- Fórumok
- Monitorok
- 21'' help!
- (téma lezárva)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szentjánosbogárral venné fel a versenyt a Macbook Neo ellen az Intel
- Új Intel CPU-kkal jön a Surface Pro 12 és a Surface Laptop 8 for Business
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Minidisc walkman - tapasztalatok - tanácsok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
karib
addikt
Nézz körül itt esetleg: [L]http://www.marseus.hu[/L] Vagy akár: [L]http://www.osiris.hu[/L] [L]http://www.hadrianus.hu[/L]
Szerintem inkább valami használt 17-es TFT-t nézz magadnak. Többe kerül, de meghálálja magát. -
Reinhardt
őstag
Megoldodott a probléma, felhivtam a boltot es azt mondtak használ B kategoriás van, aminek sérül a képernyője, és így már nem kell, azért kössz a hozzászólásokat.
-
neduddki
nagyúr
HI!
Az a gassag hogy nem latom sehol a flat jelzot, egy 21-es monitornal mar szamomra zavaro a lathato gorbulet, de lehet hogy csak vak vagyok.
A masodik engem a rovid nyaku kifejezes inkabb elrettent, latva a fillips rovid nyaku kepcsoveinek beallithatalan fokuszsagat!
Ezek elleenre remelem ha megveszed elegedett leszel vele.
udv
neduddki -
karib
addikt
Mennyiért tudnád megvenni? Egy 17'' TFT is tud 1280x1024-et, stabilan, villódzásmentesen, tökéletes geometriával.
Amire most odáig jutottak a CRT árak, hogy vehettem volna egy jobbfajtát a 95 kHz-es 17-es Panasonicom helyett, inkább TFT-t vettem, nem összemérhetőek. -
karib
addikt
-
karib
addikt
-
Reinhardt
őstag
ArchiCAD-es munkahoz kellene.
-
lesaux
veterán
Mire akarod használni? Újonnan vagy használtan? Mi az a jó ár?
Ma már nagyon kevés indok szól CRT mellett, ha sokat dolgozol a géppel, inkább fizess többet egy TFT-ért... Használtan pedig elég olcsón lehet már nagy monitorokat kapni, de én már úgy sem vennék. Ha jól látom, akkor ez ráadásul még nem is síkképcsöves - bár a 117 kHz tisztességes érték.
Adott felbontásban a képfrissítést így lehet kiszámolni: kHz érték osztva a sorok számával, azaz pl. 1280x1024 esetében 117.000 / 1024 = 114 Hz, amihez 100 Hz a legközelebb eső szabványos.Szerinted nincsenek elírva a kisebb felbontásban megadott refresh értékei?
-
Mazka05
őstag
a Síkép csöves monitoroknak mi az elönyük?? (Nekem olyan van ezért kérdem)
-
karib
addikt
Passz, a monitorgyártók imádnak zagyva frissítési értékeket megadni, pedig az előbb említett képlettel egyszerűen számolható. Nem is kell nézni a táblázatokat, kell a kHz érték meg a használni kívánt felbontás, abból már magadnak ki tudod számolni.
-
lesaux
veterán
Ma már nagyon kevés indok szól CRT mellett, ha sokat dolgozol a géppel, inkább fizess többet egy TFT-ért... Használtan pedig elég olcsón lehet már nagy monitorokat kapni, de én már úgy sem vennék. Ha jól látom, akkor ez ráadásul még nem is síkképcsöves - bár a 117 kHz tisztességes érték.
Adott felbontásban a képfrissítést így lehet kiszámolni: kHz érték osztva a sorok számával, azaz pl. 1280x1024 esetében 117.000 / 1024 = 114 Hz, amihez 100 Hz a legközelebb eső szabványos.Szerinted nincsenek elírva a kisebb felbontásban megadott refresh értékei?
-
karib
addikt
Adott felbontásban a képfrissítést így lehet kiszámolni: kHz érték osztva a sorok számával, azaz pl. 1280x1024 esetében 117.000 / 1024 = 114 Hz, amihez 100 Hz a legközelebb eső szabványos. -
Mazka05
őstag
én 1280X1024 neb használom 85hz és kiválo.. 19'' Fujtsu Siemens
-
_Gudella
senior tag
Amúgy szerintem ekkora képfelületnél nem árt vagy 120 Hz....
-
Mazka05
őstag
-
Mazka05
őstag
-
_Gudella
senior tag
-
lesaux
veterán
-
Reinhardt
őstag
Mi a véleményetek errol a monitorrol?
[L]http://www.bigmonitors.com/products/monitors/p1600.htm[/L]
Ha jó árban van vegyem meg?
Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Monitorok
- 21'' help!
- (téma lezárva)
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- Samsung Odyssey G7 S28AG700NU IPS Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / FreeSync / G-Sync
- LG 27BA560 27 Full HD IPS monitor Új, dobozos
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 256GB Black -2 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS5506
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- AKCIÓ! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest