Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tsabee

csendes tag

Revolut topicból Oliverdatól kaptam az ajánlást ide. Hektikusan, de aktívabban használnám váltásra és kerestem alternatívát a Revo helyett, mert az 1-1,4 huf-os középtől való távolság mindkét irányba jelentősen megdrágítja a használatot a kezdeti 10-20 filléres kedvező váltástól.
    Bázis a huf, így vagy usd, gbp, eur leváltása a cél huf-ra vagy fordítva és huf váltása a 3 devizára.
    Az én esetemben egyértelmű a Platinum csomag választása fix 6,9 eur havidíjért.
    A platinumosoktól kérdezem a market rate +0% az a valóságban milyen átlag spreadet jelent huf esetében, itt a Zennél banki nyitvatartás alatt, amikor bankközin is a legkisebb a spread?

Másik pedig a be-kifizetések költségei nem igazán egyértelműek számomra.
    Például Visa, Mastercard: free up to 4%. Itt Revoról feltöltés huf, eur, gbp, usd megállna a tapasztalatok alapján 0%-on illetve magyar bank huf feltöltése is?
    Ha ez ingyenes akkor a beutalás nem is lényeges mert kártyáról megvan.

Kiutalás huf-ban az amivel számolhatok költség, ha jól értelmezem SWIFT 0,1% +3 eur, de gyorsabb, mint a Revo vagy, ha nem akarok költséget fizetni és nem sürgős akkor visszatöltöm a Revot és onnan én ingyen utalok haza, csak általánosan 2 nap alatt érkezik meg.

Ezekre, ha lenne megerősítés vagy cáfolat azt megköszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák