Hirdetés
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Milyen videókártyát?
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
ZTE v5 Red Bull (v9180 - WCDMA)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
peestike
senior tag
válasz
trialboj #12978 üzenetére
azért egy wakelock detector-t próbálj ki, hogy hátha beragad valami alkalmazás, aztán az szívja annyira.
google féle cuccok előszeretettel tartják ébren a telót, de orvosolható a dolog, ha csak ilyesféle baj van.
akksinak meg van védőáramköre, teljesen felesleges ennyire vigyázni rá szerintem. -
peestike
senior tag
válasz
KurtCobain #12969 üzenetére
én is köszi!
így már egyszerűbb. -
peestike
senior tag
lehet, hogy van, aki kíváncsi: [link]
Updated CM13, oroszoktól, mobil hálózat még nem működik.
(meg nem tudom még, hogy mi nem, nem próbáltam....) -
peestike
senior tag
szerintem mindegy melyiket raknád fel, cm11 az a 4.4.4, nekem ez megy gyakorlatilag 2014.12 hó óta kisebb kihagyásokkal. (csak a frissebb romokat próbálgattam közben hátha)
én sem vagyok egy android mágus, de a leírások jók, azok alapján mindent meg lehet csinálni. 2, max 3 óra alatt össze lehet hozni a telefont, aztán már csak mentegetni kell. ha valami nem jön be, akkor lehet a mentésből visszatenni azt a romot, ami stabil volt. -
peestike
senior tag
ez a mokee, meg az ugyanilyen pac megy nekem első perctől folyamatosan szinte (mert a 12.1 változatokkal csak szívok ugye...). erről van tapasztalat.
amiket írtál, olyanokat nem vettem észre egyáltalán, sim csere tényleg működhet.
ami idegesítő, az telefonálás közben a képernyő, hogy fülhöz téve nem mindig kapcsol ki, ha meg kikapcsol, de elveszed a füledtől, akkor meg nem kapcsol be. -
peestike
senior tag
a redmi 3 itt is képben van, főleg év vége felé, ha mérséklődik az ára.
viszont a zárt bootloader új hír nekem..,. y300-on volt zárt nekem, ott is mókolni kellett, nem volt vészes, csak 3 különböző win kellett, hogy egy szépen végigvigye a nyitást..
ez a teló, ha cserélődik is, szerintem gps-ként fog élni tovább.ébresztőnek +1 a timely-ra, azóta használom, hogy ingyenes. fut ram takarító is, lekopogom, mindig keltett. gyári/cm beépített volt, hogy nem
-
peestike
senior tag
válasz
KurtCobain #12367 üzenetére
legalább van valami hírek!
bízom benne, hogy valami pozitív használati értékű dolog kijön majd.
sűrűbben fogom nézni ezek után az oroszokat, az tuti. -
peestike
senior tag
válasz
wwenigma #12014 üzenetére
köszi a választ! erre már én is gondoltam, hogy ez lehet a ludas, ma reggel már kinyomtam, most így kipróbálom.
ez csak azért bukna meg szerintem, mert kábé 3 hete sz@rakodik, aztán majd egy éve így megy, korábban ugyanúgy volt fél giga plusz memóriája. gyakorlatilag első perctől cm11-el megy (valamelyikkel). -
peestike
senior tag
sziasztok! netán valakinek lenne e tipp a következő problémára:
pár hete azt csinálja a teló, hogy folyamatos működés közben néha olyan szintű lassulások tapasztalhatóak, hogy nem vicc, de több másodpercig gondolkodik. billentyűzet 4-5-6 másodperccel később teszi csak be a betűket, home gombra is sokat kell várni, míg kilép az adott appból.
olyan 3-4 nap kell neki, aztán megbolondul. ez 4.4.4es rendszer. volt már gyári visszaállítás recovery-ből, de semmi haszna. most feltettem a legutolsó gyárit, ezen is észrevettem, hogy előjön ez a probléma, pedig csak tegnap reggeltől megy. sok appot indításnál tiltok is, fagyasztva is van sok, hogy másnak maradjon memória. 1/4es teló, kiegészítve 500 mb swappal. most per pillanat van szabadon 320 ram, meg 300 swap.
ötletek esetleg?köszönöm!
-
peestike
senior tag
válasz
DaveHutt #11875 üzenetére
a 11.05ös változattal is elérhető a 6 képernyőidő, most így, hogy 2%ra esett a töltöttség.
weinmaker: én az elején még próbálkoztam, hogy egy gyári rendszerre toltam a cm-et, majd sok próbálkozás után nekem az jött le, hogy teljesen felesleges vele tökölni. akármilyen rendszerre teszek másikat csak a rádió fájlokat frissítem be. ha valami jó, akkor annak mindegy mire teszem fel, ha meg valami szar, akkor annak is mindegy, se gyári rom korábban se javasasszony, se vudu varázslat, semmi nem segített, hogy jó legyen. de ez csak az én tapasztalatom.
ja, jut eszembe: nekem is 1/4 van, cm alatt érdemes 512re feltolni szerintem a zram-ot, segíteni fog a későbbiekben. 4.4.4 alatt is lehet zram-ot csinálni megfelelő app-al, ott se árt a kis plusz. ez is tapasztalat. -
peestike
senior tag
olyan másfél hónapja kicseréltettem a simet újabbra, csak azóta lusta voltam romolni.
anno ugye az volt a kínom, hogy az 5.x rendszerek pár nap után nem kapcsolódtak wifi/mobilnet váltáskor, meg play-be lépéskor eldobta az sd-t, nem is tudta visszacsatolni csak reboot után.
na most visszacseréltem az sd-t 32 gb-ra, ntfs fájlrendszerrel, a 64es exfat volt. gyanítottam, hogy ez lehet a kínja, de pár napja megy a 11.05ös cm, aztán lekopogom, de jó eddig minden. kíváncsi leszek a wifiről mobilnet átállás működni fog e később.
viszont akkor is teljesen röhejes, hogy a 4.4.4. tökéletesen kezeli a 64 gb-os kártyát exfat fájlrendszerrel....
bár a legbutább még mindig a gyári cucc. -
peestike
senior tag
-
-
-
peestike
senior tag
válasz
roti86 #11246 üzenetére
a 05.26-ot nem tudnád esetleg feltenni valahová?
oroszoknál találtam linket, de a yandex-en, ahová visz már nincs ott, csak hetedik havi romok vannak.CPT.Pirk: a kártya szerintem nem rossz, 4.4.4 alatt hónapok óta rendben megy, még anno 5.x valamik is voltak fenn, ott se fordult elő. csak 5.1.1 alatt van ilyen kínom.
-
peestike
senior tag
kipróbáltam a 07.24-es cm-et, kábé fél óráig ment normálisan. hogy mi az anyjáért dobálja az sd kártyát el mikor belépek a play-be az rejtély nekem.
régebbi cm-et nem próbáltam, ezek az újabbak mind ezt csinálják, mindegy, hogy miféle módosított vagy sima cm.
egyébként valaki használt valami korábbi 5.1.1 alapút ami ment normálisan? -
peestike
senior tag
válasz
szobipeti199 #11226 üzenetére
mindegyik cm romban van magyar nyelv. tök mindegy, hogy 12.x, vagy 11. a gyári romokból viszont kimaradt a magyar nyelv.
a " CM verziónak megfelelő Gapps" azért én bepróbálkoznék egy pl: 5.1.1. gapps-al a gugliba. -
peestike
senior tag
válasz
Aethelstone #11142 üzenetére
na, meg is bukott...
ugyanaz a hülyeség, mint korábban: Play-be belépek, rögtön eldobja a mikro kártyát. -
peestike
senior tag
válasz
Aethelstone #11142 üzenetére
köszi a gyors tippet, akkor ez lesz az első, amit tesztelek. (nem bánnám, ha jó lenne, egyre kevesebb kedvem van a romoláshoz...)
-
peestike
senior tag
sziasztok!
érdeklődnék, hogy a következők közül valaki használja e valamelyiket?
cm-12.1-20150723-UNOFFICIAL-X9180
cm-12.1-20150724-UNOFFICIAL-X9180
cm-12.1-RC1.5-x9180-moonlight-roms
ha igen, akkor hogy van vele megelégedve?
kicseréltettem a sim-et végre, kipróbálnék valami 5.1.1-et, csak előtte kérdeznék.
esetleg valakinek tippje valami bevált romra lenne? (5.1.1)
köszönöm! -
peestike
senior tag
válasz
trouble #11077 üzenetére
igen, ez még KK és magyar. hónapokon keresztül a mokee volt nekem fenn, most a hétvégi kavarodásomban a pac változatot tettem fel. mintha a ramkezelése jobb lenne, mint a mokee-nak, piszkálni való meg jóval több van benne.
lehet vele szórakozni. ja, ennek is betegsége, hogy hívás után a fültől elvéve nem mindig kapcsol be a képernyő. de együtt lehet vele élni. -
peestike
senior tag
feltettem kíváncsiságból a 0613-as Blisspop-ot. elsőre tetszett is, meg voltam vele elégedve. el is kezdtem piszkálni, vagy másfél órát nyomkodtam. addig tartott az öröm, amíg be nem léptem Play-be. Eldobta a mikrokártyát, nem is óhajtott visszacsatolni, konkrétan mintha nem is lenne benne semmi. reboot után OK. egészen addig a pillanatig amíg meg nem nyitom a Play-t.
így még mindig maradok 4.4.4-en. -
peestike
senior tag
válasz
KurtCobain #10809 üzenetére
múltkor kerested, most úgy néz ki működik a link,
tölthető a rom, ha még nem lenne meg
[link] -
peestike
senior tag
válasz
poffsoft #10805 üzenetére
nem igazán értem ennek a telónak a lelkivilágát.
elméletileg mind ugyanolyan, aztán valahogy mégsem....
nekem pl az 5.x.x-ek nem váltak be. pár nap után nem hajlandó wifiről mobilnetre menni. először kézzel állítgatva a csatlakozást igen, utána már úgysem.
van, akinek minden tökéletes, másoknak akadnak különböző hibák.
mondjuk 2 s4-re van rálátásom, azok sem tökéletesen mennek custom romokkal, ugyanazzal a custom rommal is vannak eltérések a működésben.
szóval az sem tökéletes, pedig nagy ám a hype meg az istenítés. -
peestike
senior tag
ma, 5 megyét átívelő túrát toltam le a szülinappal, 650 km, pálya, autóút, főutak kombóval.melegedés volt, de tűrhető, más semmi probléma nem volt a telefonnal. szivargyújtós töltő volt, 80 %-al tettem fel, majd 4 óra múlva 85%-al vettem le. kijelző folyamatosan ment közben.
-
peestike
senior tag
válasz
szobipeti199 #10723 üzenetére
sajna ez a telefon perpillanat nem létezik. 4,7 coll környékén még van 1-2. de ott is csak a méretközeliség stimmel.
-
peestike
senior tag
sziasztok!
vállalkozó kedvűek figyelmébe ajánlanám ezt:
[link]
Android L 5.1.1 CarbonROM Beta 1.0
anno y300-on kábé 20 rom környékét próbáltam, a carbon vált be nekem legjobban. (stabilitás, ramkezelés, üzemidő) ha maradt a színvonal, akkor nem hinném, hogy csalódást okozna.
hétvégén van csak időm szöszmötölni a telóval, lehet felteszem majd egy próbára.
addig esetleg valaki tesztelné legyen kedves majd megosztani a tapasztalatokat. -
peestike
senior tag
látom, még elvileg nincs linkelve, de van friss cm12.1, 20150510: [link]
ebben is van azért javítás bőven:
CyanogenMod: Add libaxolotl, curve25519 and libtextsecure from external.Project: android_build
build: Move msm899x FLAC metadata flag to qcom_utils.mk
Generate extra userdata partition if neededProject: android_external_tinycompress
tinycompress: Move msm899x FLAC metadata flag to qcom_utils.mk
Project: android_external_whispersystems_curve25519-java
curve25519: Need to return in non-void functions.
curve25519: Create curve25519-java module in cmake.
curve25519: Rewrite android make to do proper wildcards.Project: android_external_whispersystems_libaxolotl-android
libaxolotl: Set up libaxolotl module cmake build.
Project: android_external_whispersystems_libtextsecure-java
libtextsecure: Generate textsecure-android module in cmake.
Project: android_frameworks_av
audio: Fix media server crash at the start of voice call
libstagefright: add NULL check in MediaCodecSource's puller
stagefright: Correct total duration of HFR clipsProject: android_frameworks_base
framework/base: add dock sd card string
AmbientDisplay: Remove option for adding QS tile for ambient display if device doesn't support it.
Improve Recents-View
QS: fix filtering additional tiles
Keyguard: reinflate security views after user change
Telephony: Convert subscription ID to int from long
Adding additional Nova theme identifier to legacy icon support.Project: android_frameworks_opt_telephony
Revert "Telephony: DcTracker: Fix CDMA APN Data issues."
MMS: Update apnProfileID for MMS only apn.Project: android_packages_apps_Camera2
Camera2: Only autofocus before a snap if we are actually in "auto" mode.
Project: android_packages_apps_DeskClock
Expose background colors for theming.
Project: android_packages_apps_Settings
Revert "Remove non-functional hardware keyboard options."
