Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen joysticket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
balalev
tag
Feltelepítek egy új játot, mindegy melyiket és Hibával leáll rögtön. Olyan játékokról van szó, ami régen fent volt, futott tökéletesen. Mi lehet a hiba?
-
Mr X
veterán
válasz
krypton #34488 üzenetére
Easeus fut win alatt, bár nálam nem csinálta meg.
Amúgy Clockwork alól is megcsinálhatod. Csak nekem utána újra kellett indítanom recoverybe, mert addig nem ismerte fel a frissen létrehozott ext partíciót, formázni sem engedte. Tehát boot recovery-be, partition sd card, mikor kész, reboot recovery, aztán ha újraindult, format sdcard és sd-ext.
-
nyoklet
csendes tag
Valakinek nincs valami olyan ötlete, hogy lehetne elérni, hogy a kijelző ne kapcsoljon be?
-
umek7
őstag
A hangzásra nincs ötletem, esetleg próbálj meg egy más lejátszót. Nekem a Nokia füles patentul belemegy, szóval valószínűleg neked is érdemesebb lenne másikkal próbálkozni. Porosodásra pedig nincs garancia, ergo hiába viszed be a Telenorhoz. Nekem már megvan jó ideje, de még nem porosodott be. Lehetőleg ne tartsd papírzsepi mellett, meg poros zsebben sem..
-
nyxor
aktív tag
Sziasztok!
Kb. 2 hete van ilyen telefonom. A Telenor oldaláról leszedtem a 2.2-es frissítést, felraktam, rendesen működik a teló, de az oldalsó hangszórója azóta recseg, kb úgy szól mintha wc-znének zenehallgatás közbenCsak egy bizonyos hangerő fölött csinálja, de a 2.1-es androidnál még nem volt ilyen probléma, teljesen tisztán szólt.
Akkor ott van még a jack dugó, csak a gyári füles megy bele rendesen, ne szóljatok meg utánaolvastam, hogy bele kell erőltetni stb stb... hát nekem valahogy nem sikerül, 5-ből 1 saját dugó ha belemegy kiugrálás nélkül, és a jack-jack kábel amit a kocsiban használnék, az pont nem. Van valami átalakító, ami kicsit hosszabb mint egy normál jack?
Na meg a porosodás. 2 hét alatt látványosan beporosodott a képernyő alsó sarka. Olvastam hogy másoknak is van ilyen problémájuk, de ez ellen mit lehetne tenni? Gondolom ha itthon állok neki kitakarítani, akkor ugrott a garancia, de ha a Telenorhoz megyek be ezzel, elhajtanak nem? -
zsloti
senior tag
Kelzsoca említette hogy z4root ból van olyan változat ami működik a bladen voda gyári rom alatt
Melyik ez?
Köszi
zs -
nyoklet
csendes tag
Volna egy olyan kérdésem, hogy a T-sek cserélik e egyből a téglásított telót, vagy elkezdik vizsgálgatni, ugyanis megrepedt a tft panel és a kép fele eltűnt, a külső plexi ép, így ha a kép nem kapcsol be akkor nem látszik a hiba.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Rickeffe #34475 üzenetére
Forgattam közben más szögben is, meg nappal háttal is álltam, hogy ne világítsa meg ennyire. Ugyan ilyen. Egyáltalán nincs rendes AF. Kattog, de nem fókuszál rendesen. Folyamat kattog úgy is, hogy meg sem mozdul és keresi a szoftver a megfelelő fókuszt, de nem találja meg.
-
Telda
addikt
Nekem a hátlap egyik sarka elrepedt, 2szer volt levéve, egyszer a boltban, meg egyszer én itthon, még csak leejtve ütődve sem volt, jobban vigyázok rá mint ez tyukszaros életemre.
-
Rickeffe
aktív tag
Mennyire karcolódott a hátlap? Illetve észrevettem, hogy pillanat alatt el tud homályosulni és nem is látszik rajta, hogy szennyezett. Fotózás előtt mindig megtörlöm.
(#34476) Mr X: Ez tény
Nálam hál Istennek a hátlapos és hátlap nélküli fotók közt gyakorlatilag nincs különbség.
Annyi még, keeperv85, hogy ezek érzékenyek a napfény és napfény közti különbségekre, a dinamikájuk elég tré. -
Mr X
veterán
válasz
krypton #34470 üzenetére
Az app2sd nem használlja az ext partíciót, aa kártya fat részére mozgat. Az a2sd az ext-et használja. Előnye, hogy az olyan appok is kártyára kerülnek, amik app2sd-vel nem mozgathatók át. Így több hely marad a belső tárhelyen, ergo több appot tudsz feltenni.
Az a2sd támogatásnak a romba kell beépítve lennie, illetve CM romok esetén megoldható egy update.zip telepítésével.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Integrator #34459 üzenetére
Akkor szíveskedjél újra elfoglalni a szamárpadban az általános elsőben a helyet és ezúttal elsajátítani ékes magyar nyelvünk szövegértésre vonatkozó részét! Köszönöm!
-
Rickeffe
aktív tag
válasz
Keeperv85 #34445 üzenetére
A gond, hogy a Blade kb. ilyen képet tud, pont.
mobilaréna teszt
Ha ezt a fotót nézed kicsiben a fenti linken akkor látod a lilás árnyalatot a felső részen, az enyém is ilyen
A lilás cuccok megjelennek nálam is, bár itt még mindig nem kap annyi szórt fényt, ahogy látom van fa a környéken dögivel. De szerintem ez így nem lesz garis, vagy ha igen akkor is szerintem csak esetleg a lila zöld árnyalást a széleken oldja meg a szórás miatt, láttam tesztfotókat lila zölddel meg anélkül is. -
Kívülről meg lehet nézni valahogy, hogy milyen rom fut a telón? (anélkül hogy a telón belül bárhova be kéne lépni vagy valamit elindítani)
-
umek7
őstag
válasz
nonames #34466 üzenetére
2.2 illetve 2.3 ROM-ok az elterjedtek. A 2.2-ből elég sokféle készült, stabilak, gyorsak, bátran ajánlottak mindennapos használatra is. 2.3-ból a CM7, illetve az újonnan kiszivárgott vonalat kell ismerni. A CM7 folyamatos fejlesztés alatt áll, naponta javítanak rajta valamit amit "nightly"-ként töltenek fel és lehet kipróbálni, viszont már eljutott egy olyan fázisba hogy nyugodtan lehet használni. Ezekből is érdemes a fórumtársak által készített változatot. A "kiszivárgott"-ból pedig kelzsoca főzött nagyon stabil és gyors ROM-okat aminek a Sweet Dreams a fantázianeve. Nincs olyan hogy jobb, ki kell tapasztalni hogy neked mi válik be. Valaki erre, valaki arra esküszik.
A belső memóriára pedig a partícionálás a legkézenfekvőbb megoldás, ehhez és a ROM-okhoz is minden segítséget, magyar nyelvű leírást lépésről lépésre az aláírásomban szereplő linken megtalálsz.
-
nonames
tag
sziasztok
szeretnék infókat különböző ROM-okról
t-mobile-os gen2es telefonra
különbségek esetleg képek
melyik mit tud
melyik a jó stb.tudna nekem segíteni alaki
nem sok programot tudok telepíteni a belső memóriára erre megoldás létezik-e
ne hari a helyesírásért rossz a billentyűzet
előre is köszönöm a segítséget!
-
krypton
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy új memória kártyát a telóhoz, és szeretném megkérdezni, hogy az ext partíció mire jó és hogyan kell megcsinálni?
-
Mr X
veterán
válasz
Keeperv85 #34445 üzenetére
Itt vannak az általam készített képek. Az első képek feltett hátlappal, a másodikak hátlap nélkül készültek. Nálam a hátlap kameravédője miattlesz durván homályos a kép.
-
TRob1
veterán
Huh, gyerekek, történt valami ÉRDEKES is az elmúlt 1200-1300 hsz-ben (kb ennyi kimaradt az életemből "sajnos"
), vagy csak a warezról ment a diszkurzus, némi töltelékkel megtoldva?
(#34458) TheChos3nOne: Attól függ, mire és mit akarsz felrakni. (pl. CM nightlyról újabb nightlyra elég csak a cache-ek törlése)
-
umek7
őstag
válasz
Chosen #34458 üzenetére
Legjobb ha mindig végigzongorázod a szokásos procedúrát, esetleg egy azonos sorozatnál lehet elhanyagolni és csak a cacheket wipeolni (pl ha gsfb15-t használsz, és a gsfb17-et akarod feltenni). Elvileg akkor működnie kellene, de még így sem kizárt az hogy valamiféle gond keletkezhet. Azért szoktuk mindig azt ajánlani hogy inkább legyen meg minden, az a biztos.
-
ux1
addikt
válasz
sunahunter #34383 üzenetére
sunahunter edition. cm7 rom gaps nelkul. nem tudom mi a fasz van veled, en pl sose voltam a warez ellen. mindig is azt hangoztattam akinek tetszik, vegye meg. ha nem torolje. betyarbecsulet meg volt az en koromban.
-
Integrator
aktív tag
válasz
Keeperv85 #34365 üzenetére
Ezt a logikát követve Én arra a következtetésre jutottam, hogy mivel Te megemlítetted az SPB-t, az iGO-t egy ZTE Blade fórumban, akkor bizony Te is warezolsz...
Mindig az ártatlanság védelme álljon fenn...
A kereslet kínálatot szül. Nincs Androidra IGO? Hát most már van, mert valakinek kellett. Ha ez lopás, vagy warez, akkor a mikulás vigyen Neked virgácsot.
-
Wipe és formatra feltétlenül szükség van romcserénél, vagy valamelyik elhagyható?
-
törölt tag
Nem csak a linkelés minősül wareztevékenységnek. A beszélgetés is annak számít, amennyiben törésre, lopásra és egyéb nem jogosult használatra biztatás, megoldások leírása a tartalom. Illetve amennyiben a forrás bármilyen formában említésre kerül. Szintén wareztevékenység a mindezekben való segítségkérés.
Csak addig nem tekintjük wareznek, amíg nem kerül leírásra (virágnyelven sem) a forrás, a módszer. Tehát szigorúan csak a már így-úgy beszerzett sw használatáról van szó.
-
embe
nagyúr
válasz
atillaahun #34454 üzenetére
Nem találtam exit gombot, a régibin volt.
Akkor nemcsak nekem ragad be a gps jel. Remélem csak a jel ragad be, és közben nem fút a háttérben. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
atillaahun #34453 üzenetére
Persze, mert "lencsés" ez a szerencsétlen és mellé nincs AF. Majd én befolyásolom a szervizes életfunkcióinak működését, ha el akar hajtani...
-
atillaahun
veterán
FtF-t én is próbáltam, neked az Animated Weather ragasztotta be a GPS-t, valaki másnak meg a Sygic, úgyhogy ne lepődj meg nagyon rajta. Hogy most csak a kijelzés bugos, vagy tényleg beragad és szívja az akksit, azt már nem volt türelmem kideríteni. Nem ment benne a VOIP meg WSP se úgyhogy nem erőltettem a dolgot.
Elméletileg valami Extra Settings nevű app van az USB-s nem töltésre, nem tudom benne van-e a romban alapból.
Neked nincs szimpla Exit gomb a böngészőben ha nyomsz egy menu-t? Egyébként mért akarsz kilépni belőle? Én kifejezetten szeretem ha nyitva maradnak az oldalaim és vissza tudok rájuk váltani, szerintem elrakja simán a háttérbe, hogy nem fogyaszt semmit, mikor nem matatod. -
atillaahun
veterán
(#34444) apeelme
Köszi a tesztet és screenshot-ot, de nem kellett volna, már olyan elégedett voltam magammal, hogy végre kitaláltam.Oszt most meg mégse.
Na jól van, akkor mondjuk, hogy nem adathálózat típustól függ, meg nem is adatforgalomtól. De akkor mi a tököm az?(#34445) Keeperv85
Ezek a képek tényleg durván homályosak ha van fény ha nincs. Már majdnem az a kategória, aminél szebbet festek. Egy próbát megér, de szerintem ha jót akarsz, keríts egy Blade-es ismerőst - akivel, vagy akinek a készülékével együtt bemész, csinálsz egy-egy képet ugyanazzal a programmal és beállításokkal, ugyanarról a dologról ott helyben, majd mobilneten gmail-ből átküldöd a szerencsétlen szervizes e-mail címére, -amit kicsikartál tőle- hogy most nyissa meg mindkettőt, tegye egymás mellé, és szörnyülködjön. Bizonyítéknak is jó, ha esetleg keménykedni akarsz velük, és mellékelsz pár másolatot a kitudja kiknek.
Kemény menet lesz az biztos, de ha így előadod szerintem van egy 50% esélyed, hogy nem küldenek el egyből oda ahonnan jöttél. Viszont még ha el is ismeri, hogy ez biza tényleg szarul fest, akkor is igen csekély esélyt látok rá, hogy használatot akadályozó tényezőnek nyilvánítsa.(#34451) Tomash95
15 napjuk van javításra, ha nem tudják, cserére vagy visszafizetésre. Oda van írva a garanciajegyedre. De ha fixen produkálja a hibát akkor ezen nincs mit vizsgálni, szerintem helyben simán megoldható, csak ne hagyd magad lekoptatni. -
embe
nagyúr
Kelzsoca!
Erre valami? Nem tudnál benne segíteni? Előre is köszi!
-
-
apeelme
addikt
válasz
atillaahun #34422 üzenetére
csináltam egy kis tesztet neked hátha több infó jön le róla, szal ma reggel töltőről le, irány melóba.
(balról jobbra)
az első kijelölt rész: Hálózati mód - csak GSM - adat be és netezés, végén adat ki (térerő ikon "E" jellel)
második kijelölt rész: Hálózati mód - csak WCDMA - adat be és net, végén adat ki (térerő ikon "H" jellel) (látható közben egy sima fekete résznél volt egy kis repülő üzemmód.)
harmadik kijelölt rész: Wifi be - netezésigen ~10óra alatt "megettem" az akksit...angry birds rlz!
-
Lehet úgy téglásítani, hogy nem működik a kijelző? (Tehát maximum digitizer kelljen hozzá)
+ Telenor cseréli a tégla Blade-eket?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
hallerlaller #34440 üzenetére
Itt "sajnos" felkészült szervizesek vannak... Vittem vissza anyám Nokiáját... hát a rendőrségi kihallgatás ahhoz képest semmi...
-
giigz
veterán
Azt egyébként Ti is figyelitek, hogy milyen jó makró képeket csinál a teló?
-
giigz
veterán
válasz
balpeter04 #34427 üzenetére
Nekem SD3 van, és megfelel mindenre. Wifi, GPS, játékok, filmezés, stb.
-
nonames
tag
Sziasztok! érdeklődni szeretnék hogy a jelenlegi rendszerekrol lehetseges-e képet nézni alahol
hogy hogyan néznek ki
és pl egy kezdő felhasznalónak elyiket kellene felraknia
előre is köszi a segítséget és bosi a a gépelésért de rossz a billentyűzet
-
gabcsek96
csendes tag
Másnak is így melegszik a ZTE telefonja minta az enyém??? Valaki Segitsen
-
gabcsek96
csendes tag
ZTE Blade telefon melegedése
-
balpeter04
tag
A ZTE-s fájlkezelő elérhető 2.3.4 rendszerre?
-
balpeter04
tag
Átlagos használatra - mobilnet, gps, angry birds, ebook - megfelel a Sweet Dreams III igaz?
Vagy van valami jobb 2.3.4 verziójú firmware? -
Keeperv85
nagyúr
Nem írtatok semmi app-ot kamerára... Úgy látszik senki nem hiszi el, hogy az én pengém átlagon aluli fényképezés tekintetében
Napfényes időben, nem félhomályos szobában ilyen képet csinál, hátlap nélkül... Ennyire talán csak nem kéne rossznak lennie, vagy tévedek?
@hallerlaller: Kell a fenének. Van nekem c905-ösöm fényképezni, csak nem tetszik, hogy nem úgy működik a telóm, ahogy az elvárható lenne tőle. (lásd a képet...)
-
pista59
őstag
válasz
atillaahun #34422 üzenetére
Már töltöm is
-
ouzohuto
senior tag
Használtam végig keményen és eddig bírta
f2f rom van fent és a nagy kérdés em az lenne, hogy a simrol a telszamokat hogyan lehet elovarazsolni? más probléma meg nem volt nálam.Köszi Kelzsoca!
-
pista59
őstag
Mindig bekapcsolva, repülő mód nem volt.
-
embe
nagyúr
válasz
kelzsoca #34387 üzenetére
Kelzsoca Beírtam az android fórumba is,de nem kaptam választ rá.
Face to Face rom van fenn.
A következőt tapasztaltam: Ha kilépek a naviból, akkor az állapotsoron fenn ott marad a gps vevő jele. Hiába kapcsolom ki az energia gazdálkodási widgetben, akkor is ot van. Ha a beállítás menüben nézem meg, abban azt látom, hogy ki van pipálva. Akkor miért ragad be vajon a jel?Más: be lehet állítani, hogy usb csatlakozáskor ne töltsön?
Még egy kérdés: az alap böngészőből, hogyan lehet kilépni? Nem találom azt a funkciót. Próbáltam azSD3 böngészőjét telepíteni ide, nem sikerült. Az jobban bejön mint ez. -
joestone
addikt
-
Indiant
addikt
válasz
kelzsoca #34387 üzenetére
Azért tegyük hozzá a dolog kereksége végett, hogy az összes custom rom warez.
A fórum szabályzatából:
...így különösen tiltott témák például: szoftver regisztrációjához, működ(tet)éséhez szükséges kód vagy azt kijátszó szoftver, egyéb eljárás; készülék (műholdvevő, telefon, stb.) szoftverének jog- vagy licencellenes megváltoztatása, kijátszása, ehhez szükséges eszközök adás-vétele, telefon vagy egyéb eszköz szoftverének megváltoztatása a szolgáltatótól való függetlenítéshez, fájlcserélő oldalak meghívóinak adás-vétele, bundle játék/szoftver értékesítése az azt tartalmazó újság nélkül;....Így nem kell beletenni semmit. Mivel függetlenné teszi a telefont, így eléggé az.
Úgyhogy felesleges itt a másikra mutogatni, mert mindenki tudja ezt is. Főleg azokat nem kellene megtalálni az ilyen provokációkkal, akik elég sokat dolgoznak a témában!
Mégis mindenki nagyon sokat köszönhet kelzsocának és a többi alkotónak, fordítónak, moddernek, hogy foglalkoznak az újításokkal , frissítésekkel és azt megosztják velünk!Kelzsocának abban tökéletesen igaza van, hogy a szabályokat mindenki belépéskor elfogadta.
Respect!
-
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Robot fűnyírók
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen joysticket vegyek?
- Megújult a PROHARDVER!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest