- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
-
PROHARDVER!
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
makoss
veterán
válasz junior19 #9110 üzenetére
"nem feltétlenül kell parancssort használni új fiók létrehozásához" ...hát ne kelljen
"indítás után, ne kelljen felhasználói nevet és jelszót megadni a gépen" ... fölösleges, csak én használom a gépem, mikor fel lett telepítve a win 10 is kikapcsoltam.
NAS-t szerettem volna de lebeszéltek róla. Ekkora sávszélességgel mint ami nekem van, hülyeség Jó volna NAS mert ahogy hallom sok mindenre jó, de ha a tartalmaim nem oszthatom meg ismerőseimmel, ez is fölösleges!
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
Gabesz87
veterán
válasz junior19 #8288 üzenetére
Hát nem is tudom, a most jól működő rendszert nem szívesen bolygatnám meg. De ha hálózati hiba, azt nem értem, hogy akkor a Zidoo-n alapból Android felületen miért van net!? Ez a tök furcsa, hogy úgy megy, csak OpenWRT-n nem.
A 2. megoldást könnyen meg tudom csinálni, hogy közvetlenül a T-s HGW-be dugom a lejátszót, azt kipróbálom.
Érdeklődtem már a Telekomos topicban, meg az OpenWRT topicjában is, de kb. mindenhol ugyanazokat a lehetséges megoldásokat, válaszokat kaptam.Na ki is próbáltam: így sem megy!
[ Szerkesztve ]
-
modflow
veterán
válasz junior19 #7111 üzenetére
Nekem a kijelzőkre minden így kerül kiküldésre nem tudom miért:
Pixel format: YUV444
Color depth: 12 bits
Colorimetry: na ez változik csak, 4K-nál pl. BT2020(HDR)Holott a film adata:
Pixel format: YUV420
Color depth: 10 bits
Colorimetry: BT2020(HDR)No ilyenkor mi van? 😂
[ Szerkesztve ]
-
hakos1987
őstag
válasz junior19 #7111 üzenetére
Köszi, most úgy van, viszont a 23Hz nem megy így, amit nem értek, miért.
Arra jutottam, az Inakustik white line 2.0 kábel sem jó, mert "csak" sima 2.0 és 10.2 Gbit/sec-et tud, elvileg HDR-t nem támogadja. Rendeltem 2.0b kábelt, lehet ez megoldja a gondot, majd megírom ha igen.
Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)
-
Beni2360
Topikgazda
válasz junior19 #5423 üzenetére
Én is ezen a véleményen vagyok , hogy csak egy jól bekalibrált kijelzővel lehet a hibát megállapítani. És ezt ugyebár nem mindenkinek adatik meg.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Razer Kaira wireless fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Pioneer HDJ-X5 DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest