Új hozzászólás Aktív témák

• Bandi79

aktív tag

Sziasztok !

1 hete vettem egy Philips 47PFL7606H TV-t (passzív 3D), gondoltam, megosztom Veletek a tapasztalataimat 3D-s filmek lejátszásáról:

1. USB porton keresztül: csak az 1080p-s mkv-kat hajlandó lejátszani, 720-asnál nem ismeri fel, hogy 3D és manuálisan se engedi átkapcsolni (egyelőre ezt a 2 formátumot próbáltam).
    DTS hangot sem szereti a TV...

2. DLNA-n keresztül 3D-s MKV-t eddig nem sikerült lejátszanom vele (ismeretlen formátum)

3. lehetőség: :))

PC-ről HDMI-n keresztül: mezei KMPlayer-rel megnyitom a 3D-s SBS / Top bottom fileokat (eddig csak mkv-kkel próbálkoztam), TV-n bekapcsolom a 3D-t és minden megy. Formátummal így nincs gond, hiszen a PC / KMPlayer okosan feldolgozza a képet + hangot, a TV csak a 2 képet mossa össze.
    PC az i5 750 + HD5850 (tehát csak 1,3-as HDMI, nem 1,4-es,sőt a 3D-s hardware-es gyorsítást sem támogatja a GPU), max 20 %-os proci + 10 % GPU leterheltséggel játssza az 1080p-s mkv-kat (pl Avatar 3D).

Szerintem akinek van egy középkategóriás PC-je és nem akar sokat áldozni 3D-s BD Player-re és/vagy mediaplayer-re + nem szeretne a millió kép és hangformátummal bajlódni, annak ez a legjobb megoldás.

Várom észrevételeiteket ;)

Új hozzászólás Aktív témák