Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Silencer83
üzenetére
Hát tényleg, te új vagy it...
Szóval ez egy valós kocsihoz lesz majd... Csináltam még régebben egy BMW M5 E60-at, csak sok helyen nem lettem elégedett, így később gondoltam, szabadidőmben csinálgatom majd a remake-jét. Ám ezúttal nem normál utcai változatot akarok, hanem tuningoltat. Na a tuning viszont saját kitaláció lesz... Meg majd dobok rá céges logókat is, esetleg ha nagyon sok időm, energiám, kedvem és referenciaképem lesz, akkor talán még motort is kap
Néhol azomban igyekszem majd valódi márkák tuningalkatrészeit felhasználni. Szóval majd lesz egy egyedi Sparco-s/Edelbrock-os/NOS-os/egyébmásmárkás tuning BMW M% E60 lesz... Majd valamikor
Mert emellett csinálnunk kellene a programunkat (amit most minden csapattagom hanyagol egy ideje... úgy látszik, nekem kell összecsődíteni megint egy meetinget). A progi egy 3D-s motorral ellátott shot em up lesz... Noha a játék közben felülnézetes lesz, de a pályák végén illetve spec. esetekben forogni fog a kamera, illetve pályák közt a hangárokban (több is lesz, mind egyedi) lehet, hogy maga a megjelenítés is Engine-es lesz... Szóval 2 játszható faj, jó történet, sok ellenfél, sok pálya (több száz. sőt, egyenlőre olyan 4-600-at tervezünk), vásárlási lehetőség, sok upgrade, fegyver...stb... Szóval jó lesz, csak csinálnánk már. Most ugyanis még a tervezési szakaszban vagyunk, vagyuk annyira józan gondolkodásuak (illetve van tapasztalatunk a szakdogánk miatt), hogy tudjuk, mindennek papíron kell előtte lennie, és csak utána lehet belekezdeni... Szóval minden saját fejlesztés lesz, a programozók a motort C-ben írják, meg minden mást is, én Maya-ban dolgozok, illetve lehet, hogy lesz segítségem is, főleg textúrázás terén. Van Concept artistunk, vele karöltve dolgozom ki a designt, illetve mindenkinek van persze beleszólása... Eddig 3 központi, 1 kicsit mellékes és vagy 2-3 esetleges tagja van a ''cégnek''
. Így van 1 programozó, egy Concept Artist és én a központban, egy programozó, akivel régen beszéltem, de elvileg ő csinálná a motort, illetve egy srác, aki történetet ígért, egy hangtechnikus, aki nagyon nem biztos, hogy tud segíteni, illetve még textúrázó, és egy modellező., ők szintén nem biztosak... 
-
RefeeZ
tag
válasz
Silencer83
üzenetére
muhahah
csak a kedvedért;)
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- World of Tanks - MMO
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Szóval ez egy valós kocsihoz lesz majd... Csináltam még régebben egy BMW M5 E60-at, csak sok helyen nem lettem elégedett, így később gondoltam, szabadidőmben csinálgatom majd a remake-jét. Ám ezúttal nem normál utcai változatot akarok, hanem tuningoltat. Na a tuning viszont saját kitaláció lesz... Meg majd dobok rá céges logókat is, esetleg ha nagyon sok időm, energiám, kedvem és referenciaképem lesz, akkor talán még motort is kap
csak a kedvedért;)