- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- SSD kibeszélő
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen házat vegyek?
- Canon EOS DSLR topic
- Milyen NETbookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
válasz ruszi_tomi #6246 üzenetére
kérdés, hogy valóban 1,4-es hdmi kimenet van-e a laptopon?
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
ruszi_tomi
aktív tag
válasz ruszi_tomi #6248 üzenetére
Ugye alapból a TV-m is lejátsza a 3D-t, de állítólag ha egy erre kihegyezett harder /leginkább 3d bd lejátszó/ csinálja a munkát, akkor nagyságrendekkel jobb, szebb a 3D film. Én a Tv képességeivel nem vagyok megelégedve, gondoltam megpróbálom a laptoppal. Jól gondolom hogy a PowerDVD-nek miután összekötöm a TV-vel, alapból be kellene adni azt a jellegzetes "szellem" képes képet? Tehát ekkor ugye minden grafikus munkát a laptop végezne, a TV csak megjelenítené a laptop munkáját. Sajna ez ugye nem műxik, marad az, hogy a a két képet megjelenítő PowerDVD után rányomok a TV-n a 3D gombra, aztán a TV szépen összefésüli a 2 képet a szellemképes, már szemüveggel 3D-nek tűnő képpé. De így meg tök mind1 a laptop, mivel ugyanaz a képminőséget kapom, mintha a TV-n csináltam volna mindent.
Oneplus 8T 8/256
-
ruszi_tomi
aktív tag
-
m3gtr
senior tag
válasz ruszi_tomi #6280 üzenetére
Amit a tévé lejátszik annak nem sok köze van a 3D-hez. Amit te szeretnél azt csak a BD 50 ISO fájl tudja.
Asus Prime z590- i7 11700kf 3.6 -Asus Radeon RX 6800 16G 2 x16 gb ram 3200mhz Kingston FURY Beast
-
StLui
veterán
válasz ruszi_tomi #6280 üzenetére
Hogy ne csak a felezett 3D leszarozását kapd válasznak:
szerintem tévén mindenképp be kell kapcsolni a 3D módot, nekem vetítőn is ez van. Ezért is jó bármilyen mediaplayer a felezett 3D-hez, mert az csak két normál félkép, 3D bekapcsolása nélkül így is látom, tehát a lejátszónak semmi extra dolga nincs vele, még a WD play is lejátsza, sőt a tévék beépítettje is. Szóval szerintem normálisan működik a dolog nálad.[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
T_Stark
őstag
válasz ruszi_tomi #6284 üzenetére
Én ha PowerDVD-n bekapcsolom a 3D-t, a TV magától kiírja hogy 3D tartalmat ismert fel, és át is vált 3D-be, semmit nem kell csinálnom vele.
-
zeee
senior tag
válasz ruszi_tomi #6357 üzenetére
Csak ezeket állítottam, amit itt leírtam. Talán még a power dvd 13-on belül a beállításoknál átkapcsoltam a kijelzőt hdmi 1.4-re
-
ozzy711
őstag
válasz ruszi_tomi #6359 üzenetére
Meg kell nézni, hogy egyáltalán 1.4-es-e a laptop hdmi kimenete! Ez az alap!
-
BBéci
legenda
válasz ruszi_tomi #6361 üzenetére
A HD4600 is.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz ruszi_tomi #6363 üzenetére
Ilyenkor azon gondolkozom, akinek simán, elsőre megy a 3D lejátszás, annak szerencséje volt, vagy nagyon ért az informatikához?
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
devil-k
nagyúr
válasz ruszi_tomi #6367 üzenetére
Próbáltad már TotalMedia Theatre lejátszóval?
Ha olyan HDMI kábeled van amin a következő olvasható (HDMI WITH HIGH SPEED ETHERNET), akkor jó vagy. Illetve ha a TV is 3D-s akkor mi lehet a probléma? Sajnos, mivel nem nézek PC-ről filmeket, így csak 1-2 tippel tudlak segíteni, merre indulj el. Nem ismerhetem más emberek konfigurációját, (s az ebből adódó specifikusságokat) de a sajátomon egyből tudnám, hogy hova nyúljak. Illetve amikor 3D (BD 3D) tartalmat "érzékel" a TV, akkor egyből átvált vagy legalábbis jelez.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
enterlaci
senior tag
válasz ruszi_tomi #6367 üzenetére
Ha elindult a film a PowerDVD-vel, akkor nyomd be a 3D gombot, ami a képen most ki van kapcsolva!
Egyébként nekem volt gondom az aktív 3D-s TV-m és a GTX660 összekapcsolásakor, több programmal is bajlódtam de a PowerDVD12-es verzió -a jóég tudja miért- viszont tökéletesen működik.
[ Szerkesztve ]
Amd 386SX40, 210MB WD, 14"monochrome, Win 3.11
-
donceleger8
őstag
válasz ruszi_tomi #6403 üzenetére
Oké!
Nvidia illesztőprogram a legfrissebb-e? 260-as verzió minimum kell hozzá.
Kösd össze a hdmi kábellel a tévét és a laptopot. Indítsd el a Power DVD 13-at. A tévé legyen az egyetlen megjelenítő. A Power DVD programban alul a fogaskerékre kattintva felül 3D Display, majd azon belül a 3. azaz Display Device. Ez auto detecten van, alatta meg van a kézi választás. Kézin rakd a HDMI 1.4 enabled 3D TV (1080p 24Hz) értékre. Ha nem ír ki hibát akkor jó, okézd le. Ha kiírja a hibát, akkor valami nem stimmel.
Tegyük fel nem ír ki hibát.
Alul a fogaskerék mellett van egy 3D gomb. Arra kattints rá. Akkor van aktiválva, ha mögötte egy kocka rajzolódik ki. Ezután a Daemon Tools-ba (én ezt használom), tölts be egy 3D BD25/50 ISO filmet.
Ekkor a Power DVD-ben már látnod is kell a virtuális meghajtóba betöltött filmet. Kattints a play-re, és már indul is 3D-ben az anyag! A tévé automatikusan vált 3D-re, amit ki is ír!
Nálam ez így működik, csak Radeon kártyával.
Ha minden feltétel adott, akkor nálad is működnie kell! Az igazat megvallva soha nem volt nVidia kártyám és nem is lesz. Lehet azon kell még valamit engedélyezni. Olvastam valami olyasmit, hogy a kártya beállításaiban a vezérlőpultban kell engedélyezni a 3D lejátszást valami stereoscopic settings résznél. Az is lehet, hogy ehhez kell telepíteni a 3D Vision-t, amit az nvidia honlapján meg is találsz.
Mindenesetre próbálkozz, kérdezz utána nvidia topicban stb..........Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
-
donceleger8
őstag
válasz ruszi_tomi #6431 üzenetére
Az a helyzet, hogy egyes laptopokban ez a processzorba épített gpu is tud érdekes dolgokat produkálni. Az Intel HD Grafhics helyett a GT 740M-et kellene elsődlegessé tenni. Ezt vagy a BIOS-ban tudod megcsinálni, vagy a vezérlőpultban az energiagazdálkodásnál lehet megadni a a váltható grafikai megjelenítők között.
Ne add fel, csak normálisan be kellene állítani és jó lesz.
nVidia topicban biztosan eligazítanak majd.Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- lejátszóprogramok aktiválása azok megvásárlása nélkül
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- SSD kibeszélő
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ukrajnai háború
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- LEGO klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.