Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyiGo
aktív tag
válasz
(Bundás)
üzenetére
hát, vacakolgattam most egy kicsit a biosba, már amenniyre mertem
és valahogy sikerült beállítanom hogy 11*100 legyen az alapórajel, azaz 1100MHz ami azt illeti ez elég kiábrándító teljesítmény, de most így nincs kékhalál, vagyis bármit csinálhatok éppencsak nem sieti el a dolgokat. Csak nem tudtam rájönni hogy hogyan lehet állíthatóvá tenni, ilyen alap dolgokat ad ki: optimal, agressziv, turbo... nem tudom hogy lehet azt beállítani hogy ezeket az értékeket precizen tudjam állítgatni ne csak ilyen -optimal -turbo...stb-k közül válogathassak. egyébként egy bazinagy rézhűtő van a procin egy bazinagy, de annál csöndesebb ventillátoral valami glacialtech a márkája, azzal tuti nincs baj. a tápom egy chiftech 360W-s HPC-202 , és van 2-512es kingstone ramom, a pontos adatokat nem tudom. a VGA-m meg egy aopen6600gt ddr3. hát ez a konfigom. Szerintem a fő probléma ott van hogy nem nagyon értek a bioshoz. a CMOS clear meg nem tudom mit jelent, ha arra gondolsz hogy mindent vissza állítani default-ra akkor azzal már megpróbálkoztam párszor 
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- 146 - 147 - 167 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- 27% - MSI RTX 5080 SHADOW 3X OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
hát, vacakolgattam most egy kicsit a biosba, már amenniyre mertem
és valahogy sikerült beállítanom hogy 11*100 legyen az alapórajel, azaz 1100MHz ami azt illeti ez elég kiábrándító teljesítmény, de most így nincs kékhalál, vagyis bármit csinálhatok éppencsak nem sieti el a dolgokat. Csak nem tudtam rájönni hogy hogyan lehet állíthatóvá tenni, ilyen alap dolgokat ad ki: optimal, agressziv, turbo... nem tudom hogy lehet azt beállítani hogy ezeket az értékeket precizen tudjam állítgatni ne csak ilyen -optimal -turbo...stb-k közül válogathassak. egyébként egy bazinagy rézhűtő van a procin egy bazinagy, de annál csöndesebb ventillátoral valami glacialtech a márkája, azzal tuti nincs baj. a tápom egy chiftech 360W-s HPC-202 , és van 2-512es kingstone ramom, a pontos adatokat nem tudom. a VGA-m meg egy aopen6600gt ddr3. hát ez a konfigom. Szerintem a fő probléma ott van hogy nem nagyon értek a bioshoz. a CMOS clear meg nem tudom mit jelent, ha arra gondolsz hogy mindent vissza állítani default-ra akkor azzal már megpróbálkoztam párszor