Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• priti

addikt

Gyááj :W

14.12-ről frissítettem 15.7-re.

Nem értem most mi ez a kavarás. Tényleg.
    14.12-vel minden ment tökéletesen.
    Most van 3 monitor eye-ban, ez egyetlen asztal. Van 3 monitor kiterjesztettben. Tök jó. Szeretném a fullHD TV-t negyediknek néha. Eye mellé vagy extend mellé igazából tökmindegy, DE.

Ha csatlakoztatom a TV-t eye mellé akkor csinál egy cserét, mindhárom monitort letiltja és az egyetlen asztalom a TV-re kerül. Azt kiterjeszteni csak egy monitorra lehet, utána nem csinál semmit a gyökér, hiába kattintok a második letiltott monitrnál a kiterjesztésre.

Ha csatlakoztatom a TV-t úgy, hogy a 3 monitor kiterjesztettben van akkor a háromból kettőt letilt magától és nem tudom engedélyezni.

Szóval mi ez az új gyökérség, hogy csak letiltott monitorra lehet kiterjeszteni és mi ez a gyökérség, hogy itt össze-vissza forszolja nekem a tiltást egy kijelző csatlakoztatásának pillanatában, de utána meg nem lehet engedélyezni.
    Most mi a rák van? Nem is értem.
    Mi köze az asztalnak ahhoz, hogy egy kijelző le van e tiltva vagy nem és ha nekem van egy asztalom 3 monitorból és csatlakoztatok egy TV-t amire az egyetlen asztalom ki szeretném terjeszteni ahogy eddig, akkor hogy a rákban lesz ennek logikusan az az eredménye, hogy az összes monitort letiltja?

Elvesztettem a fonalat, hogy ez hogyan logikus. Amíg nincs TV addig minden ok. Amint bedugom gyakorlatilag nincs 3 monitorom mert engedélyezhetetlen. Legalább kettőn nincs kép.

Báhhhhhze. Mivaaan? Ne vagyok egy hisztis típus, de most mi vaaan? Ezt hogy hozták össze?

Új hozzászólás Aktív témák