Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
koszono00
csendes tag
válasz
Gerrryy
üzenetére
Nekem volt már ilyen sokszor... Nekem abit nf7-s és az athlon xp 2400+ ment tönkre ugyanígy mint neked. Sípolt a gép és nem jött be semmi. Próbált resetelni a biost, így hátha vissza állítja magát az eredeti fsb-re! Ha nem jött be, akkor az alaplap és a proci együtt mehet a kukába, mint nekem!

-
koszono00
csendes tag
válasz
(Bundás)
üzenetére
Sikerült kicsikarni annyit, hogy 182x11-en működik. Csak az a probléma, hogy a dram frekiból(eredetileg 200mhz) visszavettem 166-ra. Így fagyás mentesen is bírja a 11x200-at.
Szerintem eggyik ram nem bírja azt a pár mhz-t. Ha valamit még tudtok ajánlani, hogy hogyan tudnám kicsikarni azt a 200mhz-t a ramokból azt megköszönném! Mert így nem elég gyors a ram és a videokártya fogja a gépet, mint szar a gatyát!
-
koszono00
csendes tag
Köszönöm, sikerült. Csak azt nem értem, hogy ha húzom a procit(11*182) akkor amikor boot-ol az xp, akkor kékhalaál azonnal. Régi alaplapommal simán tudtam húzni (11*186).
Az a baj hogy nem tudom a bios-ban a szorzót állítani
. A deszkám: Foxconn 600a01
Ha legalább tudná fagyás mentesen a 11*182-t az jó lenne hogy tudjam nyomni a Call of Duty 4-et
-
koszono00
csendes tag
Felhúztam az Amd Athlon xp 2500+-os prozcimat 3200+-ra és lefagy 3- másotperc múlva.! Hogyan lehetne visszaállítani 2500+-osra? Nagyon fontos lenne hogy valaki válaszoljon!
Please!
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

. A deszkám: Foxconn 600a01