Fix fatal crash in Settings(Phone Status) for secondary user
Settings: add killswitch logic to factory reset screen
Settings: don't assume GMS is installedProject: android_packages_apps_SetupWizard
SetupWizard: Add kill switch implementation
Project: android_packages_apps_Trebuchet
Trebuchet: don't crash when protecting all apps
Project: android_packages_services_Telecomm
Change subid from long to int type
Project: android_system_core
fastboot: Add MMX fastboot USB ID
Project: android_vendor_cm
init: Add common bugreport service
Fixed typo in APN config for Nicaraguan networks.
Fix typo and build
apns-conf.xml: (DK) merge BiBob and Telenor APNs. remove mvno values.
Added Eagle Mobile MMS apn configuration.van még FIUI 2.19.2 от cwz1996@ATX is:
[link]ez nem annyira hosszú:
Based on user feedback remove auxiliary function, performance, decrease when screen out the CPU frequency option (feign death due to some models after reducing frequency)
According to design icon size change desktop ICONS, desktop icon flash, no longer is more delicate
Long press the return key to terminate the application to the auxiliary function keys at the front desk
Optimize the rights management resources spread of the page
To optimize the Google music players, cool dog music such as static status bar discoloration disharmonious problems
Optimal scale design interface, avoid the attachment can't see
Remove the super user notification pattern, to Toast mode by default
Remove GoogleMusic error notification
Repair the desktop icon disappearances bug (icon missing issues, but will a few permeance into a robot, to clear the desktop data)
Update the Google store, Chrome, Google music player -
peestike
senior tag
sajnos ennyire nem értek hozzá, hogy piszkáljam.
idegesítő egy valami szerintem is....más, esetleges miui kedvelőknek:
MIUI_v6_5.5.9
1: Repair Theme black
2: Reconstructing code optimization framework
(ezt gyorsan el lehet olvasni!)
[link]egyébként valóban kíváncsi lennék, hogy használja/próbálta valaki ezeket a miui-okat?
-
peestike
senior tag
friss anyagok, ctrlc+ctrrv:
cm-12.1-20150508-UNOFFICIAL-X9180.zip
Project: android_device_zte_x9180_proprietary
Changed proximity sensor range (3-10) -> (0-9) cm
Project: android_bootable_recovery
sr: Fix "no command" showing by default
Project: android_frameworks_base
frameworks: fix setting up linked notification stream on boot
Themes: Make parse() method in FontListParser publicProject: android_frameworks_opt_net_wifi
Revert "aggressively blacklist WifiConfiguration for the purpose of switching network"
Project: android_frameworks_opt_telephony
Revert "Telephony: add CDMA SPN display rule"
Project: android_packages_apps_Browser
Revert "Fix the smart search pattern."
Project: android_packages_apps_CellBroadcastReceiver
Expose hardcoded styles from manifest for theming
Project: android_packages_apps_HTMLViewer
HTMLViewer: Added custom viewer for legalese
Project: android_packages_apps_InCallUI
Allow hiding volume boost feature with overlay.
Project: android_packages_apps_SetupWizard
SetupWizard: Use the system property mobile data page visibility
SetupWizard: Use new LegaleseViewer for privacy policy web viewsProject: android_packages_apps_Terminal
Allow terminal app to show in LeanBack (1/2)
Project: android_packages_apps_ThemeChooser
Revert "Use android.graphics.FontListParser"
Use android.graphics.FontListParser
Use android.graphics.FontListParserProject: android_packages_apps_Trebuchet
Trebuchet: Adjusted margin and vertical alignment of row title
Project: android_packages_providers_TelephonyProvider
TelephonyProvider: Handle upgrade from 11 -> 12.1.
Project: android_packages_providers_ThemesProvider
Re-apply launcher icon packs on update
AMSUser~LightMod~X9180~H119~0508
[link]
gugli fordító:
Verzió H119-0508
Ez a verzió csak a segítségével rekaveri TWRP 2.8.6.0 támogatásával AROMA, vagy TWRP 2.8.0.0, vagy CWM. Más verziók egy nagyon nagy valószínűséggel nem lesz képes telepíteni ezt a verziót a mod!
Frissítve néhány init.d-csíp
Az integrált könyvtári, kijavítják a közelség érzékelő (köszönet proDOOMman )Beállítási módban történik AROMA Installer. Például, akkor most meg egy különleges rádió vagy mag nélküli formázás partíció / rendszer.
-
peestike
senior tag
én még mindig a cwm-et használom. próbáltam Philz-t, twrp-t (nem azt, amelyiktől mindenki hányja a keresztet, hogy téglásít
) a cwm bevált.
rengeteg mentés-visszaállítás van, mentések 1,5-2,3 gigásak, most éppen 7. (ezért kellett a 64-es kártya).
eddig lekopogom tökéletes. philz nálam pont azért bukott meg korábban, mert nem ment a restore neki.
twrp-t oroszok nagyon favorizálják (2.8.4.0), hosszabb távon nem gondolnám, hogy problémás lenne.
többször használtam már visszaállítás után a telót hosszabb ideig is, semmi probléma nem merült fel.
(igaz, sokszor könnyebb lenne a sok gomb nyomkodás helyett tapizni, de ez legyen az én problémám.) -
peestike
senior tag
válasz
FoxPuppy #9830 üzenetére
feltettem drive-ra, ha netán valaki érdeklődne: [link]
rom, külső/belső sd patch-ek, flashelhető frissebb su, zram enable/disable, mert alapból 128 mega be van állítva, radio_h119_signed.zip. ennyi.
mintha hangyakukinyival jobb lenne a ram kezelése, mint a 1224-es mokeenak. (bár lehet csak placebo...) -
peestike
senior tag
pár napja feleségem említette, hogy feltűnt, hogy a lenovo s650, amit használ nagyon-nagyon gyorsan merül.
(első reakcióm persze, hogy szedd le a fészbukkot, meg messzendzsert a csába, oszt jóvan... persze nem tetszett neki)
kis kutakodás után kipróbáltam ezt, de nem volt az igazi:
[link]
majd feltettem én is a WLD-t, meg gsam battery-t, aztán ugyanazt az eredményt kaptam, hogy a play services valóban szívja nem gyengén az akksit és tartja ébren a telót.
aztán még több kutakodás után ezt találtam:
[link]
1224-es mokee fut nekem, így a beállításokban lerendeztem a play services-t, a lenovon-n meg a 3C Toolbox-al. aztán 1-2 nap alatt kiderül. -
peestike
senior tag
friss cm-12.1-20150429-UNOFFICIAL-X9180, a linken megvannak a korábbi verziók is:
[link] -
peestike
senior tag
válasz
wwenigma #9683 üzenetére
exfat amire formázva van, valójában még ntfs lehetne csak, másra nem engedi magát formázni a kártya.
múltkor rácsodálkoztam, hogy a gyári recovery nem ismerte fel, úgy látszik ezt nem sikerült javítani...
azért tartom kicsit szomorúnak, mert a cwm is, meg a cm alapú romok is simán kezelik a kártyát.Viktor0610: eddig sem volt egy kártyám sem fat/fat32-re formázva, ntfs-el használtam a különböző telefonokban. 1 giga ramos a szerkezet, 512 mega zram kisegít, hogy tovább lehessen nyújtózkodni.
-
peestike
senior tag
feltettem, kipróbáltam a 119-et. sajnos kissé csalódás, mert egyrészt zram-ot/swap-ot nem bírtam kicsikarni belőle, még csak az appok sem utaltak rá, hogy lenne benne a leírások ellenére.
a másik, amin eléggé ledöbbentem, hogy nem látja a 64 gigás kártyát, mert nem ismeri fel a fájlrendszert.... -
peestike
senior tag
AMSUser~LightMod~X9180~H119~0427: [link]
(eléggé lassúcska....)
GApps: [link]
orosz-angol fordító:
Suffering from idleness .. decided to update the library in its latest fashion to the corresponding (updated) of H119. Also changed / added init.d-tweaks (cleaning temporary files, logs, tweaks I / O, core, battery, memory, Wirth. Machines, zipalign, zram, seeder), added kernel from H119 (with support init.d).
Application "Clock" is taken from H119. Check the operation of the alarm! -
peestike
senior tag
úgy néz ki, hogy az idegesítőbb dolgok javultak a 9-ben, jól látom?
a swap-ot/zram-ot nem próbáltátok még, hogy engedi e a kernel?
1224-es mokee nekem 512 zrammal játszik, teljesen jól, viszont kell is az 1/4-hez, ahogyan én használom.
ha működne, szerintem feltenném egy próbára. -
peestike
senior tag
van új fiui, ha valaki netán használja:
Update: FIUI 2.18.0 beta от cwz1996@ATX [link]
Fix Mi2 Telecom restart data loss problems
Fix problems with blank text message quick reply text
Fix problems with FC clock occasionally when switching languages
Fix problems with volume drag the clock settings interface is too short
Fix problems with individual cannot set lock screen wallpaper
Optimizing layout alarm label is too long without aesthetic problems
Optimization Calculator button bar display system
Optimizing SystemUI threads
Updated lay ringtone choice pop style
Updated 1080p system popups. 9 pictures resources
Update some status bar icons
Update to the latest CMFileManager Updated Chrome and Google store -
peestike
senior tag
van friss link is.
cm-12.1-20150415-UNOFFICIAL-X9180.zip
[link]Update: FIUI 2.17.0 beta от cwz1996@ATX
Fix mi2c/mi2sc calls unknown problems
Fix mi2c/mi2sc problem no signal after reboot
Repair mobile phones into virtual key system without virtual-key issues
Fix virtual-mobile not able to turn off and turn on the navigation bar question
Fix problems with Amazon shopping software such as the color of the status bar errors
Optimize 720p drawn 3G the status bar icon
Optimization framework draws the resource icon (OTG hotspot icon, icon, and so on)
Optimize call sets the secondary interface and telephone switch icon drawing
Updated chrome
Updated Google camera
[link] -
peestike
senior tag
az nem lehet ebbe a merülős/akkumizériás folyamatban benne, hogy szimplán szar az akksi?
nem csak androidnál láttam már ilyet korábban, de WP-nál is. konkrétan egy 820-as lumia is produkál hirtelen merüléseket... -
peestike
senior tag
FIUI 2.16.0 beta от cwz1996@ATX
Virtual keys hidden cell phone display, either for the first time and then need to turn yourself checked.
Settings - Accessibility - button - enable the screen on the navigation bar, the default is not checked and the cut is not displayed. Virtual button on the phone for the first time need to manually check the boot time
When the new screen put out lower CPU frequency function (Settings - Accessibility - Performance - put out the screen while reducing CPU frequency), off by default, N4 and some models do not support
Repair the problem and enter the decimal calculator font size problem
SystemUI FC repair a problem caused by the conflict framework
Put out the screen when power optimization, the test group one night standby consumption of 1-3% without pressure
Optimized screen phone is switched virtual key lock screen display / hide the speed of the navigation bar
Optimized MI3 / MI4 sensor response
SystemUI code logic optimization
Police code logic optimization
Part of the code logic optimization framework
Update Google Store
Issue individual updates
Repair unusual problems cpu frequency list
Repair fiui Advanced Settings few moments after locking the highest standard settings problem
Optimized power again
Optimized heating problem
Try to add come and go electric attribution, with testing, seemingly attribution show only China
Re-set performance tuning frequency of each mode, more scientific and more powerszerintem akinek jó fényképezős telefon kell, akkor vegyen samut, nokiat vagy iphone-t (nem a legaljára gondolok). ja, hogy nem futja rájuk? akkor meg nem baj, ha két lábbal állunk a földön, mer a végén beleér a bilibe a kezünk...
-
-
peestike
senior tag
válasz
wwenigma #8745 üzenetére
közben feltettem én is, meg is bukott nekem sajnos....
szóval a hiba: nem tudom a kártyán elérni azokat a beállításokat, ahol a számkijelzés, hívásvárakoztatást kellene bekapcsolni. hibával leáll a tárcsázó.
mindkét sim helyet kipróbáltam, bár arra gondolok, hogy lehet a kártya régi és az a baja. viszont eddig nem volt egyik romnál sem ilyen kínja. -
peestike
senior tag
MOD 【Davidking】3-27: [link]
3-27, also look for a month not updated. The official also has more than a month of inaction. Alas,
Thank you for supporting me all the way and look forward to, and sometimes really feel you are doing to encourage interesting, but work still have to work, updating the previous update might not so much for everyone, but I will try to present a works best for everyone
Not much to say, thank you all the way there to accompany and support,
Or no landscaping, looking like the next update, or if the next official update version of the main features will be updated..
Join the return key to end the process
Join shake lock screen (thanks Intrigue)
Join google Service
Modify HOST direct access google flashlight Click the drop-down will not join the dropdown retracted, it will not clean up after op store does not work
Join the drop-down calendar display (supports switch)
Revising the overall layout of the Advanced Settings nice
Revising MIPOP screen Assistant topic also beautify the button icons overall nice
Revising the overall theme Dolby sound nice
Recompile ATX setting supports English. In fact, I had never thought of really bad English translation of the English are going over the area before the Chinese foreign friends in the microblogging to me and he said he would provide a more detailed copies translated to him and thanked me (Dalibor Pencik)
Join Chameleon (XP framework needed to support)
The official calendar removed replaced with a CM with lunar calendar display (like the source of the forum sections V5 who I forgot to thank thanks)
Join MIUI Compass
Modify the default wallpaper
The status bar displays a custom label support face
Join Magic Fun animation
Join CRT off-screen
Join Lunar lock screen display
Join goggles
Join calls flashlight
Brush automatically open a file to the cache SWAP SWAP own brain as to what is the
Optimization of the touch-screen slide smoothly
No added touch optimize the kernel (in fact, I feel a touch screen V5 problem ah .. nothing like myself to download a patch brush to brush off so I did not offer,)MIUI-5.3.27 Final: [link]
root, gapps.
