Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tsabee
csendes tag
Revolut topicból Oliverdatól kaptam az ajánlást ide. Hektikusan, de aktívabban használnám váltásra és kerestem alternatívát a Revo helyett, mert az 1-1,4 huf-os középtől való távolság mindkét irányba jelentősen megdrágítja a használatot a kezdeti 10-20 filléres kedvező váltástól.
Bázis a huf, így vagy usd, gbp, eur leváltása a cél huf-ra vagy fordítva és huf váltása a 3 devizára.
Az én esetemben egyértelmű a Platinum csomag választása fix 6,9 eur havidíjért.
A platinumosoktól kérdezem a market rate +0% az a valóságban milyen átlag spreadet jelent huf esetében, itt a Zennél banki nyitvatartás alatt, amikor bankközin is a legkisebb a spread?Másik pedig a be-kifizetések költségei nem igazán egyértelműek számomra.
Például Visa, Mastercard: free up to 4%. Itt Revoról feltöltés huf, eur, gbp, usd megállna a tapasztalatok alapján 0%-on illetve magyar bank huf feltöltése is?
Ha ez ingyenes akkor a beutalás nem is lényeges mert kártyáról megvan.Kiutalás huf-ban az amivel számolhatok költség, ha jól értelmezem SWIFT 0,1% +3 eur, de gyorsabb, mint a Revo vagy, ha nem akarok költséget fizetni és nem sürgős akkor visszatöltöm a Revot és onnan én ingyen utalok haza, csak általánosan 2 nap alatt érkezik meg.
Ezekre, ha lenne megerősítés vagy cáfolat azt megköszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Harman/Kardon AVR 370 erősítő eladó !!!
- Lenovo ThinkPad Hybrid 40AF0135EU Thunderbolt 3 hub
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Dell Alienware AW3425DW OLED GAMING Monitor 240Hz
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Ritkaság! 17" Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% Áfás
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest