Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- OLED monitor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- Vezetékes FEJhallgatók
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyúltáp
senior tag
válasz
Menthirist
üzenetére
jó a shader felnin

két képen más anyagot használsz, vagy csak a skylight miatt van az első képen az a kékes beütés?
Ha más a shader, akkor első szerintem jobb.
RefeeZ: Gondolom, egy valós autóhoz modellezted felnit...viszont vhogy a formavilága nekem idegen....nemistom..inkább egy fjúcsör, picit toon-os kocsin tudnám elképzelni. Gondolom ilyen hasraütés szerűen ment, de szerintem böngéssz át néhány referencia fotót, úgy sokkal jobban fog menni.
DE mondom, a formája nem jó egy valós kocsihoz, attól még nagyon szépen le van ez modellezve, meg technikailag semmi bibi (csak shader, de azt már mondta Menthirist).
néhány link:
Bővebben: link - sok is, jó is, és ráadásul még magyar is. Legelső tut-os oldal amit anno találtam, nagyon jó gyakorlatokkal. Sajnos már bedöglött az oldal, nem frissítik, de attól még nagyon is hasznos.
Bővebben: link - anyagszerkesztővel foglalkozik, találtam már eccer vhun egy részeltesebbet is, de talán ez is segít megoldani pár problémát. -
Silencer83
addikt
válasz
Menthirist
üzenetére
huu grat., iszonyat süt a felni
!
olyan antracites a fénye, nekem ezek a kedvenceim...!
egyébként ez egy készülőfélben lévő projekt / autó
/ felnije, v csak úgy csináltad?!
ha autó lesz, már alig várom
!
Új hozzászólás Aktív témák
- Suunto Sonic csontrezgéses fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R7 2700 8GB DDR4 256GB SSD RX 6500 XT 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártytafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4567
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

!
/ felnije, v csak úgy csináltad?!