ha minden igaz, akkor ebből nem lesz több, jön a MIUI6. (kíváncsi lennék valaki használja e.)
-
peestike
senior tag
válasz
#40935168 #8455 üzenetére
nekem samu evo 64-es van benne. jól működik, exFAT fájlrendszerrel. lehet át kellene formázni ntfs-re, mert a gyári recovery nem ismeri fel, az android igen.
más fájlrendszerre nem enged a kártya formázást.
igazából kíváncsi lennék, hogy ntfs működne e gyári reco alatt, sok az adat, lusta vagyok annyit tökölni vele....
CWM felismeri szépen. -
peestike
senior tag
kínai mokee, MK50.2-X9180-201503230110-UNOFFICIAL
külső sd patch mokee+cm12, meg valami cucc annak, akinek egy kártyája van, nem igazán tudtad így csipásan reggel értelmezni a gugli fordítós oroszt...
[link] -
peestike
senior tag
feltettem ezt: MK44.4-X9180-201412301441-UNOFFICIAL.zip
semmi extra, van benne gapps, meg pár kínai app. időpazarlás lett csak a vége.
a 5.0.2 meg lehetne már egy olyan kiadás, ami pár nap után nem kezdi elfelejteni a wifi utáni netre kapcsolódást...
összesen ennyi bajom van a cm12-vel. (vagy lehet ki kellene cseréltetni a sim-et, bár gyári rom, meg cm11 nem csinálja) -
peestike
senior tag
válasz
KurtCobain #8386 üzenetére
hogy meglegyen a kínai is
:
Update: Android L 5.0.2 CyanogenMod CM12 03/22 zhaochengwИзменения:
1. A kernel add MOTO memory control mechanism, the youth version should have better memory performance
2. the latest update to today CM12 source, adding an empty SIM card slot hidden switch, adding automatic screen color temperature adjustment function
3. the kernel upgrade to 5.0.2 Qualcomm's newest branch 8226 -
peestike
senior tag
friss MIUI 5.3.20: [link]
-
-
peestike
senior tag
válasz
Infinity70 #8344 üzenetére
először le kell futtatni cwm-ben a zRam-disable.zip-et, mivel alapból be van állítva 128 mega.
kell ez az app: [link] (gugli mindenki barátja).
app megnyitás, a memory manager részben zram swap on, mellette meg megadni, hogy mennyi legyen, Apply Disksize.
set on boot be, plusz lentebb a két kapcsolót megpöccinteni, majd reboot.
reboot után, ha beindul az alkalmazás már van is annyi zram, amennyit beállítottál.
oroszoktól van az info nekem is, bár egyszerűbb lenne, egy CM12-es módszer. -
peestike
senior tag
valaki találkozott már ezzel a mokee kiadással:
MK44.4-X9180-201412301441-UNOFFICIAL.zip?
[link]
nem találtam róla semmit, véletlen futottam bele valami kínai linken....
hétvégén, ha jut rá idő felteszem.
ja, a teló a 64 gigás kártyát tökéletesen kezeli, ha érdekel valakit.
(plusz rájöttem, hogy lehet a 4.4.4-es kiadásokban a 128 megás zram-ot növelni, ha valaki kíváncsi leírom) -
peestike
senior tag
van új FIUI, hátha valaki kipróbálja.
Update: FIUI2.12.0 от cwz1996@ATXAdd ringing mode switching notification bar shortcuts (in tones, ringing, vibration, silent switch four options)
Storage is no longer receiving notification versions IMPORTANT NOTICE QQ, micro letter, QQ-mail, etc., and replace the program status bar icon for fiui version
SMS dialog to remove the minimum height limit
When the correction system is not networked, google login screen click on the "available" to enter the wifi interface, removing the excess return of the title bar buttons and switches, and correct title text centered
Correction USB debugging popups white style
Amend quick reply popups background color is white style
SMS amendment Avatar Click event: When a contact exists, click on the picture to enter contact details, time does not exist, click into the Add to Contacts interface
Roll repair status bar notification icon (tickerIcon) follow the status bar discoloration bug
Repair program during the killing, may have to refresh the memory is not a problem
SMS main screen repair letters were long obscured the date when the number of problems
Click the notification bar repair stopwatch reset button cause problems FC
Repair Quick Reply text input see the problem
SMS update some of the resources
SystemUI IO optimization reduce the burden and enhance the performance of fantasy status bar
Optimized screen turns off when the power consumption, reduce cpu strength, stop fantasy status bar and other functions work, greatly enhanced endurance
Update Google store, chrome -
peestike
senior tag
válasz
Joe Swanson #8153 üzenetére
csinálhatod, amelyik módszerrel szeretnéd.
lehet a hosszabb módon is, hogy custom előtt gyári reco-ból felteszel gyárit, majd egy boot, aztán wipe-ok és custom.
vagy hagyod a franca és wipe-ok, majd custom cwm-ből.
van aki a hosszabb módszerre esküszik. csináltam mindkettőt, nem vettem észre különbséget....cm12-ről meg köszönöm szépen az infókat!
-
peestike
senior tag
érdeklődnék azoktól, akik a prodooman féle 2015.03.07.-i CM12 valamelyikét használják, hogy milyen is?
jobb, mint a korábbi kiadás? érdemes feltenni?
köszönöm a nyilatkozatokat előre is! -
peestike
senior tag
válasz
wwenigma #7964 üzenetére
értem így már!
gyakorlatilag nekem kábé tök mindegy melyik, ugyanazokat a funkciókat használom/tam mindegyikben.
főleg az install zip.Laza...: a tégla tekókról valami bővebbet tudnál mondani? hogyan lettek téglák? teljesen tégla lett, vagy javítható volt a dolog?
kíváncsi lennék.... -
peestike
senior tag
feltettem a twrp-t, nem lett tégla.
csináltam egy backup-ot, az lement rendben, mást még nem nyomkodtam rajta. -
peestike
senior tag
válasz
Dave Crank #7958 üzenetére
gyanítom, ha téglásítana, akkor nem foglalkoznának vele már az oroszok.
a korai verziók biztosan csináltak huncutságot, de azóta változhatott a helyzet.
van egy ilyen fordítás: TWRP helyreállítási 2.8.4.0-es verzió 1/4Tudja, hogyan készítsünk biztonsági mentést
OEM - (szakaszok FSG, modemst1, modemst2)
Rádió - (részben modem)
Fennállnak - (részben megmaradnak)
Loader - (részben aboot)
Firmware - (szakaszok rpm, SBL1, SDI, tz)
Splash - (részben splash)
Varr splash.imgÖsszeállította rekaveri proDOOMman, minden hála neki.
szóval gondolom már megy. -
peestike
senior tag
válasz
Dave Crank #7950 üzenetére
gugli fordítóztam. erősítsetek meg, vagy cáfoljatok, de nekem az jön le, hogy ez nem kínai alap verziós, hanem proDOOMman-nek van hozzá valami köze.
(közben ahogy látom másnak is ez jött le, hosszúra nyúlt, míg bepötyögtem a gyerkőc miatt...)
elméletileg eléggé akksigyílkos elsőre.
ajánlott a TWRP, ha nem az alól telepítődik, akkor valami nem fog menni(?).
az alap telepítési hely patch is twrp-s, ha kell persze.
majd nyilatkozzatok, hogy milyen!közben ahogy látom másnak is ez jött le.
-
peestike
senior tag
köszi! innen azért gyorsabb volt!
akkor, hogy teljes legyen a kép, itt meg a cwm-ből telepíthető friss SU: [link]
azt vettem észre, hogy jobb, ha fenn van az SU cm12+mokee-n, a gyári bekapcsolásos dologra 1-2 app beszólt, hogy nincs root a telefonon....
ja, valaki feldobta már valamelyiket? -
peestike
senior tag
Update: Android L 5.0.2 CyanogenMod CM12 03/01
Update: Android L 5.0.2 Mokee 03/01a Mokee rettenetesen lassan jön....
-
peestike
senior tag
válasz
KurtCobain #7779 üzenetére
áááááááá! nyúlbéla vagyok én most!
ha netán tégla lenne, akkor sajna most nincs keret másik telóra hirtelen....
(ez a v5 is hirtelen jött, egyetlen gyermekem az ez előtt lévővel felvetette a kapcsolatot a járólappal...csinált villámba egy gps-t!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest