Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bronzos ATX 3.1 tápok a be quiet! névjegyével
-
PROHARDVER!
ZTE v5 Red Bull (v9180 - WCDMA)
Új hozzászólás Aktív témák
-
weinmaker
őstag
válasz
hunnia1969 #5794 üzenetére
Na akkor ezt a cm12-őt kipróbálom.
Ha titanium backupal lementek minden alkalmazást, az utána ha romot cserélek vissza is teszi rendesen? -
dealerman
aktív tag
válasz
hunnia1969 #5794 üzenetére
lehet akkor ez se jön mindenkinél elő,mint a hívásmegszakadás ?
ha még valakinek fent van az új cm12 jelezzen,hogy jó e a videórögzítés
-
dealerman
aktív tag
válasz
KurtCobain #5792 üzenetére
CM12 2015 01 17 (L) [link]
-
dealerman
aktív tag
válasz
hunnia1969 #5790 üzenetére
nekem az összes nyalóka ezt csinálta eddig ! előtted írtam le a hibát
hogy a fenébe jó neked ?
-
dealerman
aktív tag
válasz
KurtCobain #5785 üzenetére
gyári app-al amit felvettem azt nem tudtam lejátszani se a galériában,se mx player-el, camera fv-5-el ugyan úgy max 15 - öt vesz fel akadás nélkül utána szaggat,vissza játszásnál,ahol már szaggat ott a hang megy el,de ugyan úgy folyamatos a videó
-
-
ra^ven
senior tag
Srácok! Ez a hungobungo a 100% magyar 1.15?
A másik, lehet valahogy állítani gyári címjegyzék alkalmazásban, hogy utónév szerint tegye sorba?
Valamint a betűkre nyomva nem ugrik a névhez.Ha cserélném a tárcsázót és a névjegyzéket tudtok alternatívát?
Köszönöm előre is.
-
dealerman
aktív tag
válasz
weinmaker #5779 üzenetére
nem tudom,mivel nem értek hozzá, (SAJNOS) csak felrakom azt csá,mondjuk azt még mindig nem értem,miért olyan nehéz a "kamerát megcsinálni" ebbe a nyalókába pl
pedig már így 1 napi nyomkodás után más hibát nem vettem észre,na persze ha nem szakadnak meg a hívások majd,akkor marad ez
-
weinmaker
őstag
Úgy látszik elkiabáltam. Megszakadt megint a mokee
Pedig annyira nem szeretném a gyárit rátenni. Milyen alternatíva van még? Mit tudnátok ajánlani amivel nincsen semmi gond, és hasonló mint a mokee? -
-
bem13
csendes tag
Sziasztok!
Rom cserével kapcsolatban lenne pár kérdésem, ami számomra nem teljesen egyértelmű Laza... blogjából. A rossz minőségű képekért előre is elnézést kérek.
A recoverym ilyen, gondolom ez a gyári. A telefont eleve rootolva kaptam, nem tudom, ez-e az oka, de a gyári updaterrel nem megy fel a frissítés, ezt a hibát kapom.
A kérdéseim:
- 1.12-es romot szeretnék feltenni. Megpróbálhatom a most rajta lévő recoveryből sd kártyáról?
- A CWM ezen hibák jelenléte mellett is ráflashelhető a blogban linkelt progival?Előre is köszönöm.
-
peestike
senior tag
válasz
Graphics #5752 üzenetére
ugyanezen problémáztam én is romcsere után. mokee után ment a puppy-féle, de hülyén kezelte a partíciókat. beállítottam a csengőhangot, hívóhoz csengőhangot, ébresztőhangot, majd appok és elfogyott a tárhely.
átállítottam az elsődlegest sd-re reboot, majd minden hangot elfelejtett....
na mondom, nem baj, ismét beállítás, erre azt mondja az mp3-ra hogy nem jó a fájlformátum, válasszak másikat.... én meg az mondom anyád választ másikat... y300on jártam így, ott úgy sikerült, hogy átraktam az mp3at a system-be, átnevezve ogg-re, egy gyári csengőhang nevére és működött.
itt most inkább visszatettem az előbb Senais által emlegetett, magyarított romot.
ezen most így jó a partíció.(#5754) Senais: próbáltam a zenehallgatást, nekem működik jól, nincs kimaradás.
(valami működik nekem is.)
ja, a másik romon hosszan nyomva a multitskingnál a seprűt: "Beállítások leáll" volt. -
KurtCobain
őstag
Na akkor a mai nappal beléptem a klubba.
Laza...
-
PioDVD
senior tag
Tárgytalan, valahonnan mégis tud telepíteni jó flash playert az uc browser.
Kösz, ra^ven,
brutál gyors voltál.Azóta rájöttem, hogy mégis engedni kell az uc browsert eltávolítani és telepíteni a flash player-t és jó. Szóval ennyi kiegészítés, hogy - legalábbis nálam - kell kiegészítő ehhez is, de cserébe tökéletesen működik. Amúgy is ez jött be nekem legjobban, mint böngésző.
-
ra^ven
senior tag
Pont erről ment a téma pár hozzászólással ezelőtt itt.
Megfelelő flashplayer letöltése adobe oldalról, esetleg flashfox, Dolphin-t emlegették valami pluginnal, illetve az UC Browser, ehhez semmi mást nem kell letölteni.
Egyiket sem próbáltam, én nem használok ilyet, de beugrott hogy a fentiekről diskuráltak.
-
PioDVD
senior tag
Hogyan lehet flash kompatibilissá tenni a telót?
Tudom, hogy elvileg nem, gyakorlatilag meg egy régi flash player-t lehet letölteni az adobe-tól és akkor megy. De valahogy nem az igazi.A régi y300-asom és a Prestigio tab-om is lejátsza a flash videókat (egyes videó oldalak, de pl. a bet365 sportfogadó oldal élő (videó) közvetítése is), de a v5 nem. Azt a bizonyos flash playert felraktam, de az nem jó neki, ilyen oldalaknál kiírja, hogy frissíteni kellene a flash playert, akarom-e, de persze nem tudja, mert már rég nincs fejlesztés androidra. Mi a megoldás?
-
weinmaker
őstag
Valaki kérdezte, hogy mi a helyzet amióta kalibráltam a telót, és visszatettem a mokeet-t (1224). Jelentem nem akarom elkiabálni, de nem szakadt meg. Szóval ez a rom tökéletes nálam.
-
-
Senais
aktív tag
Najo.. Gyari 1.16 + nav1n magyaritott 1.15-os romja:
Kikapcsolt kijelzo mellett 15 masodpercenkent leall a zenelejatszo 15 masodpercre... Tegnap ota ilyen mikor felraktam a magyaritott romot, elotte egyszer se fordult elo, de ************** idegesito -_-
Valaki vmi otlet a hiba javitasara? -
-
Senais
aktív tag
most a magyarítottat, amit tegnap linkeltek asszem, stock 1.16-ról jöttem, de szerintem visszatérek 1.15-re, azzal semmi baj nem volt.
Érdemes amúgy mindig az eredeti moddolatlan romot használni, és akkor nem jön elő semmi probléma..Amúgy találtam egy újabb érdekes funkciót: ha hosszan nyomok a multitasking menüben a "takarító" karikára akkor elődobja a whitelistet, amiben be tudom állítani, hogy melyik appokat ne zárja be soha
-
atua
aktív tag
wwenigma, Senais!
Ti melyik gyári romot használjátok?
-
dealerman
aktív tag
CM12 2015 01 17 (L) -nél PC csak a belső tárhelyet látja a külső SD-t nem,lehet volt már róla szó,de nem nagyon találtam a keresővel.......
csak egy ilyet ami Muki-hoz van "signed_extSD_default_mokee_1002.zip"
mi tévő legyek ?
-
dealerman
aktív tag
válasz
hunnia1969 #5739 üzenetére
nekem is fent van már
videónál már működik,de kb 15 másodperc után kegyetlenül szaggat,de akkor se lép ki,hanem rögzíti tovább,mondjuk a galériában lejátszani nem lehet
-
kovaga
újonc
Sziasztok
A ZTE V5-öm memóriája gyárilag ketté van osztva. Kb 4 giga az android, és 4 szabadon felhasználható.
Megoldható lenne-e hogy a két részt egyesítsem?
Mert mindent az androidos részre akar menteni de az már majdnem megtelt, hiába rakom át a cuccokat sd kártyára.Ötlet?
-
wwenigma
Jómunkásember
-
peestike
senior tag
kalibráltam néhány nappal ezelőtt, aztán visszatettem a mokee 1224-et.
a hívásszakadást nem segítette ki a kalibrálás, ugyanúgy szakad. -
-
Jakuu
őstag
Tudnatok adni egy kis infot arrol, hogy a telefonnak, milyen a GPS es Wifi vevoje, meg a sensorok minosegerol ?
Eddig volt egy Jiayu G1-m, viszont nagyon elegedetlen voltam vele, wifi lassu volt es nagyon dobalta a halozatokat, gps lassan talalt jeletí nem egyszer volt, hogy 10 muholdat is latott meg sem akart csatlakozni hozzajuk, gps fixxel vagy mas config fajlal sem.
A yamaha530 3-axis Magnetic Field Sensor sem mukodott benne, valami szoftveres nyug miatt, hiaba probaltam a gyari romot vagy barmilyen custom romot, igy az iranytu alkalmazasok sem mukodtek.
Szoval erdekelnenek ezek a dolgok a telefonnal kapcsolatban. -
dealerman
aktív tag
CM12 2015 01 17 (L) próbálta már valaki ? kamera ?
thx Laza
-
Laza...
addikt
CM12 2015 01 17 (L) [link]
-
asdf_
veterán
válasz
wwenigma #5721 üzenetére
Nekem a gyarival egy bajom van, 3 megapixelnel kisebb kepeket nem hajlando csinalni. Amire en hasznalom jellemzoen -kulonbozo vonalkodok es gyari szamok- boven elegendo a max 1 megapixel is, igy tokfoloslegesen foglalja a helyet a nagy kep. Meg jo, hogy sok evvel ezelott vettem akciosan egy camerazoomfx-et, en most azt hasznalom a hulye effektek nelkul
, ott 3 megapixel alatti meretben 9(!) felbontas kozul valaszthatom ki a megfelelot.
(a hatso kamera amugy ezeket tudja: picture-size-values= 4208x3120, 4128x2320, 4000x3000, 4096x2160, 3200x2400, 2592x1944, 2592x1456, 2048x1536, 1920x1080, 1600x1200, 1280x768, 1280x720, 1024x768, 800x600, 800x480, 720x480, 640x480, 352x288, 320x240, 176x144)
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Viktor0610 #5722 üzenetére
Szerintem nem csinal.
ra^ven: a szep hosszu konyvtarnevben van hogy mire megy fel. Mindegyik "update", csak van ami full es van ami növekményes, utobbinal jelezve van hogxy mire-mirol lehet felrakni.
-
-
dealerman
aktív tag
válasz
Viktor0610 #5719 üzenetére
de van : zseblámpaként kell használni a ledet fényképezéskor,akkor nem foltosodik
-
Nem azért fontos, hogy jó legyen, mert sokat fényképezem/fényképezünk vakuval vagy sem, hanem (fideszesen): CSAK.
Viccet félretéve. Nem volt még olyan készülékem, amin ez probléma lett volna, illetve fura, hogy egy nem kis gyártó, mint a ZTE nem tud, nem akar egy ilyen problémát megoldani.
Illetve, ami a legfontosabb: nem zavarna, ha nem készítene "bármelyik" külső app szebb képet, mint a beépített. -
wwenigma
Jómunkásember
Többinél ott van?
Viktor0610: gyari kamera app miert nem jo?
Komolyan erdekel hogy miert.
asdf_: en fotozom melo miatt, vaku es macro... Es mast is, abbol mar linkeltem. Nem vakus kepekre Google Camera app, ha kell a vaku akkor meg gyari. Vaku - mint a legtobb teloban - ugy is csak kozelre eleg...
-
asdf_
veterán
Ti tényleg ennyit fotóztok vakuval, hogy ez a foltosodás ekkora probléma bír lenni?
-
válasz
Viktor0610 #5671 üzenetére
Megválaszolom magamnak. Foltosodik sajnos, ez is...
Tényleg nincs erre megoldás?
-
ra^ven
senior tag
wwenigma: A mega tárhelyeden lévő 1.16-nál szerepel az update szó, de 6** mega, akkor gondolom ez a teljes ugye? Nem valami frissítés amihez fel kell tenni bármi mást.
Köszönöm.
-
weinmaker
őstag
Milyen érdekes, hogy mennyire masok vagyunk. Van aki isteniti a gyári romot, van aki elviselni sem tudja.
Nekem mar a bootnal a sokfényképes bejelentkezés sem tetszett, illetve a rom is tele volt angol szövegekkel, ami nem zavar, de angol, magyar vegyesen eleggé gány hatástnkeltett.Lehet ez az új full magyar ezt mar kiküszöbölte. Illetve fura volt, hogy a feloldásnal felfelé kellett feloldani, meg ilyenek. Amúgy meg lehet, hogy tényleg baromi jó, de a használatog már el sem jutottam, annyira nem állt kézre.
-
Senais
aktív tag
válasz
szezso15 #5701 üzenetére
a kijelzőtől orgazmusod lesz, integralt art miatt meg nagyon gördülékeny a gyári szoft. A zenelejátszó szerintem a xiaomi zenelejátszókkal kb egyszintű, márpedig azokban retekjó van.
de ha inkább cm-mel vagy mokee-val használnád, akkor tökfelesleges megvenni... vegyél inkább nexust vagy motorolát
-
szezso15
addikt
Sziasztok!
Erősen gondolkodom egy 2GB RAM-os verzió beszerzésén, leírnám, hogy mire használnám:
- néha egy kis böngészgetés
- zenehallgatás (sok, nagyon sok, ez a legfontosabb, hogy viszonylag jó minőségű legyen)
- pár apró játék (Candy Crush, Shadow Fight 2)
- fotózgatás, viszonylag gyakranEzekre mennyire felel meg a telefon?
KitKat-tel gyors, jól pörög? Valamint, még a kijelző minősége érdekelne, betekintési szögek rendben vannak, nem halványul el semelyik irányból?
Bocsi a sok kérdésért, és köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest