Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
taltos
senior tag
Sziasztok!
Azon kezdtem el gondolkodni, hogy esetleg az életem hátralévő részét ezen a területen szeretném folytatni. Valaki hozzáértő le tudná írni nekem, hogy kb. egy-egy animációhoz milyen emberekre van szükség, és hogy mi a munkamenet? Egyébként a animációk, és a digitális efektek a filekben, azok kb. egykutya? Ha valaki nem tud szépen rajzolni (de azért van szépérzéke...), de elsősorban profi informatikus, akkor az mennyire esélyes egy egy ilyen csapatba bekerülésre? Úgy hallottam, hogy a nagyobb cégek mind Linux, vagy Unix, Mac alatt dolgoznak. Milyen programokkal(esetleg saját?)? Merre érdemes kezdeni? GIMP? Írjatok minnél többet, ha tudtok!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- Crimson Desert
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- Asus ROG Strix G731GT - 17.3"FHD IPS 120Hz - i7-9750H - 8GB - 512GB SSD - 1TB HDD - GTX 1650 - Win11
- Realme GT 8 Pro Urban Blue 16/512GB MediaMarkt garancia 2029.02.02.-ig
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest