- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hisense LCD és LED TV-k
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen videókártyát?
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Veriakilis
őstag
Igen, sok munka volt vele.
Saját magam készítettem az egészet: vettem lapos vörösréz rudat (Metalloglobus), elképzeltem az egészet, méregettem elég sokat, megterveztem a méreteket, méretre fűrészeltem a blokk darabjait, reszelővel, és köszörűvel egymáshoz igazítottam őket (derékszögek, egyenesek, stb...), majd kifúrtam a csavarok helyét, menetet fúrtam, összecsavaroztam a blokkok oldalait, majd a barátom karos fúrógépével (mert az enyémmel nem lehet 50 mm hosszú lyukat fúrni) kifúrtuk.
Ezt még így elmondani, leírni is sok,- szóval volt vele munka bőven.A fúrás volt a legkényesebb dolog (mármint a heatpipe-ok helyének kifúrása), mert a fúró könnyen beszorulhat (nagyon rossz színesfémet fúrni...), megéghet a vége, vagy eltörhet, illetve félre mehet a furat (ferde lesz), illetve könnyen tönkre tehető az egyész blokk.
Mindehhez elég drága a vörösréz is.
Fúrás közben gázolajjal öntöztük a blokkot, fúrót, a hűtés, kenés miatt.Örültem is amikor készen voltak a blokkok.
A csiszolás, polírozás, pasztázás, tisztogatás ehhez képest könnyű volt.
Veriakilis
[ Módosította: Thrawn ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi