Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShepardS
csendes tag
Sziasztok, kb egy hete vettem egy Jamo S801PM könyvespolc hangfal szettet. A hangja elég jó, bár a mélyekhez subwoofer ajánlott. Az a bajom velük, hogy már 2x tapasztaltam azt hogy egyszerűen csak elment a hang. Pár másodperc után visszajött, azt hittem benyomtam valamit, de nem. Csak úgy magától történt. Optikai kábellel van egyébként csatlakoztatva a TV-hez. A másik dolog ami elég fura hogy a subwoofer ami rá van kötve ilyen szívdobogás hangot ad ki magából ha nem szól zene, vagy nincs basszus amit megszólaltatna. Ha kihúzom a kábelt akkor nem csinálja, ezért gondolom hogy a hangfalból kap ilyen jelet. Egyébként nem túl hangosan hallani, ha kicsit állítgatom a crossover frekvenciát akkor jobb, de elég furcsa, nem hiszem hogy ilyennek kell lennie.
Szerintetek valami baja van? Még vissza tudom küldeni, mert interneten vettem.[ Szerkesztve ]
-
ShepardS
csendes tag
válasz ShepardS #54366 üzenetére
Sziasztok,
Inkább visszaküldtem biztos ami biztos. A subwoofer-nek elvileg semmi baja, rákötöttem a tv-re, így nem ad ki semmilyen fura hangot.Szóval így marad a kérdés hogy milyen hangfalakat vegyek. Elsősorban zenére kellene, távirányítóval és aktív subwoofer kimenettel. TV-hez lenne kötve. Körülbelül 100k forint még belefér, esetleg egy kicsivel több.
Sokat keresgéltem már de nem tudom melyik lenne jó. Meghallgatni ugye most nincs rá lehetőségem.
Ti mit ajánlanátok? -
ShepardS
csendes tag
válasz sanki85 #54391 üzenetére
Igen, tetszene is, fehérben passzolna a bútorhoz, jókat is írnak róla. Csak szlovákiában élek, és itt nálunk nem kapható sehol sem, külföldről meg nem szeretnék venni :(
A Wavemaster Two Neo-t találtam még hasonló árban, amit itt is meg tudnék venni. Arról is jókat írnak, de nem ismerem a márkát egyáltalán. -
ShepardS
csendes tag
Szia, annyira nagyon azért nem sürgős, bár nincs helyette más maximum fülhallgató.
Az R1700BTs tetszik, kár hogy még nem kapni. Most néztem hogy az R1850-en is van sub kimenet, az mennyire ajánlott?
Egy kérdésem lenne még, ugye ezeken 3.5 mm jack a subwoofer kimenet, akkor ez azt jelenti, hogy két sub sáv van? Mert az én subwooferemen csak egy bemenet van. -
ShepardS
csendes tag
Szia, Jamo S808 a sub.
Tudom nem a legjobb de csak ez fért el a szobában anélkül hogy átrendezném. Szerintem amúgy egész jó.
#54399 sanki85: Én is itt szoktam hallgatni őket :)Egyébként ahogy egyre tovább nézegetem egyre jobban arra jutok hogy inkább veszek egy kis 2.0 erősítőt amin van sub kimenet, hozzá pedig megfelelő hangfalakat. Így szerintem minőségben is előrébb leszek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Bundle topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Call of Duty: Warzone
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest