Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Menthirist

veterán

válasz Silencer83 #804 üzenetére

Hát tényleg, te új vagy it... :D Szóval ez egy valós kocsihoz lesz majd... Csináltam még régebben egy BMW M5 E60-at, csak sok helyen nem lettem elégedett, így később gondoltam, szabadidőmben csinálgatom majd a remake-jét. Ám ezúttal nem normál utcai változatot akarok, hanem tuningoltat. Na a tuning viszont saját kitaláció lesz... Meg majd dobok rá céges logókat is, esetleg ha nagyon sok időm, energiám, kedvem és referenciaképem lesz, akkor talán még motort is kap :D Néhol azomban igyekszem majd valódi márkák tuningalkatrészeit felhasználni. Szóval majd lesz egy egyedi Sparco-s/Edelbrock-os/NOS-os/egyébmásmárkás tuning BMW M% E60 lesz... Majd valamikor :D Mert emellett csinálnunk kellene a programunkat (amit most minden csapattagom hanyagol egy ideje... úgy látszik, nekem kell összecsődíteni megint egy meetinget). A progi egy 3D-s motorral ellátott shot em up lesz... Noha a játék közben felülnézetes lesz, de a pályák végén illetve spec. esetekben forogni fog a kamera, illetve pályák közt a hangárokban (több is lesz, mind egyedi) lehet, hogy maga a megjelenítés is Engine-es lesz... Szóval 2 játszható faj, jó történet, sok ellenfél, sok pálya (több száz. sőt, egyenlőre olyan 4-600-at tervezünk), vásárlási lehetőség, sok upgrade, fegyver...stb... Szóval jó lesz, csak csinálnánk már. Most ugyanis még a tervezési szakaszban vagyunk, vagyuk annyira józan gondolkodásuak (illetve van tapasztalatunk a szakdogánk miatt), hogy tudjuk, mindennek papíron kell előtte lennie, és csak utána lehet belekezdeni... Szóval minden saját fejlesztés lesz, a programozók a motort C-ben írják, meg minden mást is, én Maya-ban dolgozok, illetve lehet, hogy lesz segítségem is, főleg textúrázás terén. Van Concept artistunk, vele karöltve dolgozom ki a designt, illetve mindenkinek van persze beleszólása... Eddig 3 központi, 1 kicsit mellékes és vagy 2-3 esetleges tagja van a ''cégnek'':D. Így van 1 programozó, egy Concept Artist és én a központban, egy programozó, akivel régen beszéltem, de elvileg ő csinálná a motort, illetve egy srác, aki történetet ígért, egy hangtechnikus, aki nagyon nem biztos, hogy tud segíteni, illetve még textúrázó, és egy modellező., ők szintén nem biztosak... :D

Új hozzászólás Aktív témák