Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaosz55
addikt
válasz #93966848 #14721 üzenetére
Hali, nem karok offolni. Én először vettem egy led Lcd-t. Ami őrületbe kergetett hogy a fekete nem fekete hanem világító fekete és a foltos nem homogén a képernyő engem csak ez zavart a Led tv ben de nagyon. Aztán vettem egy VT60 plazmát és többé nem volt ilyen probléma. Nem tudom hogy a többi plazma mennyire hajlamos a beégésre, de a VT60 egyáltalán nem ghostol és nem ég be. Pedig egész nap az M1 megy statikus logoval. Szóval ha zavar a foltos fekete és bevilágítás akkor O-led vagy plazma a megoldás. Ez a beégés dologtól és is tartottam mert úgy emlegették mint a véres kardot, és féltem is huha mi lesz, a VT 60-al ilyen problémám nincs. Mivel pana nem gyárt plazmát ezért szlovákoknál sikerült vennem akcióban (1500Euro tavaj még 750.000 FT volt ithon) egy 55VT60-as TV-t vennem és bármikor lerakom egy ilyen árú Led LCD vagy 4K tv mellé. Hozzá teszem állítólag az O-led is beégés veszélyes. Nem értem mit kell fosni a plazma beégéstől... Lehet azért mondom mert VT-m van. Számomra mindegy ki mit néz és elégedett vagyok a plazmával, és a LCD-t is nézem, csak amikor nézem eszmébe jut hogy ennek a plazmának bitang jó képe van, és TV-t azért vesszük hogy nézzük elsősorban nem hogy netezzünk rajta stb.. Gyerekemnek megy rajta a minimax amíg én dolgozom és ki tudja egy nap hány órát megy statikusan mégsem égett be a minimax.
-
blakey
titán
válasz #93966848 #14721 üzenetére
Próbáltunk segíteni a lehetőségekhez képest, elvétve ajánlottunk samsungot, lg-t, volt pana meg sony, az ottani lehetőségek közül a sony-t választottam volna. Mintha toshibát is említettél volna, de emlékeim szerint az is IPS paneles lett volna, bár képileg rendben volt, láttam élőben.
Sajnos samu "híresen jól felhősödik", ki lehet fogni jó darabokat, de nagyon bosszantó tud lenni ha az ember ennyi pénzt kiad és nem megfelelő a tv-je. Volt samum 3 hónapig, az isfelhősödött elég rendesen.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest