- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SANKADI
aktív tag
válasz
Lacics25 #1915 üzenetére
Köszi, nagyon jól működik, még meg is jeleni egy piros szám, hogy új feltöltött kép van ott. Nem emlékszem, hogy ennek az alkalmazásnak írtam volna DNS-t? Kiolvasta volna a zClouddal készíttetet?
Ezzel az alkalmazással ezt ugye csak egy telefonnal tehetemmeg. Azt már kipróbáltam, hogy ugyanaz a jelszó (cloud user) másik telefonra is jó, mert másikat nekem nem enged bejelentkezni, létre sem hozza.
Talán a zcloud lenne jó több telefonra, most jön az, hogy azzal kísérletezem, meghoztad a kedvem. Ujrateszem, hátha most előjön hova írjam a DDNS-t. VAn egy NoIP.com-os, ezt beírtam a roputerbe frissül, meg a mayzyxelcolud programból létrehozott .....zyXEL.me . mindkettő pingelhető. még egy:
Ez mit jelent? Lehet ezt használja a ZyXEL DRIVE? Ha igen nem jó, mert DHCP osztáskor megszűnik a kapcsolat. Köszi a segítséget, szerintem lesz ebből valami, csak finomítgatnom kell. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Suzuki topik
- Windows 11
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- GTA VI
- Akciófigyelő: 30% kedvezmény az Earfun új fejhallgatójára
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest