Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mini PC
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djsensore
tag
válasz
sultansmith #12823 üzenetére
Csövi!
Logitech z2300
a legjobb választás a dübörgésre, a többiek véleménye meg a whitefülüek ilyen olyan sztereo hangfalajánlásai ne is foglalkoztassanak.
Nekem volt logitech és mindenki azt mondta menjek vele a ...csába.. mindenki nagyon tudja hogy milyen szar, de én szerettem. ha dübörögni akarsz akkor az a legjobb választás -
Shing
őstag
válasz
sultansmith #12823 üzenetére
Ja, akkor végülis elég lehet az Edifier HCS2330+ hangereje. Én, olyan 15-25-ös hangerőn szoktam hallgatni a 60-ból. Szerintem ha maxon hallgatod és 1 szobában vagy vele, fél óra zenehallgatás után simán van egy kis halláskárosodásod.
A mélyet meg kitekered erősítőn, úgy már talán neked is tetszene. És nem is torzít, ha equalizerrel vagy erősítővel sokat adsz a mélyre néha látni, hogy villog egy led, ami azt mutatja mikor lép működésbe a torzításvédelem. Szóval úgysem lehet gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest