-
PROHARDVER!
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Takilandbau
csendes tag
Hello! Én most felraktam, és egyenlőre nincsen olyan hiba, hogy kilépegetne stb...azt ext-et nem kezeli, elég érdekes egy ötvözet...a statuszbár nagyon fain, a menü nekem hiányzik, de szokás kérdése, a luncher szerintem kicsit lassú... de tényleg elfogadható verzió, bár a képernyő zár sokkal jobb volt a sima IA3-ban, ezt véletlenül is ki lehet szerintem nyitni a zsebben. De így első körben nem vésze, rosszabbra számítottam...de visszatérek az eredeti IA3-hoz...
Jah és a beállytások az még tetszik olvasható és szép, jah a kis kinai ikonok elég érdekesek. Ami zavaró hogy nem lehet őket eltüntetni...
vagyis nekem még nem sikerült, tesztelésre hibátlan napi használatra még nem ajánlott...szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged