen jogos amit írsz, jövőre nézve meg is fogadjuk!
-
rii
nagyúr
válasz
Menthirist
üzenetére
mivel nem fog jádzani, ezért a legolcsóbb pénzből szeretném kihozni ... (:
inkább HDD-t pakolnék még neki a gépébe ... talán a scratch disk is örülne egy raid-nak ..." .... amúgy is a proci/ram a lényeg... ... "
ebben minden benne van (-:
-
rii
nagyúr
hello
havercsaj venni akar gépet
PS, Illu, ID, Zbrush, meg asszem 3dMax ot is akar ... vagy valamivel renderelni ... (lehet maya?)
milyen vid.car-t ajánlotok, úgy, hogy nem játszik, csak a fentebb írt progikra kell ....
-
rii
nagyúr
válasz
Menthirist
üzenetére
ahham ---
írni akartam egy bolt címért (makrotex.hu) de sajna most nincs is
meg sajna nem pösti vagy, meg nem'tom mennyire érdekelnek, vagy hoz lázba a még nagyobb monitor ...
de a makrotex.hu-n , meg a marseus.hu-n lehet találni nagyon faja monitorokat ...
én nem egyet vettem már itt ... volt munkahelyemnek ... kb vagy 20db-ot ...
némi odafigyeléssel nagyon jó TRINITRON képcsöves 21"-os
IBM, SONY monitort
de olyan monitort éehet itt találni, hogy volt kolleganőm, grafikus lány, még m ost is áradozik róla, hogy milyen faszányos.
persze ehhez nézni kellett vagy 5-6 dolgot vételnél.
"B" katergóriás monitor 21" trinitron (2-3 karc a burkjlaton, meg talán 1 a képcsövön, ami abszolút (tapasztaéat) nem észrevehető) 9.000,- volt egy éve
"A" kat. monitor, 21" trinitron (semmi eszt. baja nincs) 16.000 ,-ha gondolod, nézz szét majd itt, 6 hó gart adnak rá, és nem, nem vagyok érdekelt (:
persze legjobb használt monitor szine is elmászhat 2 hónap után :-/ -
rii
nagyúr
válasz
Menthirist
üzenetére
és a monitor CRT vagy TFT?
-
rii
nagyúr
válasz
DeltaPower
üzenetére
Digitalizáló / rajz tábla tapasztalatok, tanácsok
Menthirist: kűttem' PM-et, ide is beírom, mert ott jobb fent nehéz észrevenni
-
rii
nagyúr
hi!
rhinoceros könyv létezik?
És magyar nyelvű PDF?
előre is köcce és bocs az offért -
rii
nagyúr
válasz
Bernardo20
üzenetére
]]okoskodás ON[[
lehet, hogy a vid.car driver-ed nem passzol a porgrammal.
egyszer CS2 illu akadt össze egy uj ati card driver-rel.
nem votl elég másik vid.car bele, hanem másik vid.car. (matrox g450) és teljes OS reinst.
utána kellett másik uj vid.car, mert a G450 kevés volt, de minden megy rendben, mert ez már nvidia.
]]okoskodás OFF[[ -
rii
nagyúr
nyugtasson meg valaki, hogy ha mayaban van is valami leíró nylev, akkor ez nem egy C szintaktikájú objuktum orientált nyelvezet!!!
mondjuk a részecske izé miatt muszáj hogy OOP legyen :-/
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
írtátok a zbrush-t
magyar tutor létezik hozzá? -
rii
nagyúr
ok!
köszönet.
kölcsönmbe megszereztem az általam emlegetett könyvet, és lehet igyekszem egyszerre ismerkedni a 2 programmal .... de persze az egyiknek fogok inkább majd csak több figyelmet szentelni -
rii
nagyúr
sziasztok!
azt szeretném megkérdezni, hogy Maya 8,5-ös program kezelését alapfokon meg lehet tanulni a 4,5-ös könyvből?
(tom, hogy 3dmax topik, de a maya topikban is volt, hogy ide lett vlaki irányítva)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- LEGO klub
- E-roller topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
erre rábólintott atyai, meg mindenféle jóváhagyással ... és a mostani állás meg 340.000 ...