- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Computex 2025: apró AI szuperszámítógép az ASUS-nál
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
Pantok
aktív tag
Na megint ittvagyok mert csak nem hagynak ezek a készülékspecifikus problémák...
Látom másnak is meggyűlt a baja a jack-el, érdekes nekem a sony fülhallgatóm régebbi verziója masszívan beleszorul, míg az újabb verziója (változás kb annyi hogy vékonyabb a kábel) folyamatosan kiugrál. Rendeltem nemrég egy új fülest, nagyon szomorú leszek ha azt is kiköpdösi.
Nagyobb problémám viszont még mindig a videólejátszás, fentvan ez a moboplayer a codecje meg minden, de amint 10 másodpercnél tovább néztem egy filmet azonnal észrevettem a folyamatos lassulást, szagattást, deszinkront.
Kipróbáltam minden formátumot amire rátudtam tenni a kezemet, ocsmány alacsony felbontású xvid avi, psp-re csinált .mp4 ami már erős 480x272 felbontást jelent. Vagy le se játsza vagy szenved vele.
Úgy gondoltam hogy a retek minőségű divx avikat azért tudok majd nézni a telón, ez ennyit tud videókba vagy az enyémben nem stimmel valami?
Aktív témák
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest