Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
janeszgol #22 üzenetére
Szerintem is, de az nem is átlagos felhasználásra lesz szánva szerintem. Az inkább tartalomgyártásra lesz mobil megoldás és mivel azzal pénzt keresel, így az ár nem olyan vészes. Az MSA is hozzám tartozik a cégnél, a mérőműszereknél a milliók csak úgy röpködnek. De ne menjünk ilyen messze, csak nézzük a jobb fényképezőgépeket. Persze, ha valakinek az lenne a szíve-vágya, de nem pénzt keresne vele, akkor drága. Nekem is drága otthonra egy Apple Pro Display XDR Standard MWPE2Z/A monitor, pedig biztosan látványos lenne rajta a HALO sorozat. De, nem arra való, az egy munkaeszköz. Ahogy a 2TB-os Apple iPhone Pro Max is inkább az lesz. Persze, ezt a cég ezt nyilván nem mondja ki. Illetve úgy emlékszem, mintha az 1TB-os verzió bejelentésénél ez mintha elhangzott volna a bemutatókor és még azzal is reklámozták volna, hogy a jóember stúdióban fényképez meg videózik vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest