Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pictigjis
őstag
szerintem mindenki más is csak pénzt akar keresni a hétvégi felárral, az esetleges árfolyam-elmozdulás meg a kreált magyarázat hozzá. sokkal inkább az van a háttérben, hogy a hétvégén vásárlókon (vannak, akik ekkor érnek rá neten rendelgetni, a hétvégi külföldi városlátogatás meg eleve egy külön utazási kategória) akarnak pénzt keresni (veszteséget csökkenteni). sima (profitduplázó) üzletpolitikai döntésnek tűnt az is, amikor a revolut kb. minden ok nélkül félről egy százalékra emelte a hétvégi díjat
a curve is veszteséges, a revolut is veszteséges, a zen létezését meg már eleve nem is értem, szóval csak azért kell fizetni ezt a szart, hogy a fintechek kozmetikázni tudják az eredményeiket. ami egyébként rendben is van, az ingyenes csomagosok fizessenek, de a fenti levezetés alapján a fizető userekkel (szerintem) tisztességtelen kifizettetni ezt a díjat
Új hozzászólás Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- OpenMediaVault
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Okos Otthon / Smart Home
- 3D nyomtatás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óra topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest