- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali informatikai kérdések órája
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- CES 2025: Naya, az igazán egyedi billentyűzet
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
Andie
őstag
Mi októberben fogadtunk örökbe egyet. Épp külföldön voltam, mikor hiv barátnöm, hogy levitte a szemetet, és egy árva kiscica (szinte pont ilyen mint a képen) ott mijákolt a kapu elött. Megsajnálta, felvitte, megmosdatta (kormos, pókhálós volt), megetette, aztán mikor hazaértem, elémállt a shrekböl ismert szöveggel : Tartsuk meeeeeeg!
Mivel családiházban nöttem fel, mindig volt macskám, nem tiltakoztam. Azóta szinte elválaszthatatlan társak lettünk vele, állitom, okosabb, mint némely kutya. Néha olyan megnyilvánulásai, mozdulatai vannak, szinte beszél. Sosem volt még ilyen macskám. Ha lehet hinni az ilyesmiben : úgy érzem, hálás amiért befogadtuk.
Node nemez a lényeg, vegyétek, vigyétek! Az emberek átlagosan 5 évvel tovább élnek, ha van házi kedvencük! Egy macska akár 6-ttal is!
Egyébként érdemes lenne a macska.hu -n és az index macskás fórumán is közhirré tenni!
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Konteó topic
- E-roller topik
- Hálózati / IP kamera
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Wii U
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest