Hirdetés
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Az X3D-s Ryzenekkel való bűvészkedés a Colorful alaplapjának fő profilja
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Nagyzási hóbortja van az ASUS legfrissebb, QD-OLED paneles monitorának
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyiGo
aktív tag
válasz
(Bundás)
üzenetére
hát, vacakolgattam most egy kicsit a biosba, már amenniyre mertem
és valahogy sikerült beállítanom hogy 11*100 legyen az alapórajel, azaz 1100MHz ami azt illeti ez elég kiábrándító teljesítmény, de most így nincs kékhalál, vagyis bármit csinálhatok éppencsak nem sieti el a dolgokat. Csak nem tudtam rájönni hogy hogyan lehet állíthatóvá tenni, ilyen alap dolgokat ad ki: optimal, agressziv, turbo... nem tudom hogy lehet azt beállítani hogy ezeket az értékeket precizen tudjam állítgatni ne csak ilyen -optimal -turbo...stb-k közül válogathassak. egyébként egy bazinagy rézhűtő van a procin egy bazinagy, de annál csöndesebb ventillátoral valami glacialtech a márkája, azzal tuti nincs baj. a tápom egy chiftech 360W-s HPC-202 , és van 2-512es kingstone ramom, a pontos adatokat nem tudom. a VGA-m meg egy aopen6600gt ddr3. hát ez a konfigom. Szerintem a fő probléma ott van hogy nem nagyon értek a bioshoz. a CMOS clear meg nem tudom mit jelent, ha arra gondolsz hogy mindent vissza állítani default-ra akkor azzal már megpróbálkoztam párszor 
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Formula-1
- Milyen légtisztítót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- OpenMediaVault
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
hát, vacakolgattam most egy kicsit a biosba, már amenniyre mertem
és valahogy sikerült beállítanom hogy 11*100 legyen az alapórajel, azaz 1100MHz ami azt illeti ez elég kiábrándító teljesítmény, de most így nincs kékhalál, vagyis bármit csinálhatok éppencsak nem sieti el a dolgokat. Csak nem tudtam rájönni hogy hogyan lehet állíthatóvá tenni, ilyen alap dolgokat ad ki: optimal, agressziv, turbo... nem tudom hogy lehet azt beállítani hogy ezeket az értékeket precizen tudjam állítgatni ne csak ilyen -optimal -turbo...stb-k közül válogathassak. egyébként egy bazinagy rézhűtő van a procin egy bazinagy, de annál csöndesebb ventillátoral valami glacialtech a márkája, azzal tuti nincs baj. a tápom egy chiftech 360W-s HPC-202 , és van 2-512es kingstone ramom, a pontos adatokat nem tudom. a VGA-m meg egy aopen6600gt ddr3. hát ez a konfigom. Szerintem a fő probléma ott van hogy nem nagyon értek a bioshoz. a CMOS clear meg nem tudom mit jelent, ha arra gondolsz hogy mindent vissza állítani default-ra akkor azzal már megpróbálkoztam párszor