Hirdetés
Aktív témák
-
rii
nagyúr
Nekem meg 4 kutyám volt, és úgy hogy sem az étel nem tőlem kapták, és úgy hogy én szigorúbban is bántam velük, és csavarogni is kevésbé engedtem el őket, mégis engem fogadtak el, szerettek a legjobban, önzetlenül. Bár mivelé az ételt nem tőlem kapták, nem én voltam a falka vezér, de néha komoly gonban voltak, kit is kövessenek.
Úgyhogy tudom, mi az hogy állattartás. Tudom milyen a gondoskodás, és a jelenlegi életvitelmbe még egy korgó önző gyomor nem fér be...
Én a valóságot írtam le. Ha velem nem értesz egyet, akkor jelen esetben a puszta tényekkel sem. Maradjunk a realitás talaján ...
Egy nagy UP a négy lábon mászkáló szőrgombócoknak ....
fotó nélkül még ha érdekelne sem mennék el megnézni ...
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Bluetooth hangszórók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest