Hirdetés

Aktív témák

• atillaahun

veterán

válasz M0RGI #30614 üzenetére

Nem hiszem, hogy különösen vizsgálgatná, már ha így értetted. Én csak szimpla tapasztalatból következtettem erre. Mióta nincs meg a gyári füles 4 vagy 5 másik fajtával próbáltam, mindegyik deaktiválta a mikrofont. Viszont most hogy Simba86 linkelt feljebb egy fülest, amivel elméletileg megy a mikrofon, még arra tudok gondolni, hogy a Blade valójában nem is deaktiválja a beépített mikrofont, hanem megpróbálja automatikusan kivezetni a fülesre, de mivel a legtöbben nincs beépített mikrofon, azért úgy tűnik mintha tiltaná.
    Ez az elmélet mondjuk annyiban sántít, hogy a gyári fülesben sem volt mikrofon, de a kínaiakból simán kinézem, hogy abba direkt építettek valami védelmet ezen fentebb említett mechanizmus ellen.

Ami a kihangosítást illeti nem bugra gondoltam, hanem arra, hogy a mikrofon érzékenysége olyan silány, hogy 15-20 centinél távolabbról beszélve bele, már semmi nem hall a másik fél (ezúton is gratulálok a tervezőmérnököknek), így az egyoldalú kommunikációt tekintve nem sok értelme van a kihangosításnak, hacsak nem a tré automatát próbálom rábírni, hogy kapcsoljon már egy tetves ügyfélszolgálatost.

Aktív témák