Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
marcusa
addikt
válasz
hodostamas #47093 üzenetére
Nekem is nagyon bejön, viszont arra van valakinek ötlete, hogy a fizetős utakat hogy lehet kikapcsolni benne? Végignyomkodtam a menüt, de ha ott is van, elkerülte a figyelmem...
-
marcusa
addikt
válasz
HorCsa1982 #46128 üzenetére
Igen, nekem is a belebújtatós bőr tok miatt kezdett el kopni.
-
marcusa
addikt
válasz
zszabika #45872 üzenetére
A hangzást én pont nem próbáltam ki SD Romokban, pont azért, mert a játékok sokkal gyengébben mennek rajtuk mint a CM-eken és így addig nem jutottam el. Kipróbáltam először a dühös madarakat, de sokkal jobban akad mint CM alatt.
Egyébként a hangzást CM alatt is nagyon jól be lehet lőni, én is szeretem ha szépen szól a zene, és elégedett vagyok a CM-mel, szerintem tégy vele egy próbát. -
marcusa
addikt
Köszi, tehát csináljak CW-ben egy backup-ot, és utána próbáljam meg, ha mást nem, marad az R20. Ki fogom próbálni
Vagy te esetleg nem csinálsz publikus főzetet az n208-ból?(#45787) HollyBoni: Köszi szépen, de Titanium Backup-ot már korábban próbáltam, de nekem szinte semmit nem állított vissza.
-
marcusa
addikt
Sziasztok!
Kérdezném elsősorban UX1-től, de bárki aki tudja válaszolhat, hogy ha én módosítás nélkül UX1 R20-as ROM-ját használom, persze már belaktam, vannak játékmentések, egyebek, akkor erre is feltehetem ahogy TRob1 írta (Cache Partition és Dalvik Cache törlése a Recoveryben, aztán install új Rom, mindened megmarad) az új 208-as nightly-t vagy ha kelzsoca elkészül akkor a belőle készült főzetet? Így is működni fog, és megmaradnak a mentéseim?
Köszi szépen! -
marcusa
addikt
Sziasztok!
A gyári T-s 2.2-es ROM-ban milyen "hírek" widget van alapból? Meg volt benne egy olyan widget, ami egy kis 2x2-es mezőbe kitett egy keretbe egy fényképet, annak mi a neve?
Köszi! -
marcusa
addikt
Sikeres lett a művelet, erre a Bladre is ugyan az került mint a másikra, vagyis UX1 R20-as ROM-ja. Tudom hogy vannak már jóval frissebbek (ennek asszem CM7 n126 az alapja), de az enyémen már hónapok óta hiba nélkül fut, így nem érzem szükségét újabbra frissíteni. Köszi mindenkinek a segítségeket
-
marcusa
addikt
válasz
Keeperv85 #42911 üzenetére
Igen, a gyári Reco-t szeretném CW-re cserélni hogy tudjak ROM-ot feltenni
Terminal emulatorba bepötyögtem a sorokat, és úgy tűnt meg is csinálja. Újraindítás+hang le gombra be is jön a CW, de csak 4 menüpont van, és azt a két hibasort írja amit bemásoltam. Kezdjem előről az egészet? Köszi!Szerk.:
(#42914) Keeperv85 Köszönöm, akkor újrakezdemv
-
marcusa
addikt
válasz
marcusa #42873 üzenetére
Sziasztok megint! Most próbálkoztam ezen leírás alapján: http://zteportal.eu/2-modszer/ és belépett "reboot recovery" parancs után recovery-be, de alul sárgával ezt írja:
E:Missing bitmap icon_firmware_install (Code -1)
E:Missing bitmap icon_firmware_error (Code -1)És csak 4 menüpont van ahová lépkedni tudok.
A gen2-es zip-et töltöttem le, és mindent a leírás szerint csináltam. Mit ronthattam el?
Ja és mit tudok csinálni hogy javítsam. Rendszer elindul, ott nincs gond, csak a recovery-ben nincsenek meg a megfelelő menüpontok. -
marcusa
addikt
Sziasztok!
Feleségem is kezdi megúnni a gyári T-s Froyo-t, és szeretnénk feltenni neki is egy 2.3-as főzött ROM-ot. Mi a legbiztonságosabb mód most Recovery-t feltenni? Azért nem vagyok egészen képben, mert az enyémre még annó január-február környékén egy ha jól emlékszem All-in nevű módszerrel tettem 2.2-t (r8-as ROM-ot.) És ott nem kellett külön Root-olni meg ilyenek.
A válaszokat előre is köszönöm!
-
-
marcusa
addikt
Sziasztok!
Nekem még Ux1 R20-as ROM-ja van fent, Azt hiszem a CM7 n126 az alapja. Erre feltehetek egy újabb CM7 alapú ROM-ot, mondjuk a Big Daddy-t? Azt szeretném hogy minden app-om ami fent van működjön utána is. Játékmentések megmaradjanak. Ez lehetséges így?
Ha igen, mit kell csinálni Recovery-ben hogy működjön?
Köszi -
marcusa
addikt
válasz
joestone #40822 üzenetére
De a 2D miért olyan magas? Majd 300... Nekem CM alatt 710Mhz-en 111 pont, 3D magasabb, de csak 5-6 ponttal.
És mi az a CPU float-point? mert az viszont nálam 151 pont.Meg annyit kérdeznék, hogy a CM állítható feloldó csuszkáit lehet majd itt is használni? Az a kedvencem, ahol középen lefelé lehet húzni a kioldáshoz, és balról lehet beállítani egy alkalmazás indítását.
Köszi -
marcusa
addikt
Én elég sokat navigálok és azt tapasztaltam, hogy a gps-t csak valamilyen program kapcsolja be. Ha nem megy GPS-t használó progi, akkor nem megy a gps modul, hiába van engedélyezve. Pl sygic-nél ha kinyomod a kijelzőt, tartja a műholdakat, de lenti gombokra is felébred...
-
marcusa
addikt
Én úgy rendeltem hogy fehéret kérek, és mikor hozták mondtam hogy várjon, kibontom, és mondta hogy nyugodjak meg fehér, de azért kibontottam, és csak abból látszott, hogy láttam a telefont, másból szerintem nem. Vagy nekem legalábbis más különbség nem tűnt fel a két szín csomagolása között.
(#39416) TRob1 Mondjuk ja, azt nem is néztem
-
marcusa
addikt
válasz
B-L-A-C-K #39389 üzenetére
Hát igen... szégyenlem is, de nem hordozom a tenyeremen... munkaeszköz így szinte folyamatosan elöl van. már kétszer ejtettem is le utcán hasmagasságból, egyszer egy kőre esett a kijelzővel, lett is a bal alsó sarkán egy pötty ami nem tűnik el már többé. De legalább bírja, teljes megelégedéssel használom
-
marcusa
addikt
válasz
tundrak #39337 üzenetére
Lehet, de nem visz mindent. Flash reklámokat viszi, de video-kból nálam csak a rövidebbeket, játékokat amik holnapokon vannak és flash alapúak, azokat sem.
Szerk.: De korábban még ennyi is lehetetlennek tűnt, úgyhogy lehet hogy később kitalálják hogy lehet...
thesoma13
Milyen linkre gondolsz?
-
marcusa
addikt
Drága fejegység tulajdonsága hogy levehető az előlap, de ez már egy 20ezres kategóriánál is megvan... Bár én úgy védekezem a tolvajok ellen hogy a kesztyűtartóba faragtam be a fejegységet, pont mert már törték fel az autót miatta... Így sehogysem mutat. És már csak azért megérte, mert a drága fejegységre kötve szinte bármiből lehet jó hangzást kihozni. Az a baj, hogy hiába mondom neked, mert ha még nem hallottad a különbséget komolyabb és kevésbé komoly rendszer között (vagy lehet nem is hallanád - nem mindenkinek van meg hozzá a füle) akkor neked tényleg felesleges. Nekem nem az.
-
marcusa
addikt
Dede
és arról tény hogy jobb a zene, viszont nem szeretek se pendrive-ot se memóriakártyát magammal vinni folyton ha új zenét akarok hallgatni, a telefon meg mindig nálam van, és azon naprakész a repertoár. És ha már arról hallgatom, abból is szeretném a lehető legtöbbet kihozni. Egyébként megfelelő beállításokkal nagyon jó minőséget ki lehet hozni a pengéből, a gyenge hangerőt meg az erősítők kompenzálják...
-
marcusa
addikt
Sziasztok! PowerAMP lejátsza szerintetek a .flac zenei formátumot?
-
marcusa
addikt
válasz
bigdadylaci #37010 üzenetére
Nekem ma ment az Aura bekapcsolt képernyővel max fényerőn, töltés nélkül, és 3 óra 40 percet navigált, közben volt 3db 1 perces hívásom, ja... és végig ment a háttérben a zene PowerAMP-ról. Mikor hazaértem akartam csinálni egy fotót, de abban a pillanatban kikapcsolt... Ez nem a legjobb idő, de talán még pont a használhatóság határán van.
-
marcusa
addikt
Hát, akkor lehet ez is készülékfüggő... én már azóta UX1 r20-as ROM-ját használom mióta publikussá tette, ennek CM13x az alapja. Nekem mindig azelőtt talál még GPS jelet, mielőtt bejönne a térkép. Aurát használok, és ma reggel is mentem Bp-ről Fehérvárra, kocsiba beülve benyomtam az Aurát, és már töltés közbe mondta hogy érkezés a célhoz, mert az utolsó uticél a lakásunk volt. és nyomtam be a címet, és egy pillanatig se kellett várnom, rögtön rajzolta az útvonalat, és ez ugyan így van akárhonnan navigálok akárhova akármikor...
A te navid virágbolti verzió?
MxM19: Igen, de attól még sajnos ugyan úgy eldobja... már én is próbáltam.
-
marcusa
addikt
válasz
ouzohuto #33639 üzenetére
Nagyon egyszerű volt miután rátaláltam a 2player network music programra. Ingyenes program, android marketen megtalálod, és ott le van írva az adatlapján minden, de még részletesebb segítség van a program holnapján.
Sajnos csak Win7-en működik, ezért ma leváltottam a jó öreg XP-t, talán ideje volt...
Az alap Media playerben a sharing-nél bekapcsolod ezt a lehetőséget, a telefonon pedig a már feltelepített program megtalálja ezután a számítógépet. Fontos hogy ugyan arra a routerre legyen kapcsolódva a számítógép és a telefon.(#33644) MxM19:
Nem irányítani akarok dolgokat a gépemen, hanem egyszerűen vezeték nélküli "kihangosítónak" akarom használni a pc-t, hogy a nagyobb hangszórókon szóljon a telefonról a zene. -
-
marcusa
addikt
Halihó!
Lehet nem ide való, de hátha tud valaki segíteni. Ismerősömnek Iphone-ja van, és a számítógépére wifin keresztül át tudja küldeni a telefonon játszott zenéket itunes-ra. Számítógéppel egyszer kellett szinkronizálni, utána ahogy rákapcsolódik telóval arra a routerre amin a gép is van, a telefon lejátszója felajánlja ezt a lehetőséget.
Ilyen vagy ehhez hasonló megoldás létezik Androidra? Akár fizetősben is.
Köszi! -
marcusa
addikt
válasz
szezso15 #33147 üzenetére
Ezzel csak az a baj, hogy a flash reklámokat viszi, de a videókat nem, és be is zárja video indításnál a böngészőt, és ez elég idegesítő ha mondjuk moziműsort akarok nézni, telóról nem tudok, mert ott automatán indul a flash video és rögtön bezárja a gyári és a Dolphin HD böngészőt is...
Szerkeszthettem volna tudom... megvolt 3 ostorcsapás...
-
marcusa
addikt
válasz
mark5138888 #32279 üzenetére
Tedd fel ux1 r20-as ROM-ját, én azt használom már egy ideje, abban én ilyeneket nem tapasztaltam. Egyébként olyan 2.3.4 ROM-ot nem találsz amiben lehet húzni a procit és nem CM...
-
marcusa
addikt
válasz
Psychonaut #31936 üzenetére
Lehet tényleg az enyémben van valami máshogy, de nekem a GSF-en sok minden akadozott.(főleg a madaras játék...) Visszatértem CM-re, és ott már szinte egyáltalán, de azt a keveset is eltűnteti egy kis OC...
-
marcusa
addikt
Ezzel én nem értek egyet, minden sokkal gördülékenyebb 710 Mhz-n mint 600-on. Lehet tényleg szórás, de az enyém már hónapok óta 710-en megy, és melegbe navi közbe sincs fagyás vagy reboot. Ha visszaállítom 600-ra, én rögtön észreveszem hogy darabosabb a lapozás, görgetés stb...
-
marcusa
addikt
válasz
atillaahun #30621 üzenetére
Nekem a gyári fülesben van mikrofon...
-
marcusa
addikt
válasz
Psychonaut #30542 üzenetére
Az a rész amit látsz, az egy keret, azt tudod ide-oda húnzni és méretezni, és akkor a képből a kívánt részt rakja be háttérnek.
-
marcusa
addikt
válasz
angyall #30531 üzenetére
Csak az a baj, hogy mira ilyen, már a topic legeleje óta ezt csinálja, de ha figyelmen kívül hagyod amit írt, akkor nincs továbbja, de most valaki megint válaszolt neki, és megint indul a vita, és megint elkeveredik minden fontos info.
Megoldás, nem kell ilyenekre reagálni, ahogy az új OLED-es Amerika kapitány is írta inkább nem ír semmit, és ennyi, mehet tovább az értelmes fórumozás. -
marcusa
addikt
válasz
Psychonaut #30483 üzenetére
És a posta mennyi lenne Angliából?
4 darabnál van a legnagyobb kedvezmény?
Mondjuk 15db is 2,575 fejenként?(#30483) Psychonaut
Benéztem ezt az Angliát
Az jól hangzik akkor, én azt hittem, hogy az többezres tétel lesz külföldről... -
marcusa
addikt
válasz
Psychonaut #30455 üzenetére
Lehet engem is érdekelne 1 vagy 2, de ez forintban mennyi is lenne végül szállítással?
-
marcusa
addikt
válasz
Psychonaut #30474 üzenetére
Nem, abban sem.
De mondjuk én már rég CM7-et használok, és még sosem éreztem ennek hátrányát... -
marcusa
addikt
válasz
Psychonaut #30472 üzenetére
2.2 ROM-oknál teljesen normális, eddig egyedül az új kiszivárgott 2.3.4-ben oldották meg.
-
marcusa
addikt
válasz
dilajoska1 #30352 üzenetére
Érdekes, én másik fülessel is használom, és az autóban normál jack-jack kábellel fejegységre kötve, és teljesen passzol és szorul bele minden....
-
marcusa
addikt
válasz
sing1ep1ayer #30000 üzenetére
Az akkuidővel én is teljesen elégedett és meglepett vagyok ugyan ezen a ROM-on!
Reggel 4:30-kor vettem le töltőről, volt ma összesen 30-40 percnyi telefon, 2-3 SMS, 15-20 perc wifis böngészés, egy kis játék és zenehallgatás full hangerőn melóba menet és haza jövet, és most 86%-ot mutat...Volt már fent pár ROM gyáritól elkezdve 2.2-kön és 2.3.4-eken keresztül, és eddig ez tűnik a legjobbnak
-
marcusa
addikt
válasz
gyuszmó #28807 üzenetére
Hát nézd, nekem jobban bejött a Blade, nálunk lehetett melóba céges telóbak mindkettőt kérni, és volt aki ezt kérte, volt aki azt. Így mindkettőt volt alkalmam nyomkodni. A nagyobb kijelző és felbontás szerintem sokkal jobb benyomást kelt mikor kézbeveszed. Kellően gyors az alap rendszerekkel is, de az új 2.3.4-ekkel kiváló. Galaxy-ra szerintem nincs is még ilyen rendszer. Játékokban is gyorsabb a Blade, mert a 3-ban nincs 3D chip vagy mi...
Azt mondják a Blade GPS-e is jobb, bár én azt nem próbáltam a másikon. Akkuidőben meg a Galaxy jobb...
Volt már Blade a kezedben? Ha nem, és szeretnéd megnézni, Budapesten valahol meg tudom mutatni...
Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Politika
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gumi és felni topik
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest