Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
Gyááj

14.12-ről frissítettem 15.7-re.
Nem értem most mi ez a kavarás. Tényleg.
14.12-vel minden ment tökéletesen.
Most van 3 monitor eye-ban, ez egyetlen asztal. Van 3 monitor kiterjesztettben. Tök jó. Szeretném a fullHD TV-t negyediknek néha. Eye mellé vagy extend mellé igazából tökmindegy, DE.Ha csatlakoztatom a TV-t eye mellé akkor csinál egy cserét, mindhárom monitort letiltja és az egyetlen asztalom a TV-re kerül. Azt kiterjeszteni csak egy monitorra lehet, utána nem csinál semmit a gyökér, hiába kattintok a második letiltott monitrnál a kiterjesztésre.
Ha csatlakoztatom a TV-t úgy, hogy a 3 monitor kiterjesztettben van akkor a háromból kettőt letilt magától és nem tudom engedélyezni.
Szóval mi ez az új gyökérség, hogy csak letiltott monitorra lehet kiterjeszteni és mi ez a gyökérség, hogy itt össze-vissza forszolja nekem a tiltást egy kijelző csatlakoztatásának pillanatában, de utána meg nem lehet engedélyezni.
Most mi a rák van? Nem is értem.
Mi köze az asztalnak ahhoz, hogy egy kijelző le van e tiltva vagy nem és ha nekem van egy asztalom 3 monitorból és csatlakoztatok egy TV-t amire az egyetlen asztalom ki szeretném terjeszteni ahogy eddig, akkor hogy a rákban lesz ennek logikusan az az eredménye, hogy az összes monitort letiltja?Elvesztettem a fonalat, hogy ez hogyan logikus. Amíg nincs TV addig minden ok. Amint bedugom gyakorlatilag nincs 3 monitorom mert engedélyezhetetlen. Legalább kettőn nincs kép.
Báhhhhhze. Mivaaan? Ne vagyok egy hisztis típus, de most mi vaaan? Ezt hogy hozták össze?
Új hozzászólás Aktív témák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Battlefield 6
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest