Hirdetés
Aktív témák
-
dirty.yakuza
aktív tag
Én odaadnám a (már) független Blade-emet egy nagyon szép állapotú iPhone 2G-ért, ha valakit érdekel!
-
dirty.yakuza
aktív tag
válasz
spence880522 #2654 üzenetére
Nálam nagyon max. 1 nap.
-
dirty.yakuza
aktív tag
Nah...visszavittem kicserélték. A widgetben nincs ott a kék félkörív, a galériában sem olyan feltünő, de még mindig nem tökéletes... talán olyan nincs is!
Wifi szuper nekem nem dobja el soha.
-
dirty.yakuza
aktív tag
válasz
pepevfr #2084 üzenetére
Én most váltottam Galaxy 3-ról Blade-re. Nekem a Galaxy felbontása kevés volt.
Boltosként a Nexustól a Desire HD-ig mindenem volt, ha másért nem a kijelző (felbontás) miatt (már amelyik nem hibás) érdemes a Blade-et választanod! A nagyob kijelző sokkal jobban használható. (Szerintem..) Meg hát a Froyo is megköveteli a felbontást..(..mondjuk a vasat is..)
-
dirty.yakuza
aktív tag
Beléptem én is a klubba! ...már ami a hibás Blade-eket illeti..
Ma megvettem kipróbáltam, minden csitti-villi, pixelhiba nuku...
Otthon jobban bogarászva a hátterek között észrevettem hogy a grand canyon-osnál és a live wpaperekből a fűszálasnál vibrál felül a kijelző..
A galériában pedig hányadék kékes-szürke foltok váltakoznak ahogy mozgatom...11-kor vettem 16-ig töltöttem utána próbáltam ki tüzetesen akkor találtam a hibát.
17:00-kor vissza oda ahol vettem (Corvin Bev.Közp.) közlik sajna náluk nincs szervíz hétvégén..F@_za! Irány a Westend mert ott van. ...csak éppen Blade nincs...
..úgyhogy holnap kezdhetek a Petőfi Sándor utcában hátha ott lesz...
Szóval srácok még tüzetesebben nézzétek át ha ilyet vesztek....
Aktív témák
Hirdetés
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest