- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Monitor hiba topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mini PC
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
-
PROHARDVER!
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mtibor2
csendes tag
válasz univerzita #6050 üzenetére
A chrome-ból nem nem engedi, hiába lépek bele. Ezek szerint nem lehet. A fentiek meg más programok és árúházak. Egyébként csak a speedtestet akartam felrakni.
Máthé Tibor
-
blakey
titán
válasz mtibor2 #6051 üzenetére
Csak el kellett volna olvasnod amit írtam illetve ráklikkelni majd onnan letölteni utána telepíteni a Zidoo-n, de ha ez sem megy akkor nem tudom még milyen kérdés merülhet fel.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
mtibor2
csendes tag
Elnézést. Szerintem elbeszélünk egymás mellett. Én arra válaszoltam hogy tudtam e chromeból telepíteni. Amit írtál az nem google-nak play árúháza hanem a Gapps. Elolvastam egyébként. Ha mérges vagy akkor egyszerűen ne válaszolj, még akkor se ha én vaygok az értettlen szerinted.
Máthé Tibor
-
blakey
titán
válasz mtibor2 #6054 üzenetére
A gapps segítségével lesz telepítve a Play Store is. Semmi köze a Chrome-hoz, de azzal pl. le tudod tölteni.
Sok sikert![ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Bazijoe73
senior tag
Sziasztok Zidoo X10-hez melyik a legujjab stabil firmvare és ZDMC?
Samsung Galaxy S5 Rootolt
-
Beni2360
Topikgazda
válasz Bazijoe73 #6057 üzenetére
Részemről ez. Verzió: v17.6
A 18 versió készülőben van.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Csocsy
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Zidoo X9S-hez keresnék tápkábelt, nem tudják esetleg, hogy honnan leheten beszerezni?
Köszi!
-
nagyúr
-
Csocsy
tag
válasz DroiDMester #6061 üzenetére
Lehet rosszul fogalmaztam, a kábel és adapter egybe van igen, ez kellene nekem, mert a nyúl szégrágta a kábelt
És esetleg itt valaki tudja honnan a legegyszerűbb, legolcsóbb beszerezni.
Köszi.
Aliexpressen van ilyen, csak nem nagyon bízok bennük
https://www.aliexpress.com/item/12V-2A-AC-Adapter-Charger-For-ZIDOO-X9s-TV-BOX/32816348884.html?spm=2114.search0104.3.62.346c28abWXqWee&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_5_10065_10068_319_10059_10884_317_10887_10696_321_322_10084_453_10083_454_10103_10618_10304_10307_10820_10821_537_10302_536,searchweb201603_52,ppcSwitch_0&algo_expid=398b19e7-2330-4f96-992d-a562b4e5b6f7-9&algo_pvid=398b19e7-2330-4f96-992d-a562b4e5b6f7&transAbTest=ae803_5
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Igen így már más!
A gyári tápja 12.Volt, 3.Amper ez az alis csak 2Ampetes, ha nem kötsz rá kilső 3,5" Merevlemezt akkor bőven elég az a 2.Amperes táp.
Amúgy ha az adapter részt nem rágta meg a nyuszkó és maradtt ott épen egy 10.centi vezeték akkor csak meg kell toldani meg a végére egy 5,5x2,1.es tápdugót tenni, ha te nem értesz a forrasztáshoz biztosan akad az ismerőseid között aki megtudná csinálni.
De ha mindenképp újat akarsz akkor ezt vedd meg! nem éppen olcsó de nagyon minőségi megbízható táp
-
Csocsy
tag
válasz DroiDMester #6063 üzenetére
Köszi a segítséget, külső vinyót szoktam rákötni, úgyhogy akkor az alis kilőve.
Maradt egy kis vezeték az adapter után, meglátom, hogy valaki tud e segíteni a toldásban, ha nem akkor legalább tudom h honnan és milyet kell rendelni
Köszi a segítséget!
-
sazo
tag
Szerintetek ...
milyen beállítás okozhatja, hogy az X9S a hálózatba kötött számítógéphez csatlakoztatott merevlemezeken lévő filmeket csak a ZDMC lejátszóval játssza le - a filmeket listázza, csak a lejátszás nem indul el - a NAS-on lévőeket meg a külső lejátszóval is. A számítógépen a Windows legújabb változata van, így valamilyen Windows beállításra gyanakszom.
Üdv:
Z
-
-
-
Beni2360
Topikgazda
Akkor passz.
Ha betallózod a media centerben akkor mivel indúlnak el?
Akkor a ZDMC lejátsza a számitó gépedről? Vagy csak a lista van.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
Hát ez tényleg érdekes.
Mivel én nekem most nincs csak egy 120 GB ssd-m a lapin és nincs semmi meosztva ezen a gépen semmi, majd délután teszek egy próbát ha lesz türelmem a megosztást megcsinálni. és dugok egy külsőt a lapira. Nekem is most frissűlt 1903-re a win és a az órára való kattintásnál a naptárban kínai ákom bákom írás van a számok alatt .[ Szerkesztve ]
-
s7evcsenko
addikt
Üdv.
Vettem egy z9s-t, de nem reagál a távirányítóra.
Viszont a logitech harmony okos távirányítóra meg reagál.
Az x9s-emet újra üzembe állítottam, és ott is ugyan ez a helyzet.
Soha nem próbáltam eddig, mert nem kellett.Kell ezeket párosítani?
Vagy mi lehet a gond?"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
nagyúr
válasz s7evcsenko #6071 üzenetére
inkább elemet cserélj, vagy vedd el ami az infra útjába van! 2.ből 2 nem megy olyan nincs!
-
s7evcsenko
addikt
válasz DroiDMester #6072 üzenetére
A logitech is infrás, így azt kizárhatjuk. (Amugy 10cm-ről is próbáltam)
Az elem elvileg új, de jogos, ettől még lehet rossz."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
s7evcsenko
addikt
válasz DroiDMester #6072 üzenetére
Köszi, láma voltam, az egyik "új" elem szar volt.
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
coolrob
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék tőletek. Himedia Q10 lejátszót használók már vagy másfél éve, de mindenképpen dual HDMI-s lejátszóra lenne szükségesem, mert az AVR-em nem engedi át a 4K HDR-t.
Ahogy nézelődtem a Zidoo X20 elég szimpatikusnak tűnik elsőre, ám nem volt még szerencsém a Zidoo rendszeréhez. Világ életembe KODI-t használtam, így ahhoz eléggé ragaszkodnék, és Himedia-n ez tökéletes, hiszen meghívja a külső lejátszót, és minden jól működik.
Meg lehet ezt oldani a Zidoo-n is? Régen olvasgattam fórumokat, és rengetegen panaszkodtak szoftveres problémára. Ezektől kell esetleg tartani?
Előre is köszi a válaszokat.
A legátlátszóbb bolhás szövegek: 1. Mennyit engedsz a feléből? 2. Ez boltban is olcsóbb de azért elviszem ha engedsz belőle kicsit.
-
Beni2360
Topikgazda
válasz coolrob #6075 üzenetére
Hát a ZIDOO-n is van ZDMC (KODI fork), vagyi ha nincs letölthető az oldalukról, ami meghívja a saját külső lejátszóját és tökéletesen megy minden.
Ma már bőven lekörözte a Himedia rendszert szvsz.
Részemről ennyi és majd jönnek a többiek is véleménnyel szerintem.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz coolrob #6075 üzenetére
a 2.HDMI kimenet végett NEM KELL másik player!
bőven elég egy ~7.e Ft-os 4K HDMI Splitter
[ Szerkesztve ]
-
coolrob
aktív tag
válasz DroiDMester #6077 üzenetére
Bár így lenne, de sajnos még a 30 ezres Egreat H10 sem ment nálam.
Ezek a pár ezres elosztók max annyit tudnak, hogy két különböző készülékre kiviszik a képet, de hangot és képet külön kezelni nem tudnakA legátlátszóbb bolhás szövegek: 1. Mennyit engedsz a feléből? 2. Ez boltban is olcsóbb de azért elviszem ha engedsz belőle kicsit.
-
nagyúr
-
coolrob
aktív tag
válasz DroiDMester #6079 üzenetére
A miértjét nem tudom neked elmagyarázni, de elég sokat utánaolvastam a témának, mivel nagyjából másfél éve próbálom megoldani a dolgot. Ha megnézed az általad linkelt kütyü képet, ott sem szerepel TV + AVR kombó, csak kijelzőkre osztja szét. Hidd el, én lennék a legboldogabb ha ilyen egyszerűen meg tudnám oldani.
Gyanítom a HDMI handshaking-hez van köze, és ezek a sima HDMI elosztók nem képesek megbirkózni ezzel a problémával. Ismerős többet próbált, nála az Egreat H10 vált be, nálam sajna az sem, mert nem mentek ki a HD hangok a másodlagos kimeneten, így ugyanott voltam, mintha sima optikain küldeném ki a hangot.
Ezért szeretnék dual HDMI-s lejátszót, ám a Kodihoz ragaszkodom, és az itt linkelt ZDMC esetén pedig nem láttam az X20-at a támogatási listán.
A legátlátszóbb bolhás szövegek: 1. Mennyit engedsz a feléből? 2. Ez boltban is olcsóbb de azért elviszem ha engedsz belőle kicsit.
-
kenuba01
tag
Sziasztok. Tegnap érkezett meg a x10-es box de sajnos nem működik az lg oled tvvel.
Összedugom hdmivel és nem ad jelet a tvre. Próbaképpen a 10 éves led monitotomra rádugom hdmivel, láss csodát működik.1.4.xx firmware vot rajta mondom frissítem. A 2.1.22 firmware-vel újra rácsatlakoztatom az lg e7 oled tvre és továbbra is semmi. Vissza a monitorra, bemegyek a beállításokra ott a hdmi beállítások 1080p59Hz en van. Ha bárhova elszeretném állítani vagy "auto"-ra kapcsolni akkor fekete képernyő és semmi a továbbiakban.
Kikapcs-bekapcs és újra működik, de csak 1080p59Hz en maradt. Gőzőm sincs mit lehet tovább tenni.
Valószínű visszaküldés lesz belőle. Eseteleg találkozott valaki valami hasonlóval. Ja amikor fekete képernyőnvan akkor a távirányítóval is csak kb 10x megnyomásra kapcsol ki ha kikapcsol.
Üdv[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
válasz kenuba01 #6081 üzenetére
Szia, üdv a csapatban!
HDMI-t hagyd auto-n.
Láma kérdés de én is bele estem abba hibába, hogy összeszerelésnél véletlenül nem a bemenetre hanem a kimeneti HDMI aljzatba dugtam a kábelt.
Én most 3 hete váltottam LG FHD-ről - OLED C8-ra és semmi gondom nincs.
Kikapcsolás meg beállítás kérdése de kijelző nélkül nehezen megy csak 2x gombnyomásra és várni kell míg leáll. A beállítás a hosszú kikapcs gomb nyomásra jön elő.
Ne izgulj annak össze kell jönnie.
HDR. Bekapcsolva de ez egyértelmű.
Advenced Setting
Deep C.M: OFF - bekapcsolva nálam nem működött mivel a TV vált.
Color S.M.: YcBr 422
HDMI R.M.: 16-235
Egyelőre ennyi, ha még van valami írjál biztos kapsz választ.
Jó szórakozást.
Ui: A ZDMC -t felraktad? - Kodi fork.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
kenuba01
tag
válasz Beni2360 #6082 üzenetére
Szia, köszönöm a gyors választ.
Beállítottam az általad leírtakat de továbbra is csak a régi led monitoromra hajlandó hdmi-n jelet küldeni.
Minden egyes hdmi beállítás után (felbontas vagy bármi) azonnal fekete képernyő. Majd kikapcs újra indít.
A tv ugyanazon hdmi portján volt ugyanazzal a hdmi kábellel egy vten lejatszó ami flottul működött tehát a tv csatlakozója és a kábel hibátlan. Ezért gondoltam, hogy az x10 vagy a beállításaival van probléma. Külföldi fórumokat böngészve találtam egy olyan bejegyzést ami hasonló problémáról írt és a hdmi kábel cseréje megoldotta a problémát de volt akinek nem. 3 különböző idehaza fellelt hdmi kábellel is probálkoztam eredmény nélkül.A tvn is kikapcsoltam a deep color funkciót mindegyik hdmi csatlakozon...de semmi. Még azon gondolkodom, hogy beruházok egy 2.0b hdmi kábelre....több ötletem nincs. Gondolom az sem egészséges hogy állítok valamit a quick settings-display-hdmi mode menüben és azonnal megszűnik a jel a kijelzőre , de nem fagy le, csak jelet nem küld a monitorra. A kép eltűnése után duplán megnyomom a kikapcs gombot és kikapcsol de az újra indulás után nem hajtotta végre a hdmi modban kiválasztott új felbontást így autora sem tudom állítani.kezdem feladni.
Köszönettel[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
válasz kenuba01 #6083 üzenetére
Még azon gondolkodom, hogy beruházok egy 2.0b hdmi kábelre - hát ez nem lehet megoldás a gondodra mivel nekem 1.4a kábellel is ment még a HDR is. Igaz én most vettem 2 db 2.0b kábelt de nem ezért.
Szerintem próbálj meg egy gyári visszaállítást és talán rendbe jön minden.Felbontást meg azért kell auto-ra állítani mert az érzékelt kijelzőre fogja állítani magát.
Apropó a droidba belépve átnézted a beállításokat. Apps közt -Settings-nél is van belépési lehetőség a droid rendszer beállításokba. ( érdekes nekem itt a HDMI Mode alatt semmi nincs kijelölve )Egyébként honnan vetted?
-
kenuba01
tag
válasz Beni2360 #6084 üzenetére
Pnihungary-nál vásároltam.
Factory reset megvolt ...semmi nem változott. A régi monitoron működik az LG e7 oleden semmi.
Tovább nem kínlódók visszaküldöm. Lehet hogy én futottam bele egy hibás darabba de lehet egész egyszerűen nem működik az lg oleddel (hogy mi okból azt nem tudom).
Újra itt a gond, hogy a régi de nem hdr képes popcorn vten helyett mi legyen.
Tudom hogy zidoo fórum de esetleg van tippetek mi jöhet szóba ami hdr 4k és komoly képminőséggel bír.
max 120k a keret.
Köszönettel -
Beni2360
Topikgazda
válasz kenuba01 #6085 üzenetére
Hát elég szépen megkérték az árát.
Esetleg egy csere darab és ha az se megy akkor pénzt vissza.
Sajnos ajánlatot tőlem nem fogsz kapni mivel nem ismerem a többieket.
Esetleg a Milyen asztali médialejátszót? topikban kérdezzél.
Merre laksz?Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
kenuba01
tag
válasz Beni2360 #6087 üzenetére
79990 volt az ára. Kb 1 hónapja nézegetem m az árát a geekbuyingen de 67k+8k+5k lett volna (ár,szállítás,biztosítás) azaz majdnem annyi mint itt magyarországon. 3 lejátszó volt versenyben egreat a8, zapiti one 4k se, és a zidoo x10.
A zidoo Z sorozat a fórumozók tapaszatatai alaján még kicsit kiforratlan a 7 es androiddal ezért esett az x10 re a választás. Amúgy Pápám lakom de Győrben és Veszprémben is vagyok heti szinten. -
Gaben360
senior tag
válasz kenuba01 #6085 üzenetére
Droid menüben van egy olyan opció, hogy tudod a hdmi-t állítani hogy 1.4 vagy 2.0, én azt még kipróbálnám a helyedben.Nekem is LG oled van és x9s,gond nélkül megy minden,nemrég váltottam full hd oledről 4k-ra,és semmi ilyesmi nem volt.
Az éj sötét,és tele iszonyattal! "Néha szívesen lennék egy régi gyárépület ablaka....csak állnék ott beb@szv@"
-
Beni2360
Topikgazda
válasz kenuba01 #6088 üzenetére
Hát sajnos többet nem tudok segíteni, nagyom messze laksz.
Én a beállításokat nézném át elejétől végéig.
Ha nem megy 3 napon belül jelezd nekik, hogy visszaküldöd.
Most megint olvasva : láss csodát működik.1.4.xx firmware vot rajta - ez nekem nem tűnik új gépnek mert nagyon régen jött evvel az 1.4xx fw-vel.
Itt valami nem 100 nekem.[ Szerkesztve ]
-
kenuba01
tag
válasz Gaben360 #6089 üzenetére
Átállítottam a hdmi beállítást 2.0 ra...de semmi sem változott...kép nincs az oleden. A forgalmazó honlapján azt olvastam, hogy 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldhetem és visszautalják az árát, természetesen minden elemével, gyári dobozával, sértetlen állapotban. Ez lesz. Köszönöm, hogy próbáltatok segíteni.Üdv
-
Beni2360
Topikgazda
válasz kenuba01 #6091 üzenetére
Ott max teljes rendszer csere segítene. Sérült valami a rendszeren-
Ezt találtam most. Igaz használtBéni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
bigacsiga962
tag
Sziasztok
leját
Kérdéseim lennének hátha valaki segítene
zidoo 9x lejátszom van lejátszásra saját lejátszoját használom de zdmc-n keresztül
kérdésem lehetséges az hogy ha zdmc-be inditok el egy blu ray lemezt akkor nincs menüje ha saját lejátszóval akkor minden renden amenüvel?
Másik kérdésem mkv fájl Chapter léptetés nem lehetséges?lköszönöm
-
TIT
veterán
válasz bigacsiga962 #6093 üzenetére
De lehetséges a fel,le irányba.
-
Beni2360
Topikgazda
válasz bigacsiga962 #6093 üzenetére
Én is minden filmet a ZDMC-ből indítok.
BD iso-nál felugrik egy ablak amiben lehet választani mi induljon. Ott ha jól emlékszem az alsó a menü indítás de van amikor semmiképpen nem indul el a menü. Megnéztem és van olyan ISO film aminél fel sem ajánlja a választást. A media theaterből meg igen de ott is válogató.
ha saját lejátszóval - ez alatt mi értesz? a saját beépített média theater. Onnan is csak akkor indul ha a BD választod.
mkv fájl Chapter léptetés - meg akkor léptet ha tesznek hozzá. Manapság elég sok filmnél nincs. Ha lejátszás közben nyomsz egy OK gombot akkor feljön a videó tulajdonsága és ott látszik, hogy 1/1 vagy 1/23. Ahogy TIT is írja a kőrgyűrű fel-le nyíllal.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
válasz bigacsiga962 #6096 üzenetére
Mint írtam az OK gomb körüli gyűrű fel - le felé nyomkodásával lejátszás közben lépkedhetsz.
Akkor ha mindenképpen kell a BD menü onnan indítsd, engem néha idegesít. Tegnap éjjel próbáltam és 2 perc volt az előzetes és utána a menü majd a sok figyelmeztetés. Na ezeket kihagyom. Ha meg extra kell akkor esetleg. a ZDMC beállításában a vodeó-nál van BD menü választási lehetőség esetleg ott lehet állítani. De akkor sem indult az éjjel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
- Milyen monitort vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Escape from Tarkov
- Monitor hiba topik
- Asszociációs játék. :)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest