Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyúltáp
senior tag
Koszi szepen mindenkinek
op9: koszi eszreveteleket. Modellezesi hibakon jol lathato az abszolut koncepciotlansag
nameg a hosszura nyult keszitesi ido.. Teljesen mas elkepzelessel kezdtem el modellezni, mint ami vegulis kikerekedett a vegere. Elejen meg max 3e face korulire szantam, es sok minden bennragadt meg azokbol az idokbol, nemistom miertnem nyultam bele kesobb. 4szoges dolog meg szintiszta letisztult gyokerseg a reszemrol
node olyan ugye sosenemsincsen hogy befejeztunk vmit, szoval sikerult utoljara(?
) meg megeroszakolnom magam, ugyhogy osszepiszkaltam picit modellt itt-ott.
kerekjarat/lapat javitva, modell 3/4szogesitve.
[link]
Kannatextura fronton is igazad van, csak sajna nincs mar hely UV templaten bepaszirozni egy extra variaciot, szoval az sajnos ugymaradBici: Diffuse egy kirenderelt AO mapbol lett tovabbheggesztve trillio fenykep es csillio ora tabletfelett izzadas segitsegevel. Kopasok festve vannak, de plo sar nagyresze fenykep.
Vegleges psd olyan 200 reteg korul, meretre meg 180Mb asszem.Lightmap nincs rajta, csak a felsoroltak. Bevilagitas 1db direct es 1db omni light, scanlineal renderelve
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- YouTube
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Okos Otthon / Smart Home
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- További aktív témák...
- IBM TS3200 48-Slot Tape Library (45E1330), 2x LTO-4 FC Tape Drive (35P2510)
- IBM TS3100 Tape Library (3573-L2U), 1x IBM LTO Ultrium 4 FC 4Gb/s Tape Drive (95P5817)-without Tapes
- Nintendo Switch 2 Mario Kart edition Gyári tok Gyárli fólia
- Apple watch Ultra 2 aktiválatlan új 1 év Apple jótállás
- HP Omen
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
nameg a hosszura nyult keszitesi ido.. Teljesen mas elkepzelessel kezdtem el modellezni, mint ami vegulis kikerekedett a vegere. Elejen meg max 3e face korulire szantam, es sok minden bennragadt meg azokbol az idokbol, nemistom miertnem nyultam bele kesobb. 4szoges dolog meg szintiszta letisztult gyokerseg a reszemrol