- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEIL
addikt
Hm...a lényeg nem is igazán a Mobiltelefonon van, hanem csak a kijelzőjén és ha azon folyamatos a kép akkor annak mennie kell élvezhető sebességgel.....tegnap amit lőttem képet és pont MKX-et probáltam, ott hibátlanul futott mobilon is a kép ugyanugy 60 fps-sel mint a monitoron......siaskba téve a telót az fps semmit nem változik....szoval nemtudom miért volt gondod.....nálam fut minden jól......GTAV.....Unreal Tournament 2004......Dirt3.....NFS-ek.....stb stb...pedig hidd el hogy kényes a szemem mert már a 45 fps is zavar a 60 fps helyett.....
A Trinus progik szinkronizálása viszont kényes kérdés....USB kábellel a legjobb, de nekem szerencsére Wifi-vel is ugyanolyan mert itt van a routerem 3 méterre tőlem...64/8-as nettel, szoval nem érzem az eltérést kábel vagy wifi között.....de amugy Tridef3D-vel is beállitható a szinkronizálás és képkiküldés a Telefonra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Azonnali fotós kérdések órája
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robotporszívók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest