Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• szaboolcs

újonc

Sziasztok,

új vagyok a témában, vettem egy Optoma 3D projektort amin 3D Bd Iso és/vagy mkv3d filmeket szeretnék lejátszani. Utánaolvastam a különböző android boxoknak, de nem bírtam rájönni, hogy pontosan mitől függ, hogy az adott box le e tudja játszani a 3d filmeket (full hd 3d). Hardware-esen elméletileg több chipsetnél is olvastam az MVC lehetőséget, habár a gyártók weboldalán a legtöbb esetben nincs feltüntetve. Adott például egy H96 Max box, amihez oda van írva, hogy 3D, MVC az emag oldalán, de más oldalakon nincs odaírva, a Rockchip oldalán sem írják, hogy támogatná az MVC-t (egyik termékükhöz sincs írva). Akadnak ugye a zappiti, zido, dune, stb. márkák amik viszont irreálisan magas áron árulják a készüléket vagy, ha az elérhető árú, android 6-ot futtat ami már nagyon öreg.
    Tudna valaki ajánlani android boxot ami elérhetőbb árú vagy mindenképp érdemes befektetni egy magasabb árkategóriába? Kimondottan csak a filmek miatt kell, más funkció nem érdekes (hbogo, netflix, stb.). Jelenleg a Zappiti Mini 4K-t nézem.

Köszönöm előre is a segítségeteket!

Új hozzászólás Aktív témák