-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
skill84
tag
Üdv!
Pc-hez monitor két oldalára keresek valami kisebb hangfalat.1. Mennyit szeretnél költeni? 40e kb
2. Hol és hogyan használnád a hangfalat? TV mellett, íróasztalon, milyen messze leszel tőle, stb.
iróasztal, majdnem az arcomban
3. Milyen forrással rendelkezel? TV jack vagy optikai kimenete, DAC, hangkártya, telefon, stb.
alaplapi jack jelenleg
4. Milyen extrák kellenek? Bluetooth, távirányító, optika, stb.
semmi -
skill84
tag
Üdv!
1. Mennyit szeretnél költeni? 50e kb
2. Hol és hogyan használnád a hangfalat? pchez kéne
3. Milyen forrással rendelkezel? pc jack lenne értelme hangkártyát venni?
4. Milyen extrák kellenek? semmilyen.
(Microlab Solo 7 2.0 Aktív hangfalam van, de mivel nagy így nem tudom rendesen elhelyezni a számítógépemhez)1. Mennyit szeretnél költeni? 50-70e
2. Hol és hogyan használnád a hangfalat? TV mellett, szülőknek kéne mert nem hallják rendesen a tvt.
3. Milyen forrással rendelkezel? TV jack
4. Milyen extrák kellenek? , távirányító, -
skill84
tag
válasz
skill84 #48292 üzenetére
2 dolog is felmerült bennem.
1. 56 ezerhez még hozzá teszek 20-30 esetleg 40et fogcsikorgatva és veszek valami szuperebbet
(már ha van)2. veszek két kisebb hangfalat a számítógépemhez a maradékot meg eliszom
sajnos a kábelek rövidsége miatt és mert nagyok voltak a hangfalak nehezen találtam a helyüket.
az automata kikapcsolás kifejezetten bosszantó volt,
ahogyan az is ,hogy alaphelyzetbe állította magát áram szünet után (persze értem, ez mindnél így van) de ha csak 1 bemenet van már nincs is ilyen gondom.tetszett , hogy érezhetően jobb volt zenét hallgatni mint az 5 éves pc hangszórón , de az is kiderült, hogy botfülem van, szóval lehet kár a sok pénzt hangszóróba ölnöm .
-
skill84
tag
Modecom HF180 Eclipse Hangszóróm garanciába visszavittem és inkább vissza adják a pénzem.
ahogy nézem pont azon agyalok mint SundownR.
annyi talán , hogy ha van ajánlott hangszóró ennél a cégnél akkor tőlük szerezném be:
[link] -
skill84
tag
üdv!
hangfal vásárlásban szeretném a segítségeteket kérni.
szokásos pc felhasználásra 50ezer körülre gondoltam de ha megéri áldozhatok többet is rá.semmi tapasztalatom nincs. többnyire valami aránylag jól kinézőt vettem eddig 10-15 ezer körül.
hangkártyám alaplapi. nem tudom számít e vagy hogyan mozdulhatnék el a megfelelő irányba.a bx5d3 van ajánlva 66ért ami még beleférne.
hely nem akadály.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fotók, videók mobillal
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- ASUS routerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Ömlenek a felhasználók a reklámos Netflixre
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest