-
PROHARDVER!
Üdv minden érdeklődőnek.
Ebben a topicban várok mindenkit, aki zenelejátszót szeretne építeni, összerakni, a magas hanghűség figyelembe vételével.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dunkel
őstag
Az előző verzió nekem valamivel jobban tetszett mint a w10 és jobban kézre is áll, így én már azt használom régóta.
Most erről az újról nyilván nem tudok mit mondani, 1 napos rendszerek és hardverek, DAC se volt 1 hónapja bekapcsolva. Ha majd döntés lesz, az max. a daphile-aplinux közt lehet, w10 nálam zenén nem játszik.Küzdeni a Daphile-lal nem kell, annak a telepítése és vezérlése sem nagy mutatvány. Van hozzá install guide, nem bonyolult. Bonyolultabbá akkor válik, ha multi boot konfigot akarsz mert ő nem ad boot managert, csak ha egyedül van a lemezen.
-
Polllen
nagyúr
A daphile megy pendrive-ról is telepítés nélkül, így egyszerűen tesztelhető.
Win10+foobar-hoz képest tisztább és nyugodtabb hangú. De a win10 CU óta sokat csökkent a különbség közöttük, a win10 szépen jön fel hangban. Ez az eggyel régebbi verzióra igaz, a legújabbat még nem próbáltam.
Patice
Szerintem ilyen nincs. Elég sokáig használtam, észre se vettem, hogy van belőle fizetős, amíg nem akartam allo boss támogatást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest