Hirdetés
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- CPU léghűtés kibeszélő
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NAS vagy minigép? Minigép vagy NAS? Mindkettő!
- Projektor topic
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topic
Aktív témák
-
stro-B
tag
nahh...megint bővült a paletta, és változott a kép.
Elindultam ugyanis, hogy megnézem, hogy tulajdonképpen hogy is néz ki a képe a monitoroknak.
Először a Ready-nél próbálkoztam.Eléggé kelletlenül álltak a kérdéshez.
Nem tudom, lehet, hogy szagról megérezik az érdeklődőt, és azzal nem is foglalkoznal, de szerintem ha konkrétan venni készültem volna monitort, akkor sem lettek volna mások.
Én pedig elhatároztam: MONITORT NEM FOGOK ÚGY VENNI, HOGY NEM LÁTOM A KÉPÉT. :))
Szó mi szó, durcásan közölték, hogy MAG 796PF NINCS, Samsung SE. :)) ) rádumált egy 757DFX-re :))
Merthogy az nagyon állat.na nem esszük oylan forrón a kását, tök rendes volt, és megígérte, hogy megpróbál hozatni ''bemutató'' darabnak egyet, így ha úgy döntök, hogy nem kell, akkor sincs szopi.
Ez már igen, nem?
''Ööö...Jó, monitor...''
Na erről ennyit.
Röviden ennyi volt a mai monitorkörképem, igaz eléggé kevés boltra terjedt ki, de a net alapján itt mindenhol kellett volna, hogy legyen.
Parci!!
Ha gondolod írok, egy ''rejtettkamerás'' ''MEnnyire vagyunk segítőkészek, és korrektek a vevővel?'' című cikket...
:)))
Üdv mindenkinek
U.i.: VÁROK HASONLÓ TAPASZTALATOKAT
(itt a monitorok vizuális úton történő tesztelésére gondolok :)) )
Aktív témák
- 80" Interakti Érintőképernyős Full HD Monitor - Panasonic TH-80LFB70E - Több db
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- ASUS TUF VG279QM1A Gaming Monitor 280Hz GARANCIÁLIS!
- 65" Interakti Érintőképernyős Full HD Monitor -Panasonic TH-65LFB70E - Több db
- Dell Alienware AW3225QF (31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC)
- Oppo A14 4/64GB Kék / 12 hó jótállás
- -65% Off Dobozos Új HP EliteBook 860 G10 i5-1355U 16 GB DDR5 1 TB SSD FHD+ több mint 2 év gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest