- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabe8719
senior tag
Sziasztok!
Egy elég komoly problémám lenne: egy ideje telefonálás közben erősen zizeg a beszélő hangszóróm, mostanra már annyira, hogy sokszor alig értem hogy mit mond a másik fél.
Mivel minimum hangerőn is ugyanúgy zizegett mint maximumon, gyanítottam hogy nem a membrán sérült, reméltem hogy szoftveres baki.. Első körben töröltem a DSP managert (bár minden, a beszélő hangszóróra vonatkozó beállítás és módosítás tiltva volt), majd mikor nem segített, format után újrapakoltam Kelzsoca Godfather romját (eddig is az volt fenn, meg voltam vele elégedve), de még mindig nem jó.Vissza szeretném állítani a gyári T-s állapotot, hogy ha úgy sem lesz jó, akkor szervizbe vihessem.
Api visszaállító leírása mellett bukkantam rá erre.
Nagyjából ez is ugyanannak tűnik, Api leírásából pedig gondolom ez az exe-s módszer (ami állítólag kockázatosabb.)Megnéztem a TPT-s verziót, ahhoz viszont le kellene gyalulnom a godfathert és felrakni egy olyat, ahol a beállításokban megtalálom a frissítési menüpontot, ráadásul arról nem találtam információt, hogy ez a módszer egyáltalán használható-e átparticionált készüléken, az enyém ugyanis az. (ux1-féle, 2 mb cache-s partíciókiosztás van rajta.)
Az eddigiek alapján maradna az exe-s verzió és Api módosított T-s frissítője, annál úgy olvastam hogy átparticionált készülékhez is jó - ez esetben viszont az lenne a kérdésem, hogy a partíciók is visszaállnak gyári állapotra? (ergo teljesen gyári állapotú lesz, és vihető a szervizbe?)
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Suzuki topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Renault, Dacia topik
- Ingatlanos topic!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- YouTube
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest